Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(ilamka @ 2011 10 04, 13:23)
Noriu ir aš parodyti sunelę,kuri man daug darbo kainavo smile.gif

user posted image

Labai grazi suknele,gal yra daugiau moteryciu ja nerusiu ir galetu man pagelbeti.radau tokia pat osinkoje,bet nieko nesuprantu,nerandu kiek pyeliu reikia nusinerti,ar cia neriama ratu,ir kai ties krutine,kaip tas priekio ir nugaros aukstis atsitaiko?gal atsiras kas pagelbetu.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2011 12 13, 22:02)
labas vakaras, sakykit, ar labai kvailas pynės pasirinkimas šiam modeliui?
https://lh6.googleus...4/mezginiai.jpg
https://picasaweb.go...704673645822914 

na, kad ir kaip tikėjaus kad man ta laimė neklius, bet virbalus krutinu aš, o ne sesuo doh.gif tai vat ką galiu parašyt apie pastebėjimus mezgant- megzti paprastais virbalais kažkaip nepatiko, nes pynių raštas kiekvienoje eilėje keičiasi, ir gražiai nesigauna (bent man), o vat virbalais su valu thumbup.gif , ir tos pynės be perkeitimų laaabai gražiai atrodo, ir visai nestorina mezginio (kas, manyčiau tik privalumas tokiai suknelei). Tad jei kas rizikuos tokią narpulint- tai arba kitokiom pynėm jei iš atskirų dalių, arba su valu. Žiūrisi laabai fainai, jau sprindis geras yra, bet labai knieti daugiau ir daugiau, o šias pynes tai jau dabar daugiau kur pritaikysiu- gėris nerealus. Gal dar kas užmatėt tokių panašių, tik kad be sukryžiavimų visokių būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 22 gruodžio 2011 - 00:01
jeigu negaila pasirodykit kiek turit blush2.gif
Atsakyti
pyniuotos laaabai grazios thumbup.gif thumbup.gif ,
o as ir vel sus savo mocherinukem(siek tiek atnaujinti rastai:)).tai jau paskutines siais metais...tikiuosi:)))

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 22, 17:54)

Man nerealiai patiko melynos rastas thumbup.gif 10 balų
Atsakyti
jau melyna kokia wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
viliuteee, suknelės nepakartojamos wub.gif
Atsakyti
Mėlyna thumb_yello.gif
Atsakyti
aciu labai uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Nuotraukos wub.gif Suknele wub.gif Jaunoji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 22, 23:44)
user posted image

Neapsakomas grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti