Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

[quote=Viliuteee,2011 12 15, 11:39]
aciu uz pagyrimus.Dar viena is pilku kolekcijos:)

Viliuteee, gal tai nebus labai didele profesine paslaptis, išduok koks tai raštas sijono. Dėl tokio grožio ir 20kg. pasiryžus esu numest, kad tik iki dukrytės krykštynų (jos vasara bus) pasipuoščiau tokiu grožiu.. Ir dar norėčiau paprašyt raštukio sijonukų kurių apačios dviejų spalvų.. Nu žiauriai žiauriai gražu.......
Atsakyti
Pynėta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 17 gruodžio 2011 - 12:18
[quote=Gintarinė mama,2011 12 16, 23:25]
[quote=Viliuteee,2011 12 15, 11:39]
aciu uz pagyrimus.Dar viena is pilku kolekcijos:)

Viliuteee, gal tai nebus labai didele profesine paslaptis, išduok koks tai raštas sijono. Dėl tokio grožio ir 20kg. pasiryžus esu numest, kad tik iki dukrytės krykštynų (jos vasara bus) pasipuoščiau tokiu grožiu.. Ir dar norėčiau paprašyt raštukio sijonukų kurių apačios dviejų spalvų.. Nu žiauriai žiauriai gražu.......
[/quote]

neturiu paslapciu,bet sito rasto ,jau daug kartu kartojausi,neturiu schemos,nors zinau kad niekas tuo netiki.beveik viska jau mezgu be schemu,i nuotraukas ziuredama,patikekit,kai numegsit bent keleta sijonu,tuo isitikinsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 17 gruodžio 2011 - 13:18
QUOTE(rasado @ 2011 12 17, 12:18)
Pynėta  biggrin.gif 

super, neradau tokio smailiko kur seilės upeliu teka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 12 17, 23:44)
super, neradau tokio smailiko kur seilės upeliu teka ax.gif

Ačiū yahoo.gif
Atsakyti
sveikos, noriu paklausti tokio klausimo biggrin.gif kaip jūs taisyklingai apsiskaičiuojate akis mezginiui, išsimezgate gabalėlį ir išplaunate ? ar išsismezgate, apsiskaičiuojate ir mezgate . Gal nelabai juoksitės, nes aš visada naudojau antrą variantą vaikams kai mezgiau,dabar noriu sau , tai ir parūpo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareja123 @ 2011 12 18, 18:09)
sveikos, noriu paklausti tokio klausimo  biggrin.gif  kaip jūs taisyklingai apsiskaičiuojate akis mezginiui, išsimezgate gabalėlį ir išplaunate ? ar išsismezgate, apsiskaičiuojate ir mezgate . Gal nelabai juoksitės, nes aš visada naudojau antrą variantą vaikams kai mezgiau,dabar noriu sau , tai ir parūpo  blush2.gif

teisingesnis butu pirmas variantas, bet aš pvz kai jau žinau ar siulai traukiasi ar tysta ar nesikeičia po skalbino tai ir žinau ar skalbti ar ne pavyzduką. dar viskas ir nuo rašto priklauso yra raštu kurie išskalbus išsiplečia
Atsakyti
Mano irgi pynėta smile.gif
user posted image
Atsakyti
abi pyniuotosios labai labai grazios! saunuoles!
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 12 19, 18:45)
Mano irgi pynėta smile.gif

Pynės valdo lotuliukas.gif Labai gražu. Geras užkratas biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Čia mano darbiukas suknytė-kaukė... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarinė mama @ 2011 12 20, 14:20)

Čia mano darbiukas suknytė-kaukė...    blush2.gif

Panelytė labai puošia šitą suknutę... thumbup.gif
Atsakyti