Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

Ligvita, zavi nuotakos suknute wub.gif
Viliuteee, paprasta bet labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes.
kadaise viena pazistama paprase numegzti suknyte dukrytei.
suknyte gavosi paprasta, bet labai,labai puosni. net paciai patiko wub.gif biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
4u.gif už pastebėjimus 4u.gif

rasa32, buvo mano suknelių mezgimuose šiokia tokia pertrauka, tai ir nesireiškiau. Beeeet tavo nuostabi maža juoda suknelė ir puiki demonstracija mane įkvėpė. Va numegsiu dar kelis beveik praktiškus megztukus, ir gaminsiu sau suknią.

Vilutee, žiūriu, panašaus stiliaus suknutes lygiaakes su raštuotais kraštukais parodėm. Tavo variantas suaugęs, kuklus, neiššaukiančiai elegantiškas. Manoji "klientė" geidė ir gavo visgi rožę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 12, 19:30)
gadget3,labai grazi suknyte thumbup.gif
o cia mano dovana labai brangiam man Zmogui

labai subtilu wub.gif
Atsakyti
Atsiprasau, jei kartojuosi:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliuteee: 13 gruodžio 2011 - 12:04
Laba diena, visoms po 4u.gif už tokias gražias suknutes.
Ir norėjau pasiteirauti, ką reiškia 1M <- ir 1M ->, čia iš megztų servetėlių raštų. Kiek žinau tai čia turėtų būti pradžioje geromis akimis išmezgamų akių skaičius, o paskui raštas turėtų megztis, bet ką reiškia tos rodyklės? Iš anksto ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Siguciuks @ 2011 12 13, 14:33)
Laba diena, visoms po  4u.gif  už tokias gražias suknutes.
Ir norėjau pasiteirauti, ką reiškia 1M <- ir 1M ->, čia iš megztų servetėlių raštų. Kiek žinau tai čia turėtų būti pradžioje geromis akimis išmezgamų akių skaičius, o paskui raštas turėtų megztis, bet ką reiškia tos rodyklės? Iš anksto ačiū už atsakymą.

Į kairę-tiek akių išmegzt gerai ir toliau megzt pagal raštą,į dešinę-tiek akių nedamezgus eilės prieš tai,pradėt megzt pagal raštą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 12, 20:30)

dovana fantastiška wub.gif

labai gražių suknučių prisižiūrėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 12 13, 15:01)
Į kairę-tiek akių išmegzt gerai ir toliau megzt pagal raštą,į dešinę-tiek akių nedamezgus eilės prieš tai,pradėt megzt pagal raštą  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
labas vakaras, sakykit, ar labai kvailas pynės pasirinkimas šiam modeliui?
https://lh6.googleus...4/mezginiai.jpg
https://picasaweb.go...704673645822914 aiškiau gal bus...
ar geriau kaip orginale?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 13 gruodžio 2011 - 22:03
Marmalede, o siūlas pūkuotas? Jei pūkuotas ir plonas, tai viso gražumo pasirinktosios pynės gali nesimatyti. O jei pusstorė vilnelė, gražiai gulanti ir nepaslepianti rašto - gražu.
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2011 12 13, 22:13)
Marmalede, o siūlas pūkuotas? Jei pūkuotas ir plonas, tai viso gražumo pasirinktosios pynės gali nesimatyti. O jei pusstorė vilnelė, gražiai gulanti ir nepaslepianti rašto - gražu.

vat būtent kad nepūkuota vilnelė, ir neypač plona, kokio 3 nr virbalus imsiu. Ačiū kad neišbrokinot pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 13 gruodžio 2011 - 22:38