Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(auroryte @ 2011 12 11, 23:37)
Laba diena. Reikia skubaus patarimo( kad iki švenčių spėčiau). Kokį apatinį siūtis po megzta suknele (siūliukas plonas machierinis)? Iš kokios tas apatinukas turi būti medžiagos? Gal iš tokio alia sintetinio atlasą primenančio audinio? Ar plono trikotažo? O įdomu nelimpa suknelė prie tokios medžiagos, nelips aukštyn? doh.gif  lotuliukas.gif Ačiū blush2.gif

Labai aktualus klausimas. Atsakykit, kas galėtų patarti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edditocka @ 2011 12 12, 03:11)
Labai aktualus klausimas. Atsakykit, kas galėtų patarti.  4u.gif

manyciau reiktu plono trikotaziuko, buna toks pamusalui skirtas, jis slidus,plonas, bet sintetinis.
Atsakyti
Laba diena,

parodysiu suknelę trimetei 105 cm panelei biggrin.gif Tą pačią, su kuria gyriausi grįžtanti prie suknelių mezgimo biggrin.gif

user posted image guli suknelė su derančia sege - rože

user posted image ir manekenė demonstruoja priedukus ir dešimt nugaros sagelių.
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2011 12 12, 10:07)
manyciau reiktu plono trikotaziuko, buna toks pamusalui skirtas, jis slidus,plonas, bet sintetinis.

As "Utenos trikotazo" radau siauru suknuciu, tai is bedos tiks, aisku graziau kai sijojine dalis saules klioso, kaip ir suknutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 12 12, 11:06)
As "Utenos trikotazo" radau siauru suknuciu, tai is bedos tiks, aisku graziau kai sijojine dalis saules klioso, kaip ir suknutes  smile.gif

as siudavau is elastinio atlaso. viena puse blizganti, kita - ne. tai priklausomai nuo to ko norisi ta puse ir siuvi. Jis nesilamdo ir graziai krenta.
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2011 12 12, 12:06)
As "Utenos trikotazo" radau siauru suknuciu, tai is bedos tiks, aisku graziau kai sijojine dalis saules klioso, kaip ir suknutes  smile.gif

Tai prie trikotažinio galima ir "kliošinį" sijoną prikabint vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2011 12 12, 11:54)
Laba diena,

parodysiu suknelę trimetei 105 cm panelei biggrin.gif Tą pačią, su kuria gyriausi grįžtanti prie suknelių mezgimo

Graži suknutė smile.gif
Atsakyti
gadget3,labai grazi suknyte thumbup.gif
o cia mano dovana labai brangiam man Zmogui
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Viliuteee ,ech,kokia dovana..... rolleyes.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

gadget3 ,labai grazi suknyte wub.gif wub.gif Jau pasigedau tavo dailiu darbeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Viliuteee, suknelė paprastai nuostabi, nei mandra, nei įmantri, bet be galo jauki. Norėčiau ir aš turėti tokią draugę, kuri taip nuostabiai mezga... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
RASA,ERIKA,ACIU
tai ne draugei,tai zmogui,sugrazinusiam mano vyrui gyvenima.ne nezinau kiek sukniu galeciau uz tai padovanoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2011 12 12, 10:54)
Laba diena,

parodysiu suknelę trimetei 105 cm panelei biggrin.gif Tą pačią, su kuria gyriausi grįžtanti prie suknelių mezgimo biggrin.gif

LAbai labai wub.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 12, 19:30)
o cia mano dovana labai brangiam man Zmogui

super super thumbup.gif
Atsakyti