Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(La Perla @ 2011 10 05, 08:53)
ilamka - oho darbelio įdėta  doh.gif  doh.gif

pagaliau aš ją pabaigiau smile.gif Visą savo kantrybę irgi smile.gif
niekad nebuvau mezgusi tokios placios mocherinukes, darydavau maksimum 10 motyvu o sitoje - 24  doh.gif

Pagirtinas ir labai gražus darbas thumbup.gif
Atsakyti
La Perla bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

lauksim foto ant modelio wub.gif jaučiu įspudingai atrodys thumbup.gif
Atsakyti
aciu, mergios, bus ir ant modelio tik teks palaukti nes tai gimtadienio dovana smile.gif o gimtadienis spalio pabaigoj ax.gif
Atsakyti
La Perla,

puiki suknelė thumbup.gif . Sakykit, o kaip jūs tokiai plačiai sijoninei daliai viršų pritaikot? Uždedat kas antrą akį? Ar mezgant viršun siaurinat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2011 10 05, 10:08)
La Perla,

puiki suknelė  thumbup.gif . Sakykit, o kaip jūs tokiai plačiai sijoninei daliai viršų pritaikot? Uždedat kas antrą akį? Ar mezgant viršun siaurinat?  g.gif

aciu, sia suknute as mezgiau reglanu nuo virsaus i apacia , tad prie liemens is 1 akies ismezgiau tris o po to dar pridejau tiek, kiek man truko iki rasto smile.gif

ot ziople, ankstesniam poste norejau parasyti aciu merginos o liko mergios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 05 spalio 2011 - 10:35
La Perla,

pavydetina dovana,daug kruopstaus darbo ideta. 4u.gif ,bet asmeniskai man nelabai patinka tos paprastos nertos geles papuosimams.cia ne tai kad butent jums taikau.apskritai ir sukneles dabar moterys puosia ir kaip sages naudoja ir i salius.kadangi as apskritai nemegstu daug papuosimu tai man ir suknele pati is saves grazi.be tos primytyvios geles kuriu dabar aplink pilna.Jus galit geriau.nezinau ar aiskiai isdesciau savo nuomone,nes uzgauti nieko nenoriu
Atsakyti
QUOTE(rolandas. @ 2011 10 05, 12:42)

supratau jusu nuomone:) o man butent tos rozes susuktos is ilgos megztos juostos - patinka, nors isties jau banaloka ir siek tiek pavalkiota smile.gif
va tokias suktas turejau omenyje kaip Valentaites tik is medziagos:
user posted image
man visgi norejosi kazkokio akcento, zymincio liemens pabaiga, na gal dar kazka grazaus sumastysiu g.gif dar liko siulo ir norisi kokio grazaus aksesuaro, kaip manot ar nertos kiaurarasciu pirstinaites ziuretusi ar tai visiskai nepraktiska? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 05 spalio 2011 - 13:15
ilamka - oho darbelio įdėta  doh.gif  doh.gif

24 motyvai doh.gif doh.gif doh.gif Bet kaip turėtų fantastiškai suktis suknelė besisukant aplink save smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 10 04, 10:23)
Noriu ir aš parodyti sunelę,kuri man daug darbo kainavo smile.gif

user posted image

Gal galima butu shema ir aprasyma?
Atsakyti

pagaliau aš ją pabaigiau smile.gif Visą savo kantrybę irgi smile.gif
niekad nebuvau mezgusi tokios placios mocherinukes, darydavau maksimum 10 motyvu o sitoje - 24  doh.gif

Nu bet darbelio čia... blink.gif
Galvą lenkiu už kantrybę.....
Aš apakus... blink.gif
Laaaaaaabai gražu.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 05 spalio 2011 - 16:09
enigma3 ir ilamka, nerealios suknelės.... enigmos variantas "po" labai jaukus ir mielas, išbaigtas toks smile.gif o ilamkos spalvytės žalumas - pabudina visus pojūčius! wub.gif kokie čia siūliukai?
Atsakyti
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2011 10 04, 18:50)
QUOTE(ilamka @ 2011 10 04, 15:31)

Labai labai grazi suknute wub.gif wub.gif

cia kazkada klause del mano pilkos suknutes rasto tai vat cia tos dvi pirmos eiles ir yra tas rastas.

Nu čia tai geras.... O aš vis žiūriu į tą jūsų pilką suknutę ir vis bandau suprasti kaip ji megzta, nes pagal aprašymą tai nerta turėtų būti lotuliukas.gif

ilamka, super... Labai dailu
Atsakyti