Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(rasa32 @ 2011 12 05, 22:33)
Zinoma,ne is galvos smile.gif Tik virbalus emiau po puse nr,mazesnius ir ties liemeniu pamazinau motyvus,kad butu  liemenuota.Ir rankovytes kitokias dariau.

Prisidedu prie pagyrų. Jūsų variantas kur kas dailiau atrodo. Originalą megzti nebūčiau susigundžiusi, o štai Jūsų pavyzdys jau sukasi ant virbalų galiukų.
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2011 12 06, 10:41)
Originalas prieš Jūsų darbą visiškai ne kaip išrodo...  cool.gif

Pritariu šiai nuomonei drinks_cheers.gif Rasa32 labai graži suknelė thumbup.gif
Atsakyti
Darbštuolių kampelis wub.gif ale ir laiko randate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2011 12 06, 22:45)
Darbštuolių kampelis wub.gif  ale ir laiko randate  ax.gif

svarbiausia reikia norėt rast to laiko 4u.gif Daug kas atliekama miegelio sąskaita, bent jau aš taip darau doh.gif
Atsakyti
senokai cia besilankiau, ir kiek groziu uzderejo, visos saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Rasa32-labai daili ir elegantiška suknalė smile.gif drinks_cheers.gif
O šuniuką tai tik po komentarų perskaitymo radau blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 12 07, 10:30)
svarbiausia reikia norėt rast to laiko  4u.gif  Daug kas atliekama miegelio sąskaita, bent jau aš taip darau  doh.gif

super noriu, ale kai dirbau turejau tik gera pusvalanduka, o norisi kad greiciau viskas butu
Atsakyti
sveikos rankdarbiautojos... 4u.gif
gal kuri užmatėt kaip mezgasi ši suknelė... gal osinkoj kuri matėt? o gal savo archyvuose turit panašių raštų? blush2.gif ax.gif
megzta suknelė
Atsakyti
Mezga osinkoj labai labai panasia,tur but to paties dizainerio,tik dar su siuvinetais motyvais.Paieskok on-line temoje.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 08, 10:36)
Mezga osinkoj labai labai panasia,tur but to paties dizainerio,tik dar su siuvinetais motyvais.Paieskok on-line temoje.

ačiū už info... 4u.gif
jo tokia pati yra ir su pasiuvinėjimais...
reiks bandyti ieškoti, nors man ta osinka žalias miškas... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 12 08, 14:32)

Oho kaip gražu. Man tik dirželis ten toks nelabai-kažkokio kitokio man norėtųsi.. Bet šiaip tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti