Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

rasa32, nuostabi suknelė, labai elegantiška wub.gif
Atsakyti
rasa32 - super... labai subtili, neperkrauta, tiesiog žavinga... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romap: 05 gruodžio 2011 - 09:25
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 04, 21:33)
Nauja juoda siek tiek retro suknele smile.gif ,deja,kaip toki drabuzi gerai nufotografuoti,as nezinau.......

Tikroji sukneles seimininke bus uz mane plonesne,taigi,ir suknele atrodys ant jos graziau.
Tikroveje siulas toks slidus,''silkinis'',ONline Bingo,suejo 450g.

QUOTE(Naistė @ 2011 12 04, 11:25)
Pagaliau turiu suknelės sesei foto.

QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 04, 11:50)
aciu uz pagyrimus, 4u.gif o dabar noriu su jumis pasidalinti graziom nuotraukom.Aciu Julijai 4u.gif

Grožiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 05 gruodžio 2011 - 09:53
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 04, 11:50)
aciu uz pagyrimus, 4u.gif o dabar noriu su jumis pasidalinti graziom nuotraukom.Aciu Julijai 4u.gif
user posted image[/url

labai grazi suknute, suderinti aksesuarai
kvietkelis prie dirzelio mane labiausiai domina
sijono rastas aisku irgi rupi, manau ir ne man vienai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 05 gruodžio 2011 - 10:10
QUOTE(smalsi_ @ 2011 12 05, 08:42)
rasa, gal koki penkta karta ziuriu i jusu grazia suknute ir tik dabar suniuka pamaciau  lotuliukas.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai sukosi apie kojas,tai paemiau ant ranku,gavosi''dama su suniuku'' biggrin.gif
Aciu visoms uz pagyras 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 12 05, 08:42)
rasa, gal koki penkta karta ziuriu i jusu grazia suknute ir tik dabar suniuka pamaciau  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O as tai net pamacis jusu posta ne is karto ji pamaciau lotuliukas.gif
ir taip ziurejau ir kitaip, paskui net balsu is saves juoktis pradejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 12 05, 07:42)

o as pirmiausia suniuka pamaciau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasa, kokia suknelė wub.gif wub.gif Labai elegantiškai atrodo ir dar tas šuniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 04, 22:33)
Nauja juoda siek tiek retro suknele smile.gif ,deja,kaip toki drabuzi gerai nufotografuoti,as nezinau.......

Tikroji sukneles seimininke bus uz mane plonesne,taigi,ir suknele atrodys ant jos graziau.
Tikroveje siulas toks slidus,''silkinis'',ONline Bingo,suejo 450g.

Kaip norėčiau tokios wub.gif . Mano stiliaus. Gal ne iš galvos suknelė, galėtumėt nuorodą įmesti, ar raštelį, jei tokie egzistuoja. Siūlai nuostabiai atrodo! thumbup.gif
Atsakyti
Zinoma,ne is galvos smile.gif Tik virbalus emiau po puse nr,mazesnius ir ties liemeniu pamazinau motyvus,kad butu liemenuota.Ir rankovytes kitokias dariau.
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 05, 21:33)
Zinoma,ne is galvos smile.gif Tik virbalus emiau po puse nr,mazesnius ir ties liemeniu pamazinau motyvus,kad butu  liemenuota.Ir rankovytes kitokias dariau.

Originalas prieš Jūsų darbą visiškai ne kaip išrodo... cool.gif
Atsakyti
rasa32, labai gražiai atrodot smile.gif
Atsakyti