rasa32, nuostabi suknelė, labai elegantiška
rasa32 - super... labai subtili, neperkrauta, tiesiog žavinga...
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 04, 21:33)
Nauja juoda siek tiek retro suknele ,deja,kaip toki drabuzi gerai nufotografuoti,as nezinau.......
Tikroji sukneles seimininke bus uz mane plonesne,taigi,ir suknele atrodys ant jos graziau.
Tikroveje siulas toks slidus,''silkinis'',ONline Bingo,suejo 450g.
Tikroji sukneles seimininke bus uz mane plonesne,taigi,ir suknele atrodys ant jos graziau.
QUOTE(Naistė @ 2011 12 04, 11:25)
Pagaliau turiu suknelės sesei foto.
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 04, 11:50)
aciu uz pagyrimus, o dabar noriu su jumis pasidalinti graziom nuotraukom.Aciu Julijai
Grožiai
QUOTE(Viliuteee @ 2011 12 04, 11:50)
aciu uz pagyrimus, o dabar noriu su jumis pasidalinti graziom nuotraukom.Aciu Julijai
[/url
[/url
labai grazi suknute, suderinti aksesuarai
kvietkelis prie dirzelio mane labiausiai domina
sijono rastas aisku irgi rupi, manau ir ne man vienai
QUOTE(smalsi_ @ 2011 12 05, 08:42)
rasa, gal koki penkta karta ziuriu i jusu grazia suknute ir tik dabar suniuka pamaciau
labai sukosi apie kojas,tai paemiau ant ranku,gavosi''dama su suniuku''
Aciu visoms uz pagyras
QUOTE(smalsi_ @ 2011 12 05, 08:42)
rasa, gal koki penkta karta ziuriu i jusu grazia suknute ir tik dabar suniuka pamaciau
O as tai net pamacis jusu posta ne is karto ji pamaciau
ir taip ziurejau ir kitaip, paskui net balsu is saves juoktis pradejau
QUOTE(smalsi_ @ 2011 12 05, 07:42)
o as pirmiausia suniuka pamaciau
Rasa, kokia suknelė Labai elegantiškai atrodo ir dar tas šuniukas
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 04, 22:33)
Nauja juoda siek tiek retro suknele ,deja,kaip toki drabuzi gerai nufotografuoti,as nezinau.......
Kaip norėčiau tokios . Mano stiliaus. Gal ne iš galvos suknelė, galėtumėt nuorodą įmesti, ar raštelį, jei tokie egzistuoja. Siūlai nuostabiai atrodo!
Zinoma,ne is galvos Tik virbalus emiau po puse nr,mazesnius ir ties liemeniu pamazinau motyvus,kad butu liemenuota.Ir rankovytes kitokias dariau.
QUOTE(rasa32 @ 2011 12 05, 21:33)
Zinoma,ne is galvos Tik virbalus emiau po puse nr,mazesnius ir ties liemeniu pamazinau motyvus,kad butu liemenuota.Ir rankovytes kitokias dariau.
Originalas prieš Jūsų darbą visiškai ne kaip išrodo...