nu antras vaselio paemimas jau turetu tada airisku neriniu lietis
Rife, labai daili suknute. Puikia mokine turi
O cia mano suknutes lapeliai
QUOTE(Rife @ 2011 11 27, 21:42)
super nuostabaus grozio suknele
gal ne i tema,bet iskyla toks klausimukas kaip ir kuo skalbiate tokius kurinius
Apie skalbimą.
Kadangi suknelė megzta iš medvilnės, skalbiu rankom, grežiu su mašina ir ištiesiu kad išdžiūtų. Prieš skalbimą visada susiuvus išlyginu.
Kadangi suknelė megzta iš medvilnės, skalbiu rankom, grežiu su mašina ir ištiesiu kad išdžiūtų. Prieš skalbimą visada susiuvus išlyginu.
QUOTE(Rife @ 2011 11 29, 09:47)
Apie skalbimą.
Gal galėtum paaiškint, kaip susiūt prieš skalbimą? Ir ką duoda išlyginimas prieš skalbimą?
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 11 29, 12:45)
Gal galėtum paaiškint, kaip susiūt prieš skalbimą? Ir ką duoda išlyginimas prieš skalbimą?
Norėjau pasakyti kad skalbti gatavą mezginį, jau visiškai užbaigtą. Aš lyginu lygintuvu su garu, arba per drėgną marlę, susilygina raštas.
[quote=Ligvita,2011 11 28, 18:45]
Ačiū labai . Dabar visiškai aišku kaip ten kas platėja.
Ačiū labai . Dabar visiškai aišku kaip ten kas platėja.
QUOTE(Rife @ 2011 11 29, 15:22)
Norėjau pasakyti kad skalbti gatavą mezginį, jau visiškai užbaigtą. Aš lyginu lygintuvu su garu, arba per drėgną marlę, susilygina raštas.
Dėkui Ne taip supratau
QUOTE(Rife @ 2011 11 29, 08:47)
Kadangi suknelė megzta ...
labai gražus darbelis,tik jei gerai suprantu tai ji nerta
(vis kimbu kai maišomi du skirtingi būdai )
Labas vakaras,
giriu mezgėjas ir nėrėjas, jų stebuklus ir stebukliukus, ir sakau laiminga:
aš vėl mezgu suknelę
giriu mezgėjas ir nėrėjas, jų stebuklus ir stebukliukus, ir sakau laiminga:
aš vėl mezgu suknelę
Labai daili. Grazus spalvu derinys
Gal galit, Viliuteee, pasidalinti sijono dalies rasteliu?
O kad i tema, tai mano pirmoji megzta suknute 12-os metu krikstodukrytei Kaledinei dovanai
Gal galit, Viliuteee, pasidalinti sijono dalies rasteliu?
QUOTE(Viliuteee @ 2011 11 29, 21:03)
labai graziu sukneliu prinerusios ir primezgusios. o as kol kas negaliu niekuo nauju pasigirti.tik dar viena mocherinuke
..
..
..
..
O kad i tema, tai mano pirmoji megzta suknute 12-os metu krikstodukrytei Kaledinei dovanai