Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu antras vaselio paemimas jau turetu tada airisku neriniu lietis smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rife, labai daili suknute. Puikia mokine turi smile.gif

O cia mano suknutes lapeliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 11 27, 21:42)
Noriu parodyti savo mokinės darbą, kuri vašelį laikė pirmą kartą.

user posted image

super nuostabaus grozio suknele thumbup.gif
gal ne i tema,bet iskyla toks klausimukas kaip ir kuo skalbiate tokius kurinius g.gif
Atsakyti
Apie skalbimą.
Kadangi suknelė megzta iš medvilnės, skalbiu rankom, grežiu su mašina ir ištiesiu kad išdžiūtų. Prieš skalbimą visada susiuvus išlyginu.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 11 29, 09:47)
Apie skalbimą.
Kadangi suknelė megzta iš medvilnės, skalbiu rankom, grežiu su mašina ir ištiesiu kad išdžiūtų. Prieš skalbimą visada susiuvus išlyginu.

Gal galėtum paaiškint, kaip susiūt prieš skalbimą? Ir ką duoda išlyginimas prieš skalbimą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2011 11 29, 12:45)
Gal galėtum paaiškint, kaip susiūt prieš skalbimą? Ir ką duoda išlyginimas prieš skalbimą?  4u.gif

Norėjau pasakyti kad skalbti gatavą mezginį, jau visiškai užbaigtą. Aš lyginu lygintuvu su garu, arba per drėgną marlę, susilygina raštas.
Atsakyti
[quote=Ligvita,2011 11 28, 18:45]

O cia mano suknutes lapeliai

Ačiū labai 4u.gif . Dabar visiškai aišku kaip ten kas platėja.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 11 29, 15:22)
Norėjau pasakyti kad skalbti gatavą mezginį, jau visiškai užbaigtą. Aš  lyginu lygintuvu su garu, arba per drėgną marlę, susilygina raštas.

Dėkui 4u.gif Ne taip supratau
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2011 11 29, 08:47)
Kadangi suknelė megzta ...

labai gražus darbelis,tik jei gerai suprantu tai ji nerta ax.gif

(vis kimbu kai maišomi du skirtingi būdai blush2.gif )
Atsakyti
labai graziu sukneliu prinerusios ir primezgusios. thumbup.gif o as kol kas negaliu niekuo nauju pasigirti.tik dar viena mocherinuke ax.gif
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras,

giriu mezgėjas ir nėrėjas, jų stebuklus ir stebukliukus, ir sakau laiminga:
aš vėl mezgu suknelę assa.gif
Atsakyti
Labai daili. Grazus spalvu derinys
Gal galit, Viliuteee, pasidalinti sijono dalies rasteliu? 4u.gif
QUOTE(Viliuteee @ 2011 11 29, 21:03)
labai graziu sukneliu prinerusios ir primezgusios. thumbup.gif o as kol kas negaliu niekuo nauju pasigirti.tik dar viena mocherinuke ax.gif
..user posted image
..

O kad i tema, tai mano pirmoji megzta suknute 12-os metu krikstodukrytei Kaledinei dovanai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 30 lapkričio 2011 - 09:56