Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(sauadsa @ 2011 10 04, 15:19)
enigma3, labai graži suknutė, spalva man labai liuksiška wub.gif  Kokie čia siūlai?

Foto gal nelabai atspindi tikrosios spalvos, nes suknele tiesiog sviesiai pilka. Siulai rusiska vilna TROITSK YARN "New Zealand's" , o rastelis ismegztas su "Morozko".
Atsakyti
QUOTE(sauadsa @ 2011 10 04, 15:19)
enigma3, labai graži suknutė, spalva man labai liuksiška wub.gif  Kokie čia siūlai?
Labai labai dailu wub.gif  Raštelis labai įdomus tas pagrindinis g.gif

Ačiū ax.gif raštelis paprastas labai,tiesiog čia daryta iš dvieju spalvų,šviesiai žalia ir tamsiai žalia
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 10 04, 15:06)
Ačiū  ax.gif  raštelis paprastas labai,tiesiog čia daryta iš dvieju spalvų,šviesiai žalia ir tamsiai žalia

Nieko nebus, jei jau atejai, tai prasom kaip per ispazinti lotuliukas.gif Koks tas paprastutis rastelis? cool.gif
Ups... rolleyes.gif Suknute pasakiska drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 04 spalio 2011 - 15:26
QUOTE(smalsi_ @ 2011 10 04, 16:25)
Nieko nebus, jei jau atejai, tai prasom kaip per ispazinti  lotuliukas.gif Koks tas paprastutis rastelis?  cool.gif
Ups... rolleyes.gif Suknute pasakiska  drinks_cheers.gif

Gerai gerai lotuliukas.gif įdėsiu schemutė,pirmos dvi eilutės ir yra visos suknelės pagrindinis raštelis
Ačiū ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilamka: 04 spalio 2011 - 15:32
QUOTE(ilamka @ 2011 10 04, 11:23)
Noriu ir aš parodyti sunelę,kuri man daug darbo kainavo smile.gif

kokia gražuolė wub.gif labai gražu thumbup.gif thumbup.gif Raštelis duotas rankovių? O viso s suknelė kaip megzta? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 04 spalio 2011 - 17:48
QUOTE(ilamka @ 2011 10 04, 15:31)

Labai labai grazi suknute wub.gif wub.gif

cia kazkada klause del mano pilkos suknutes rasto tai vat cia tos dvi pirmos eiles ir yra tas rastas.
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 04, 18:47)
kokia gražuolė  wub.gif labai gražu  thumbup.gif  thumbup.gif Raštelis duotas rankovių? O viso s suknelė kaip megzta?  blush2.gif

ačiū visom aciuks.gif
taip Mamytė uogytė yra teisi,visos suknelės raštelis yra pirmos dvi eilutės mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kaip jis idomiai atrodo unsure.gif Einu padidinamojo stiklo ieskotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2011 10 04, 19:04)
Bet kaip jis idomiai atrodo  unsure.gif  Einu padidinamojo stiklo ieskotis  rolleyes.gif

jeigu į mano suknutę žiūri tai ji nerta iš dviejų siūlų,viena eilė tamsi žalia,o kita šviesi smile.gif
Atsakyti
Ilamka, suknutė labai labai daili gavosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilamka @ 2011 10 04, 18:00)
ačiū visom  aciuks.gif
taip Mamytė uogytė yra teisi,visos suknelės raštelis yra pirmos dvi eilutės mirksiukas.gif

tikrai reikia padidinamojo stiklo doh.gif atrodo kaip megzta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 04 spalio 2011 - 20:51
ilamka - oho darbelio įdėta doh.gif doh.gif

pagaliau aš ją pabaigiau smile.gif Visą savo kantrybę irgi smile.gif
niekad nebuvau mezgusi tokios placios mocherinukes, darydavau maksimum 10 motyvu o sitoje - 24 doh.gif
user posted image
Atsakyti