Lusasita,rudens suknele tiesiog nereali.NUOSTABU !!!
QUOTE(La Perla @ 2011 11 06, 11:46)
ziurekit, koki grozi radau:
Greičiausiai, kad įvertas kietas siūlas, kuris duoda tokią formą.
Senovinės vestuvinės suknelės būdavo su juo, o šiais laikais galima rasti teatro rūbų su tokiais siūlais (žylkom).
Gražumaaaaa
Ech... turečiau aš dešimt rankų, prisimegzčiau visokių grožių
Ech... turečiau aš dešimt rankų, prisimegzčiau visokių grožių
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 11 05, 00:00)
Įdomu, kiek tokia suknutė "suvalgo" siūlų
gerai isiziurekit, cia gi sijonas ir bliuzele, mnan taip atrodo:)))
ziauriai grazu
gal kas turi minciu kaip padaryti kad ta apacia taip "stovetu"?
[/quote]
O jeigu standų flizeliną iš apačios paklijuoti?
[/quote]
O jeigu standų flizeliną iš apačios paklijuoti?
QUOTE(Ligvita @ 2011 11 06, 14:33)
cia galis angora 2?
aciu, merginos uz patarimus, nezinau ar rysiuosi tokia megzti bet puikus patarimai pravers
QUOTE(La Perla @ 2011 10 05, 08:53)
ilamka - oho darbelio įdėta
pagaliau aš ją pabaigiau Visą savo kantrybę irgi
niekad nebuvau mezgusi tokios placios mocherinukes, darydavau maksimum 10 motyvu o sitoje - 24
pagaliau aš ją pabaigiau Visą savo kantrybę irgi
niekad nebuvau mezgusi tokios placios mocherinukes, darydavau maksimum 10 motyvu o sitoje - 24
Sveikos mamytes,
Jau antra savaite sedziu internete ir ieskau modelio suknelei.
Noreciau kazka panasaus kaip sita.
Gal patarsit kaip ja tokia pusta pusta padaryti. Nesu profesionale, bet kantrybes turiu daug ir laiko pusmeti. As noreciau balta nerti ir po apacia dar papusta pasijoni deti. Kaip manot ar pavyktu?
Is anksto dekoju uz pasiulymus.
QUOTE(Jurgita&P @ 2011 11 07, 19:20)
Sveikos mamytes,
Gal patarsit kaip ja tokia pusta pusta padaryti. Nesu profesionale, bet kantrybes turiu daug ir laiko pusmeti. As noreciau balta nerti ir po apacia dar papusta pasijoni deti. Kaip manot ar pavyktu?
na, kadangi suknute mano megzta, galiu siek tiek patarti: daryti daug saules kliosu, t.y. jei neri pagal servetele ir vienas saules kliosas yra 8 motyvai, reikia ju daryti bent 24. antras dalykas: ispurksti purskiamu krakmolu ir isdziovinti, ji bus standesne. Pasijoni reikia daryti is dvieju daliu: virsutine dalis ta, kuri matysis per suknute o apacioj - prirauktas mazdaug nuo vidurio pasijonio... jei neaiskiai surasiau - rasykit bandysiu aiskiau