Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

Kokia graži tunika wub.gif Nu labai graži. Įsimylėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 10 31, 08:19)
Tokia suknute-tunika

Paprasta, bet labai zavi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 10 29, 22:17)
Ir tokios įžymybės nešioja megztas sukneles Man gražu wub.gif Apš.... visas kitas balines wub.gif

pagarba mezgejai thumbup.gif
Atsakyti
naujausia mano suknutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2011 10 31, 15:37)
naujausia mano suknutė
user posted image

Galima achemute? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 10 29, 20:17)
Ir tokios įžymybės nešioja megztas sukneles Man gražu wub.gif Apš.... visas kitas balines wub.gif
user posted image

Sveikos mezgejeles, reikia jusu patarimo, labai noriu kazko panasaus, tik nzn kokiu siulu reiktu...neesu mezgeja tai siuluose nesusigaudau, noreciau sau ir dukryte vienodu sukneliu, bet nenoriu mocheros nes ji kanda, kokiais kitais siulais butu galima pakeisti, kad butu ploni ir graziai kristu
Labai reikia jusu pagalbos, nes tada skaiciuosiu ar labai brangiai mums tie groziai kainuotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingri07 @ 2011 10 31, 23:24)
Sveikos mezgejeles, reikia jusu patarimo, labai noriu kazko panasaus, tik nzn kokiu siulu reiktu...neesu mezgeja tai siuluose nesusigaudau, noreciau sau ir dukryte vienodu sukneliu, bet nenoriu mocheros nes ji kanda, kokiais kitais siulais butu galima pakeisti, kad butu ploni ir graziai kristu
Labai reikia jusu pagalbos, nes tada skaiciuosiu ar labai brangiai mums tie groziai kainuotu  ax.gif

kid moheris nekanda. Esu mezgusi dukrai is kid moherio, kuriame dar truputis silko ideta. Nu tikrai nekanda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 10 31, 10:19)
Tokia suknute-tunika
user posted image

Cia turėtų labai gražiai žiūretis ant modelio,gal kada parodysit?
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2011 10 31, 18:37)
naujausia mano suknutė

ne suknele, o saldainis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jutta @ 2011 10 31, 19:18)
Galima achemute? blush2.gif

schemutė
user posted image
ir aciū merginos už pagyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2011 10 31, 23:54)
kid moheris nekanda. Esu mezgusi dukrai is kid moherio, kuriame dar truputis silko ideta. Nu tikrai nekanda  smile.gif

Kaip kam mirksiukas.gif man net silk moheris kanda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enigma3 @ 2011 10 31, 18:37)
naujausia mano suknutė

Labai žavi suknelė wub.gif
Atsakyti