Kokia graži tunika Nu labai graži. Įsimylėjau
QUOTE(zuzana* @ 2011 10 31, 08:19)
Tokia suknute-tunika
Paprasta, bet labai zavi
QUOTE(DEM @ 2011 10 29, 22:17)
Ir tokios įžymybės nešioja megztas sukneles Man gražu Apš.... visas kitas balines
pagarba mezgejai
QUOTE(DEM @ 2011 10 29, 20:17)
Sveikos mezgejeles, reikia jusu patarimo, labai noriu kazko panasaus, tik nzn kokiu siulu reiktu...neesu mezgeja tai siuluose nesusigaudau, noreciau sau ir dukryte vienodu sukneliu, bet nenoriu mocheros nes ji kanda, kokiais kitais siulais butu galima pakeisti, kad butu ploni ir graziai kristu
Labai reikia jusu pagalbos, nes tada skaiciuosiu ar labai brangiai mums tie groziai kainuotu
QUOTE(Ingri07 @ 2011 10 31, 23:24)
Sveikos mezgejeles, reikia jusu patarimo, labai noriu kazko panasaus, tik nzn kokiu siulu reiktu...neesu mezgeja tai siuluose nesusigaudau, noreciau sau ir dukryte vienodu sukneliu, bet nenoriu mocheros nes ji kanda, kokiais kitais siulais butu galima pakeisti, kad butu ploni ir graziai kristu
Labai reikia jusu pagalbos, nes tada skaiciuosiu ar labai brangiai mums tie groziai kainuotu
kid moheris nekanda. Esu mezgusi dukrai is kid moherio, kuriame dar truputis silko ideta. Nu tikrai nekanda
QUOTE(zuzana* @ 2011 10 31, 10:19)
Cia turėtų labai gražiai žiūretis ant modelio,gal kada parodysit?
QUOTE(enigma3 @ 2011 10 31, 18:37)
naujausia mano suknutė
ne suknele, o saldainis
QUOTE(zaniatja @ 2011 10 31, 23:54)
kid moheris nekanda. Esu mezgusi dukrai is kid moherio, kuriame dar truputis silko ideta. Nu tikrai nekanda
Kaip kam man net silk moheris kanda
QUOTE(enigma3 @ 2011 10 31, 18:37)
naujausia mano suknutė
Labai žavi suknelė