Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

QUOTE(eling @ 2011 10 26, 20:44)

Turėjau štai tokias schemutes , mezgiau iš šitų Midaros Merino Gold 50% merinosų vilna 50% mikro akrilanas, 100g- 230m, virbalai nr.2,5, užsidėjau 204 akis. Viso 6 rombai (2 priekyje, 2 nugaroje, po 1 per šonus), pynutės iš 6 akių, rombo kraštai po 3 akis, 12 išvirkščių rombo centras, po 5 išvirkščias akis kraštuose. Sėkmės šifruojant mano paaiškinimą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 27 spalio 2011 - 09:39
QUOTE(rasado @ 2011 10 27, 10:30)

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasado @ 2011 10 27, 10:30)
QUOTE(eling @ 2011 10 26, 20:44)

Turėjau štai tokias schemutes , mezgiau iš šitų Midaros Merino Gold 50% merinosų vilna 50% mikro akrilanas, 100g- 230m, virbalai nr.2,5, užsidėjau 204 akis. Viso 6 rombai (2 priekyje, 2 nugaroje, po 1 per šonus), pynutės iš 6 akių, rombo kraštai po 3 akis, 12 išvirkščių rombo centras, po 5 išvirkščias akis kraštuose. Sėkmės šifruojant mano paaiškinimą blush2.gif

Atejo eile ir man imtis sio darbelio, bet mano siulai tikriausiai per ploni 100g - 310 m. g.gif tada ziauriai daug akiu tureciau uzdet. o cia tos 204 akys aplink mezgant gavosi? ar suknele susiuta ?
Atsakyti
La Perla, labai gražu, originalu smile.gif . Aišku, suknelė iš šių siūlų turėtų gautis gana prabangi smile.gif
QUOTE(rasado @ 2011 10 26, 14:33)
Nerealiai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gal dalinatės schemomis?
O čia VS suknelė truputį kitaip

Labai labai gražu wub.gif mirksiukas.gif
Kaip tie Merino Gold siūlai? Išskalbus netįso? Kiek šitai suknutei suėjo siūlų ? Nusižiūrėjau juos šiandien, bet dar nepirkau ax.gif . Laukiu nuomonės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 27 spalio 2011 - 10:58
QUOTE(sandrasa @ 2011 10 27, 11:25)
La Perla, labai gražu, originalu smile.gif . Aišku, suknelė iš šių siūlų turėtų gautis gana prabangi smile.gif

Labai labai gražu wub.gif mirksiukas.gif
Kaip tie Merino Gold siūlai? Išskalbus netįso? Kiek šitai suknutei suėjo siūlų ? Nusižiūrėjau juos šiandien, bet dar nepirkau ax.gif . Laukiu nuomonės 4u.gif

gal maximoj su nuolaida ju yra?
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 10 27, 12:20)
gal maximoj su nuolaida ju yra?

Oi ne, aš žiūrėjau pas tą moteriškę, kur siūlais prekiauja prie Jaunatvės turgelio ax.gif
Atsakyti
Eling , taip, mezgiau virbalais su valu. Siūlyčiau pasibandyti iš dvigubo siūlo pavyzdėlį nusimegzti ir matysis, gal visai nieko, nes šiaip siūlukai tikrai per ploni, suvargsit megzdama.
Sandrut , siūlais labai patenkinta, išskalbus gal šiek tiek pasitampė ir į ilgį, ir į plotį, bet ne per daugiausiai, o kadangi turėjau pavyzdėlį, pavyko teisingai pasiskaičiuoti. Šiaip labai jais patenkinta. Šitai suknelei sunaudojau kažkur apie 650g, iš 7 kamuoliukų paskutiniam liko kažkur apie pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 27 spalio 2011 - 12:35
aciu labai merginoms uz pagyrimus smile.gif

rasado dekui uz info apie Merino gold, dabar kaipt tik is ju mezguosi DAIKTA, nes dar nezinau kaip vadinasi ar liemene, ar bolero ar velniai zino kas, bet taip jau susisviete mano fantazija smile.gif man reikia kad jie truputi patistu ax.gif
Atsakyti
rasado wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 27 spalio 2011 - 13:15
Sveikos mezgejeles 4u.gif
kokius siulus butu geriausia naudoti tokio tipo suknytei mergytei? Acryliniu nelabai noriu nes jie labai prastai devesi+sintetinys audinys, apsivelia mezginys nepatinka doh.gif
Galvoju kokie geriausia butu variantai? g.gif as kadangi pati nemezgeja, iduosiu savo mamai siulus tai vat ir noriu suzinoti kokius geriausia butu pirkti g.gif o suknyte kazkas tokio:
http://www.next.co.u...466s2#808547g47
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zumba: 27 spalio 2011 - 20:21
QUOTE(Zumba @ 2011 10 27, 21:14)
Galvoju kokie geriausia butu variantai? g.gif  as kadangi pati nemezgeja, iduosiu savo mamai siulus tai vat ir noriu suzinoti kokius geriausia butu pirkti g.gif o suknyte kazkas tokio:

merino vilnelė, o jų pasirinkimas nemažas parduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zumba @ 2011 10 27, 20:14)
Sveikos mezgejeles 4u.gif
kokius siulus butu geriausia naudoti tokio tipo suknytei mergytei? Acryliniu nelabai noriu nes jie labai prastai devesi+sintetinys audinys, apsivelia mezginys nepatinka doh.gif
Galvoju kokie geriausia butu variantai? g.gif  as kadangi pati nemezgeja, iduosiu savo mamai siulus tai vat ir noriu suzinoti kokius geriausia butu pirkti g.gif o suknyte kazkas tokio:

Nesusilaikiau ir nusipirkau Maximoj išparduodamus Nako Soft Wool 52%vilnos(superwash) ir 48% premium acrylic. Nusimezgiau pavyzdėlį ir tiesiai į skalbimo mašiną su kitais skalbiniais. Rezultatas: 50'C temperatūroje išskalbtas pavyzdėlis visiškai toks pat kaip ką tik nuo virbalų- nei pasitampęs, nei kaip kitaip pakeitęs išvaizdą. Tad bandysiu savo mergaitei tokį sarafaniuką megzti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 28 spalio 2011 - 11:48