Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS NR.36

La Perla 4u.gif
Januse, gražu 4u.gif
Atsakyti
aciu, merginos, uz palaikyma 4u.gif nieko baisaus, svarbiausia kad su laiku speju, antras dalykas - zinau dabar jau kiek ilgio megzti kiek tempiasi lotuliukas.gif o parasiau todel kad dar kazkam is jusu nekiltu noras greitai isdziovinti, kad nepadarytumet tokios klaidos kaip as smile.gif juk protingi mokosi is svetimu klaidu, o ziopliai (tokie kaip as) is savo lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=La Perla,2011 10 21, 13:00]
aciu, merginos, uz palaikyma 4u.gif nieko baisaus,
ir mano nuosirdi uzuojauta. 4u.gif
puikiai suprantu.as esu sugadinusi net tris krikstynu suknutes,kurios del visai man neaiskiu priezasciu,nuo bet kokio skalbimo,nuo bet kokio dziovinimo pakeite savo spalva-pagelto.Isvada viena-pasitaike tokia siulu partija,kuri sureagavo net i paprasta vandeni is sulinio(netgi) doh.gif
Papildyta:

nepykit tos,kam mocherinukes nusibodo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Viliute-gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 10 16, 16:09)
Aciu, gavau pazada jog bus nuotrauku ir ant modelio. Nes vaizdas kardinaliai skiriasi nuo "pakabinio"
O cia jau po sventes
user posted image

Ligvita, suknutė tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Viliuteee, labai labai wub.gif
Atsakyti
[quote=ilamka,2011 10 04, 11:23]
Noriu ir aš parodyti sunelę,kuri man daug darbo kainavo smile.gif

Sveika ilamka, suknele pasakiška thumbup.gif
aš taip pat esu pradėjus ją nerti, tik neriu be siūlių, apvaliai. norėjau paklausti, skaičiau, kad nėrei iš dviejų dalių, kaip dalis sujungiai?
aš pasimatavau per klubus ir daugiau cm nedadėjau, pradėjau nerti nuo apačios, kažin ar gerai padariau? gal ties klubais reiketu truputi padidinti? sukneles ilgį planuoju iki keliu
labai džiaugsiuosi, jei pasidalinsi savo patirtimi.
Atsakyti
na cia kiek pavyko paciai nusifotografuot tiek pavyko, dydis ne mano tai liemens linija nukritusi....

user posted image
Atsakyti
[quote=La Perla,2011 10 26, 14:19]
na cia kiek pavyko paciai nusifotografuot tiek pavyko, dydis ne mano tai liemens linija nukritusi....

kaip gražuuuu..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2011 10 26, 12:55)

kaip gražuuuu.....  wub.gif  wub.gif  wub.gif

labai labai aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 10 26, 12:19)

Nerealiai gražu wub.gif wub.gif wub.gif Gal dalinatės schemomis?
O čia VS suknelė truputį kitaip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasado: 26 spalio 2011 - 13:33
QUOTE(rasado @ 2011 10 26, 13:33)
Nerealiai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gal dalinatės schemomis?
O čia VS suknelė truputį kitaip
user posted image

as suzaveta!!!! turiu tokia VS ruda, tai tikrai viena nuostabiausiu sukneliu. sauniai padirbejote
Atsakyti