Vakar Elektromarkte apžiūrėjau Braun Multiquick 5 MR550. Jau konsultantas sakė, kad čia pats "mandriausias iš jų turimų. Bet man jis toks plastmasinis pasirodė...
O didžiausias minusas - nėra bulvinės tarkos Pasiskaitinėjau atsiliepimų po rusiškus forumus, labai teigiami atsiliepimai. Linkstu link jo .
QUOTE(VAITSA @ 2013 09 08, 13:47)
Vakar ir as sulaukiau savo kombaino,tikiuosiu pirkiniu nenusivilsiu,sm pasiskaiciau ir nusprendziau sita pirkti.
aš irgi šito laukiu jau dviejų savaičių terminas į pabaigą eina, tai tikiuosi šią savaitę gauti
QUOTE(irisas @ 2013 09 09, 00:17)
Jeigu ne paslaptis iš kur ir už kiek pirkote? Aš vis nedrįstu užsisakyt, nes nerandu daržovių šiaudeliais ir bulvių tarkavimo peilių
va čia geriausia ką galėjau rasti, priedai su kainomis
o kombainą užsisakiau iš čia
gal kas rado pigiau
QUOTE(irisas @ 2013 09 08, 23:17)
Jeigu ne paslaptis iš kur ir už kiek pirkote? Aš vis nedrįstu užsisakyt, nes nerandu daržovių šiaudeliais ir bulvių tarkavimo peilių
Pirkau uz 839lt. is ozis.lt
http://www.ozis.lt/s...ml#.Ui19fH_qocI
QUOTE(Ju' @ 2013 09 09, 08:07)
Vakar Elektromarkte apžiūrėjau Braun Multiquick 5 MR550. Jau konsultantas sakė, kad čia pats "mandriausias iš jų turimų. Bet man jis toks plastmasinis pasirodė...
O didžiausias minusas - nėra bulvinės tarkos Pasiskaitinėjau atsiliepimų po rusiškus forumus, labai teigiami atsiliepimai. Linkstu link jo .
550 man atrodo turi vienu peiliu daugiau (čia per savaitgalį bandžiau aiškintis) o pas 570 yra tešlos minkymo (jei galima taip pavadinti) dalis, bet ją nebrangiai galima užsisakyti papildomai todėl man atrodo 550 geresnis.
tai aš tada keliais litukais pigiau radau o azijietiškas peilis pas juos 35
jau laiminga- galiu atsiimti kombainą rytoj per pietus jau turėsiu dabar reikia sukt galvą ką gamint kad maximaliai išnaudot
QUOTE(Goniuke @ 2013 09 09, 11:21)
aš irgi šito laukiu jau dviejų savaičių terminas į pabaigą eina, tai tikiuosi šią savaitę gauti
jau laiminga- galiu atsiimti kombainą rytoj per pietus jau turėsiu dabar reikia sukt galvą ką gamint kad maximaliai išnaudot
QUOTE(Ju' @ 2013 09 09, 08:07)
...550 man atrodo turi vienu peiliu daugiau (čia per savaitgalį bandžiau aiškintis) o pas 570 yra tešlos minkymo (jei galima taip pavadinti) dalis, bet ją nebrangiai galima užsisakyti papildomai todėl man atrodo 550 geresnis.
Tikrai nėra bulvių tarkavimo peilio? http://www.amarket.l...6550-MFPHC.html
Jis ir man skystokas atrodo.
QUOTE(irisas @ 2013 09 08, 23:17)
As pirkau is ozos.lt, su pristatymu i namus beords 850Lt kainavo. O bulviu tarkavimo diska is pigu.lt 44 lt pasiemiau punkta klp.
Esu labai patenkinta siuo pirkiniu isbandziau dar ne viska. Bet jau kubeliu pjaustymo priedu likau suzaveta. Gaminau balta misraine, tobuli kuneliai dejau viska is eiles tai ir agurka ir svoguna puikiausiai supjauste.
O kuo skiriasi du bulvių tarkavimo peiliai? Vienas su daug skylučių, o kitas su trim eilėm skylučių
QUOTE(egllute @ 2013 09 09, 13:47)
...550 man atrodo turi vienu peiliu daugiau (čia per savaitgalį bandžiau aiškintis) o pas 570 yra tešlos minkymo (jei galima taip pavadinti) dalis, bet ją nebrangiai galima užsisakyti papildomai todėl man atrodo 550 geresnis.
Tikrai nėra. 5 peiliai: griežinėliai, burokinės tarkos stambi ir smulki, šiaudeliai didesni ir mažesni. Tešlos peilį mačiau čia. Gal yra kitur, dar neieškojau. Tik nesuprantu kuriam jis indui, mažesniam ar didesniam?
O kainą gerą radot - 277,29 Lt, kai "Elektromarkte" 479, "pirktipigu.lt" 390. Kas dar mažiau ?
QUOTE(Ju' @ 2013 09 09, 15:56)
Tikrai nėra. 5 peiliai: griežinėliai, burokinės tarkos stambi ir smulki, šiaudeliai didesni ir mažesni. Tešlos peilį mačiau čia. Gal yra kitur, dar neieškojau. Tik nesuprantu kuriam jis indui, mažesniam ar didesniam?
O kainą gerą radot - 277,29 Lt, kai "Elektromarkte" 479, "pirktipigu.lt" 390. Kas dar mažiau ?
detalė tešlai skirta didesniam indui. Man irgi kaina patiko