QUOTE(kvartetas @ 2013 08 23, 09:57)
man ta burokine tarka irgi stamboka, ziurint ka tarkuoji. Jei kopusta tai tas stambumas liuks. Morkai imu visai kita ta smulkesni burokeliu, pasiziurekite turetu buti antras diskas. O kazkuris naudojamas is abieju pusiu
na va ideja pakisot del tos stambios burokines, su kopustu reiks pabandyti,
su sumulkesne vakar tarkavau ir suri ir morkas, viskas ciki
del kvadrateliu nepakuomentuosiu dydzio, nes vakar as su ja tik pomidorus pjausciau, na man reikejo misrainei ziemai virimui, tai viskas gerai, pavyko,
tik vistiek mane erzina, tas pakeitimas disku, nes as arba neatkaliau rankos, bet nu griozdiskas tas priedas vistiek, plius niekaip neiseina nuimti ji dalimis, visa turiu atsukti ir isardyt, ne taip kaip uzdedant palaipsniui, mano pries tai buves philipsas siuo atveju buvo zymiai patogesnis, bet su siuo patogiau visokias teslas daryti, vakar biskvitine darydama, tai megavausi, nieko nuimti, sustabdyt,i atkelti, viskas susideda is virsaus
plakiua nors ir liecia ta sluotele, gal taip ir turi buti nezinau, bent suplake tai be priekaistu,
tiesa, dar fintas, kiek pas jus buvo siam komplekte mesmales ziedeliu du ar vienas, nes pas mane tik vienas smulkus, paskambinau i parduotuve, tai tikslina priedu komplektacija,