QUOTE(Eilizė @ 2013 03 08, 12:12)
sveikos:) ir aš nusprendžiau įsigyti virtuvės kombainą. perskaičiau visas temas ir nusprendžiau pirkti boschą 5-os serijos MUM:) šie kombainai man patys pirmi krito į akį (labai patiko dizainas), vėliau truputį persigalvojau, pagalvojau gal geriau kenwoodukas, tokio tipo kaip FP972, bet grįžau atgal Jūsų postus paskaičiusi prie boscho. man labai gražus vyšninis (http://bigshop.lv/img/bosch_mum_54420.jpg), tačiau neturi jis kelių priedų, sulčiaspaudės citrinukam ir kas svarbiau, neturi mėsmalės (kol kas man ji gal ir nereikalinga, bet kita vertus, jei turėčiau gal ir malčiau ), ketinu visgi pirkti bosch mum 54240, nes jis toks pats praktiškai kaip naujesnis 56340 (to laidas tik kad kažkaip susikiša įmantriai) , tik pigesnis:) turi visus priedus ir galią 900 w.
dar norėjau pridurti, kad kainos skiriasi įvairiuose tinklapiuose iki 300 LT (o kartais ir daugiau) , taigi, kas ketina pirkti kažką panašaus, nepatingėkit, pasitikrinkit
dar norėjau pridurti, kad kainos skiriasi įvairiuose tinklapiuose iki 300 LT (o kartais ir daugiau) , taigi, kas ketina pirkti kažką panašaus, nepatingėkit, pasitikrinkit
Aš mėsmalę naudoju ne tik mėsytei, bet ir džiuvesėliams ir šiaip jei kažką reikia susmulkinti, nors anksčiau nepasigesdavau tokio daikto namuose, dabar reikalinga mėsmalė. O citrusinių vaisių sulčiaspaudė tai man visai nepatiko, reikia spausti ir ilgokai laikyti kaip ir visose el. citrusinių sulčiaspaudėse nusipirkom lėtaeigę sulčiaspaudę tai dabar jau nieko nebereikia iš technikos