Na va , laukiu ir as savojo kombaino. Uzsisakiau KMC 010. Ziurinejuosi priedus ir reik patarimo Kas turit Kenwoodud gal galit patarti kuri pjaustykles prieda geriau apsimoka rinktis. Ka jus labiausiai naudojate
Galvoju apie AT 640 su AT 340 ar uztenka tik vieno AT 647. Bet, jei teisingai suprantu prie jo nera bulviu fri peilio .
dar kol kas tamsus miskas man cia
Sveikos mamytes!
Man grazino pinigelius uz Kenwooda, netikietinai greitai tai vakar jau uzsisakiau Bosch 56340, kita savaite zadejo atvezt,laukiu dar papildomai uzsisakiau diska bulvems trinti, na tikiu kad sitas kombainas jau tikrai mano ir nesuluz po keliu naudojimu
Man grazino pinigelius uz Kenwooda, netikietinai greitai tai vakar jau uzsisakiau Bosch 56340, kita savaite zadejo atvezt,laukiu dar papildomai uzsisakiau diska bulvems trinti, na tikiu kad sitas kombainas jau tikrai mano ir nesuluz po keliu naudojimu
QUOTE(Inesska @ 2012 11 23, 09:38)
Sveikos mamytes!
jei ne paslaptis is kur užsakėte?
QUOTE(egllute @ 2012 11 23, 10:41)
pirktipigu.lt ,jie man pasiule maziausia kaina, o parduotuves tai kainos pasikele senukuose 1090, topocentre buvo virs 1100, o tas Kenwodas dar 100 lt brangiau, o cia isejo su papildomu disku 835 lt
QUOTE(Inesska @ 2012 11 23, 11:41)
pirktipigu.lt ,jie man pasiule maziausia kaina, o parduotuves tai kainos pasikele senukuose 1090, topocentre buvo virs 1100, o tas Kenwodas dar 100 lt brangiau, o cia isejo su papildomu disku 835 lt
Kaip Jūs radote tą papildomą diską? Aš irgi jo norėčiau, ir dar pjaustymui šiaudeliais, ir sausaininio antgalio Bet svetainėj šitoj nerandu.
QUOTE(Ju' @ 2012 11 23, 12:18)
Kaip Jūs radote tą papildomą diską? Aš irgi jo norėčiau, ir dar pjaustymui šiaudeliais, ir sausaininio antgalio Bet svetainėj šitoj nerandu.
Ant dezes nuo kombaino yra nupaisyta ka galima pirkti atskirai, tai kada paskambinau del kombaino, tai ir del priedu paklausiau, tai ir pasake kad galima uzsisakyt, tas diskas kainuoja 40 lt. Tiesiog reikia skambint i firmas kuri priekiauja sitais kombainais ir jie tada uzklausa duoda savo tiekejams
QUOTE(Inesska @ 2012 11 23, 10:41)
man irgi reikia papildomų diskų, reikės pasiskambinti
QUOTE(loka @ 2012 11 14, 19:17)
sveikos,
renkuosi komabaina ir as, labai noreciau jusu nuomones, nes perskaicius tema, neradau man reikiamu atsakymu, gal turintys siuos kombainus pasidalins nuomone, sustojau ties dviem:
bosch MUM 56340,
renkuosi komabaina ir as, labai noreciau jusu nuomones, nes perskaicius tema, neradau man reikiamu atsakymu, gal turintys siuos kombainus pasidalins nuomone, sustojau ties dviem:
bosch MUM 56340,
kad dar jame butu integruota kaitlente...
QUOTE(paprikutė @ 2012 11 20, 22:27)
pažiūrėjau nete šiandien MyCook, tai tikrai su Thermomixu funkcijos panašios... tai jeigu kas sugalvosit pirkt vieną arba kitą, tikrai nepasigailėsit Iki šiol džiaugiuosi aš juo
taip drasiai nesakyciau jau turiu ir vis galvoju, kodel emiau ne kenwooda buvau pratus prie tradicinio kombaino tai su thermomixu dirbt neperprantu nors viena dalyka jo ivertinau, bulviu "tarkiai" be gabaliuku ai tiesa ir mieline tesla ruost malonumas ir padazui svogunu neprisvilinu
QUOTE(norkele @ 2012 11 24, 22:22)
taip drasiai nesakyciau jau turiu ir vis galvoju, kodel emiau ne kenwooda buvau pratus prie tradicinio kombaino tai su thermomixu dirbt neperprantu nors viena dalyka jo ivertinau, bulviu "tarkiai" be gabaliuku ai tiesa ir mieline tesla ruost malonumas ir padazui svogunu neprisvilinu
aš tai drąsiai sakau
manau perprasit ir viskas bus ok
QUOTE(egllute @ 2012 11 14, 20:29)
turiu Bosch MUM 56340
Svoguna pjaustau smulkiais griezineliais, burokine tarka arba kapoju kokteilineje, bet kokteilineje nelygus gabaliukai gaunas, tai geriau man tarkuojasi
Kopusto dar nepjausčiau, bet manau, kad kuo puikiausiai susitvarkytu burokine arba griezineliu peilis, vis nenusiperku pameginti. Kai pjaustau triju asmenu seimai bulves griezineliais man Bosch'o indas kaip tik tektu kelis kartus kratyti jei butu mazesnis. Sriubas reiketu trinti kokteilineje (blenderyje), tik dar irgi t nedariau nes retai tenka tuo uzsiimti, dabar labai smagu darzoves tiesiog sutarkuoti kombainu ir deti isriuba
To priedo neturiu, bet noreciau nusipirkti azijietisku darzoviu pjausstymo peili, fri bulvyciu ir smulkia bulviu peili cepelinams
Svoguna pjaustau smulkiais griezineliais, burokine tarka arba kapoju kokteilineje, bet kokteilineje nelygus gabaliukai gaunas, tai geriau man tarkuojasi
Kopusto dar nepjausčiau, bet manau, kad kuo puikiausiai susitvarkytu burokine arba griezineliu peilis, vis nenusiperku pameginti. Kai pjaustau triju asmenu seimai bulves griezineliais man Bosch'o indas kaip tik tektu kelis kartus kratyti jei butu mazesnis. Sriubas reiketu trinti kokteilineje (blenderyje), tik dar irgi t nedariau nes retai tenka tuo uzsiimti, dabar labai smagu darzoves tiesiog sutarkuoti kombainu ir deti isriuba
To priedo neturiu, bet noreciau nusipirkti azijietisku darzoviu pjausstymo peili, fri bulvyciu ir smulkia bulviu peili cepelinams
Sveiki,
As ir turiu toki kombaina tik noreciau paklausti gal jau radot kur isigyti pjaustymo priedu?
http://www.myliunamu...ndex.php?id=688
cia galima uzsisakyti virtuviniams kombainams priedus.
cia galima uzsisakyti virtuviniams kombainams priedus.
QUOTE(rarasiukas @ 2012 11 28, 15:21)
Bosch MUM 5 nėra priedų šioje svetainėje