QUOTE(Sweetmember @ 2012 09 23, 22:07)
Labai džiaugiuosi, kad atsiliepėte
Gal galite pasidalinti savo įspūdžiais? Ar su juo galima tarkuoti bulves? Mano šeimyna labai mėgsta tradicinius lietuviškus patiekalus Teko skaityti, kad tas MyCook minko tešlas? Ar Jūs bandėte? Jei taip, ar tešlos išties būna tokios, kaip minkytos rankomis? Nes man tai kažkas nerealaus..Dar nesu girdėjusi apie kombainą, kuris tai darytų
Gal galite pasidalinti savo įspūdžiais? Ar su juo galima tarkuoti bulves? Mano šeimyna labai mėgsta tradicinius lietuviškus patiekalus Teko skaityti, kad tas MyCook minko tešlas? Ar Jūs bandėte? Jei taip, ar tešlos išties būna tokios, kaip minkytos rankomis? Nes man tai kažkas nerealaus..Dar nesu girdėjusi apie kombainą, kuris tai darytų
Puikia tarkuoja bulves.
O del teslu... tai nesu didele kepiniu megeja. Bet dabat vis dazniau kazke kepu. Nes nereikia teslu minkyti. Taurus MyCook puikiai isminko visas teslas nuo keliu sekundziu iki 2 min. Ziurint kokia.
Labiausiai patiko plikyta tesla.... super dabar plikytus sausainiukus kepu ir kepu. Prie vyno.... mmm
Picos tesla puikia isminko ir kibinu tesla.... Na tikrai gerai Del to galite buti rami.