QUOTE(5555col @ 2012 05 23, 11:41)
Sveikutes. Niekada nesu turejusi virtuves kombaino
, todel visiskai nieko apie juos nenutuokiu. Šiuo metu sugedusi mano kokteiline, todel pagalvojau, kad reikia pirkti kombaina. Mėsmale ir bulvių tarkavimo masineles as turiu labai neblogas...Sedziu prie interneto 3 diena ir kuo toliau tuo labaiu bijau savo apsisprendimo. Gal kas nors turit BOSCH NCM5530 KOMBAINA- GAL GALIT PATARTI ar jis geras??visikai pasimeciau- kazkaip norisi galingesnio aparato- sakau gal sis neblogas???Dekoju visiems patarusiems
Jei jau atvirai, gerai apsispręskite, kokių funkcijų jums tikrai reikia ir pagal tai ieškokite kombaino. Galbūt pamatysite, kad jo jums visai nereikia...
o aš va galiu pasigirti, jog jau gavau saviškį kenwood F972. Vakar bandžiau, šiandien dar.
Vakar buvo bulviniai blynai - tarkavau bulves, pjausčiau svogūną, maišiau visą masę. SUPER.
Dar vakar spaudžiau morkų sultis. Super reikalas. Tik dažnokai reik išjungt ir išpurtyt, nes kai pasikaupia morkų išspaudų, labai purtytis pradeda.
Šiandien kepiau picą. Minkiau tešlą, pjausčiau DEŠRĄ, pomidorą (negalvojau, kad įmanoma taip puikiai riekelėm supjaustyti pomidorą), tarkavau sūrį, su malūnėliu dariau tepamą padažą ir aštrumėlių.
Nu žinokit neturėjau suvokimo, kad gali būti TAIP PUIKIAI IŠMINKYTA TEŠLA absoliučiai.. ištraukiau iš bliūdo, ir kaip puikiai kočiojosi.. nu pasaka.
Tik nežinau ar kombainas, ar čia aš .. bet šiandien tris kartus gavau per nagus. Vieną kart ištraukus iš rozetės čiuptelėjau už kištuko, kurie lenda į rozetę, o kitus du kartus gavau per nagus kai spaudžiau įjungimo mygtuką. Gal aš labai įsielektrinus.
Taigi, dar liko kokteilinė, ir kai kurie peiliai dar nebandyti. Bet kolkas nesigailiu nei vieno lito, kurį išleidau tam daiktui.
Taip, yra vienas minusas - plovimas. Tų bliūdų tiek daug, kol išplauni, kol prašluostai.. visą virtuvę nudėlioju kombaino dalim