na va, grįžau iš parduotuvių.
Galiu pasakyti, kad gyvai pamatyti pavyko nekažką.. Brangiausias matytas kombainas 999Lt - Kenwood KM262.
Parduotuvių konsultantai.. kaip čia pasakius..., aš jaučiausi daugiau nusimananti apie juos. Tarkim..klausimas - kuo skiriasi šis ir šis modelis. Atsakymas - antgaliais. O kokiais? Naa....reiktų išpakuoti ar internete žiūrėt....
Elektromarkte tik faina mergina buvo, kuri bent jau nutuokė apie ką kalba eina...
Pamačiusi kelis modelius philipso kažkaip nebenoriu. Man jis atrodo orientuotas į mėsmalę (t.y. čia jo arkliukas), bet man ta mėsmalė nėra itin aktualu. Čia aš apie 7766
Vyras rinktųsi Kenwood KM 266. Jam tai pasirodė optimaliausias kainos ir kokybės santykis. Plius orientuotas į minkymą, ko man tikrai reikia. Turi net tris skirtingus antgalius tešlos minkymui. ( K formos, kablys ir dar kažkoks). Ir dar jam itin patiko, kad dubuo metalinis. O man KM 266 nepatinka, nes galia tik 900W.
O man vistik traukia Kenwood 972, nes galingesnis. Bet...deja minkymas tik su peiliais
Nors funkcijų tikrai daugiau. Tačiau vyras prieštarauja, nes mat nevertas savo kainos, ir jam tas modelis pasirodė tiesiog kaip paprastas mikseris tik su antgaliais. Deja, bet niekur 972 pamatyti nepavyko
Vis dar esu abejonėse...