Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis Teutonia

QUOTE(Tacita @ 2009 06 11, 12:12)
visa sita komplekta nutarem pardavineti.Kedute maxi cosi  su autopadu.Besidomincias prasau rasykit i az,nes cia kainytes nerasau 4u.gif

Labai grazi autokedute! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2009 06 11, 11:12)
visa sita komplekta nutarem pardavineti.Kedute maxi cosi  su autopadu.Besidomincias prasau rasykit i az,nes cia kainytes nerasau 4u.gif

O aš kaip tik tik sportinę dalį pirkau. Man pasirodė, kad lopšys labiau skirtas vasarai, bet ne žiemai. O sportine dalimi džiaugiuosi jau 5 mėn wub.gif
Atsakyti
vezimelis laukia nauju seimininku,esu linkus i derybas,prasom i az thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2009 05 12, 18:12)
Stai musu grazuolis.Jei kas susidomes,parasykit i az,gal parduosiu.user posted image
user posted image
user posted image

jau parduotas musu vezimaitis wub.gif
Atsakyti
o kokios autokėdutės tinka šitiems vežimėliams?
Atsakyti
QUOTE(silvijak @ 2009 07 07, 14:47)
o kokios autokėdutės tinka šitiems vežimėliams?

maxi-cosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomu būt išgirsti nuomone apie Elegance modelį kas naudoja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kažkaip ramu teutonijos temoje, gal kas nors svarsote ar pirkti teutonia,
gal kokių komentarų turite, kas jau naudoja vežimą.
Ruošiamės užsisakinėti Fun system modelį, gal dar kokių minusų nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
mes kaip tik parduodam si vezimuka. Teutonia Fun system 2008 berods. http://www.teutonia....em/dessins.html
kodas 3485.
tikrai labai patogus,super.
Atsakyti
QUOTE(taškas @ 2009 08 17, 19:30)
Sveikos  4u.gif

kažkaip ramu teutonijos temoje, gal kas nors svarsote ar pirkti teutonia,
gal kokių komentarų turite, kas jau naudoja vežimą.
Ruošiamės užsisakinėti Fun system modelį, gal dar kokių minusų nepastebėjau ax.gif

Labutis smile.gif

Kaip tik svarstau apie Teutonia vežimėlį, kol kas dar realybėje nemačiau, bet galvoju apie Mistral P modelį (man nelabai tinka visi tie, kurie su mažais ratais) smile.gif bet nerandu niekur informacijos apie jo amorizaciją, ar įmanoma jį nors kiek supti... dar šiek tiek neramina lopšio dydis, kiek sugebėjau rast - jo vidinis išmatavimas - 74 cm, man atrodo mažokas... Na aš iš tų mamų, kurioms reikia, kad vaikas turėtų erdvės lopšyje biggrin.gif
gal kas nors čiupinėjot Mistral P??? smile.gif
Atsakyti
Mes užsisakėm Teutonia Cosmo. Tik su spalvom buvo sudėtinga... smile.gif Lopšys - fashion.. taip pat nusipirkom maxi-cosi kėdutė, papildomai miegmaišį, bei tašę, kurią reikia pirkti atskirai.. tikiuosi, kad naudosime ir vargo neturesime, labai laukiu, kada atkeliaus....
Atsakyti

Mes jau užsisakėme Fun system su lopšiu fashion, taip pat vokeli ir taše kaip ir Jurgaaa, tik kodėl su spalvom sudėtinga? kad didelis pasirinkimas? 4u.gif

Dėl lopšio dydžio galėtų būti ilgesnis, čia jau nuo leliuko priklauso koks gims smile.gif

*Ievka* nuvažiuok į Karolį, tai tau viską papasakos dėl amortizacijos, jie turėtų žinoti.
Atsakyti