Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis Teutonia

QUOTE(hexa @ 2009 01 27, 14:51)
Man dar toks klausimas iskilo. Gal zinot kaip sitie Teutonia vaziuoja per sniega ar smeli?

per sniega visai gerai vaziuoja (didziaisiais ratais i prieki), o per smeli dar nebendem.
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 01 29, 11:00)
O galima tik lopšį pirkti fun system + kietas lopšiukas? g.gif ir gal kada kokių nuolaidų vežimukui šiam nusimato? Mums dar jo negreit reiks, bet labai sudomino.... blush2.gif

galima pirkti tik fun system ir lopsi viena is triju siulomu,
o del nuolaidu---parduotuvej Karolis tikrai susiderinsit 4u.gif
Atsakyti
Stumdziau Teutonia Karolyje pries pora dienu, grozis neishpasakytas wub.gif Deja, svoris kaip sportinukui labai didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 07, 22:03)
Stumdziau Teutonia Karolyje pries pora dienu, grozis neishpasakytas wub.gif Deja, svoris kaip sportinukui labai didelis  doh.gif

Na jo jie sunkoki, man tai nekliutis, laisvai ir i masina isikeliu,o nesiot nereikia jo ant kupros,bet uztai vaikuciui tikrai patogu.Gulima padetis pas mus 92cm.Tai tikrai ilgai dar miegot jame gales.Negaliu ziuret kai vaikuciai miega sedomis nulenke galveles sketukuose ar kituose vezimeliuose kur nera normalios gulimos padeties.
Esu ziauriai patenkinta savo Teutonia lotuliukas.gif
Atsakyti
O sakykit kaip teutonia(lambda arba mistral S modeliukai) vezimukai ar tinkami prastiems keliams? ar visgi neziuret siu modeliuku, rinktis su 4 dideliais ratais?
Ir gal kas is patirties galit pasakyt ar mistral rankena patogiai persikelia i kita puse, nes esu girdejus kad daug kas ne nenaudoja sios funkcijos - po to valdyt sunku vezimuka, keistai vaziuoja ir pats rankenos perkelimas nelabai patogus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2009 02 10, 21:59)
O sakykit kaip teutonia(lambda arba mistral S modeliukai) vezimukai ar tinkami prastiems keliams? ar visgi neziuret siu modeliuku, rinktis su 4 dideliais ratais?
Ir gal kas is patirties galit pasakyt ar mistral rankena patogiai persikelia i kita puse, nes esu girdejus kad daug kas ne nenaudoja sios funkcijos - po to valdyt sunku vezimuka, keistai vaziuoja ir pats rankenos perkelimas nelabai patogus g.gif

neemiau sio modelio vien del to,kad jis sunkesnis uz fun system.ir ne toks dailus-ta prasme ratai.Nes lopsys ir sportinukas tai vienodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2009 02 10, 20:59)

Prastiems keliams-sis vezimukas super thumbup.gif
juk jis turi dviguba amortizacija-pravaziuoja per visur: miskus, zvyrkelius:-o svarbiausia, kad nedarda bigsmile.gif
O del rankenos:-tai modelyje mistral s-tai labai gerai sugalvota, nes vieni ratai didesni, kiti mazesni:
kai vaziuoja normaliais keliukais-stumi mazais ratais i prieki, na, o jei reikia ivekti koki kaimo zvyrkeli su duobem-permeti rankena-ir vaziuoji dideliais ratais i prieki,,, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2009 02 10, 21:59)

Sveiki:) Mes vazinejam su Mistral s. Esu patenkinta siuo modeliu. Kol nepabandziau permesti sio vezimelio rankenos, tol neisivaizdavau, kad taip lengvai imanoma naudotis sia funkcija. Tikrai rekomenduoju pabandyti. Kol rinkausi vezimuka, isbandziau ne viena. Jei kalbetume vaziavima dideliais ratais i prieki, tai cia jau reikia iprasti. Bet igudus, nereikia nei mazu ratuku fiksuoti. Jau teko isbandyti ir duobetus kelius- didziaisiais ratais i prieki vaziavom be problemu. Tikrai geras vezimukas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors zino kur Lietuvoje pasiziureti Teutonia cosmo, arba gal zino kur Lenkijoje ji isigyti butu arciausiai? Nes kazkaip paziurejau kad Lietuva Lnekiksu vezimeliu krastas,o rasti koki gera vokiska vezima prabanga.
Papildyta:
Tas pats Karolis skelbisi kad turi, bet kad kiek skambinausi niekur neturi doh.gif
Atsakyti
Miu va jungaimės ir mes prie jūsų būrio thumbup.gif įsigyjom štai tokį Mistral S,
user posted image
pirmadienį pasiimsim, tikiuos šį kartą nenusivilsim ir pravažinės du mažyliai jau be ratų kaitaliojimo doh.gif Kolkas naudosimės sportinuku o rudeniop perleisim kitam mažyliui ir naudosim su lopšiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamusiuka: 04 balandžio 2009 - 19:15
QUOTE(vestinukas @ 2009 04 03, 16:21)
Gal kas nors zino kur Lietuvoje pasiziureti Teutonia cosmo, arba gal zino kur Lenkijoje ji isigyti butu arciausiai?  Nes kazkaip paziurejau kad Lietuva Lnekiksu vezimeliu krastas,o  rasti koki gera vokiska vezima prabanga.
Papildyta:
Tas pats Karolis skelbisi kad turi, bet kad kiek skambinausi niekur neturi doh.gif

Cosmo labai panasus i fun system modeli.
Fun system Karolyje siuo metu yra,
o cosmo-atvaziuos keliu savaiciu begyje, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ispirko visus cosmo;;;-o ju laukti uzsakius reikia menesiuka, mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit teutonia Spirit S3 unsure.gif ? Ar geras vezimas...pasimeciau tarp dvieju modeliu ....nzn kuri issirinkt doh.gif blink.gif
Atsakyti