Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis Teutonia

QUOTE(Rasasum @ 2008 12 16, 11:46)
Norejau pasiteirauti, ar gerai sis modelis vaziuoja per smeli? Tarkim papludimi ar miske? Ar nera kietas? Ta prasme nekrato vaikelio?

jis visus labai gerai vaziuoja , nes ratai turi dviguba amortizacija....
clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Norėčiau paklausti, kur būtų galima gyvai pamatyti vežimėlį Klaipėdoj. Mane domina pati sėdima dalis. Ar patogiai manoji ten įsitaisytų? g.gif
Ir dar smile.gif Ar prie sportinės dalies yra užklotas ant kojyčių?
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 01 07, 23:07)
Sveiki  smile.gif Norėčiau paklausti, kur būtų galima gyvai pamatyti vežimėlį Klaipėdoj. Mane domina pati sėdima dalis. Ar patogiai manoji ten įsitaisytų?  g.gif
Ir dar  smile.gif   Ar prie sportinės dalies yra užklotas ant kojyčių?

Sveika,na Klaipedoj tai nezinau kur butu galima pamatyt g.gif uzklotukas kojytems yra,mes turime.O del patogumo tai tikrai patogus
turime sita modeliuka,nu tikrai esu super patenkinta thumbup.gif ir vaikuciui patogu ir sedet ir miegot,nu tikrai thumbup.gif http://www.babysam.d...mp;key=22090047
manau Emmaljunga ir teutonia yra vieni is geriausiu,na bent as taip manau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuname: 08 sausio 2009 - 12:23
QUOTE(cuname @ 2009 01 08, 13:21)
Sveika,na Klaipedoj tai nezinau kur butu galima pamatyt g.gif uzklotukas kojytems yra,mes turime.O del patogumo tai tikrai patogus
turime sita modeliuka,nu tikrai esu super patenkinta thumbup.gif ir vaikuciui patogu ir sedet ir miegot,nu tikrai thumbup.gif http://www.babysam.d...mp;key=22090047
manau Emmaljunga ir teutonia yra vieni is geriausiu,na bent as taip manau rolleyes.gif

Ačiū smile.gif Aš kaip tik ir galvoju apie šiuos du vežimėlius. Teutonija sėdima dalis man gražesnė (bent jau nuotraukoj) nei Emmaljunga, o dabar dar ir spalyčių tokių gražių yra. Tik vat norisi gyvai pačiupinėti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 01 07, 22:07)
Sveiki  smile.gif Norėčiau paklausti, kur būtų galima gyvai pamatyti vežimėlį Klaipėdoj. Mane domina pati sėdima dalis. Ar patogiai manoji ten įsitaisytų?  g.gif
Ir dar  smile.gif  Ar prie sportinės dalies yra užklotas ant kojyčių?

Klaipėdoje abejoju ar kur pamatysite. Kaune taip pat nėra. Mes iš Kauno specialiai važiavome į Vilnių pasižiūrėti kaip atrodo. Mums irgi labai patiko Teutonia vežimukai. Rinkomės rinkomės ir apsistojome ties šiuo. Tik mes užsisakėme Fun System modelį.
Atsakyti
Jaučiu, kad reiks organizuotis kelionę į Vilnių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 01 08, 15:57)
Jaučiu, kad reiks organizuotis kelionę į Vilnių  unsure.gif

manau, nepasigailesi clap.gif

verti demesio vezimukai....
Atsakyti
Laba diena,

Galvojam apie Teutonia vezima. Iskilo keletas klausimu. Vienas is ju toks: smile.gif
Zinau, kad galima montuoti Graco 0-13kg kedute ant remo. O ar kedute Graco Junior Mini 0-18kg irgi galima uzdeti?
Atsakyti
QUOTE(hexa @ 2009 01 20, 15:46)
Laba diena,

Galvojam apie Teutonia vezima. Iskilo keletas klausimu. Vienas is ju toks:  smile.gif
  Zinau, kad galima montuoti Graco 0-13kg kedute ant remo. O ar kedute Graco Junior Mini 0-18kg irgi galima uzdeti?

0-18 kg kategorijos kėdutės ant vežimų rėmų apskritai nėra montuojamos mirksiukas.gif
Taigi atsakymas - negalima.
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 01 20, 17:30)
0-18 kg kategorijos kėdutės ant vežimų rėmų apskritai nėra montuojamos mirksiukas.gif
Taigi atsakymas - negalima.

Labai gaila sad.gif
Nezinau, ar verta pirkti atskirai kedute tik tam kad tvirtintusi ant vezimelio remo... Pirmas vaikas, tai dar nelabai suvokiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hexa @ 2009 01 20, 16:35)
Labai gaila  sad.gif
Nezinau, ar verta pirkti atskirai kedute tik tam kad tvirtintusi ant vezimelio remo... Pirmas vaikas, tai dar nelabai suvokiu... doh.gif

Na, 0-13 kg kėdutę rekomenduočiau tikrai ne dėl to, kad ji ant rėmo tvirtinasi (nors ta funkcija irgi patogi tam tikrais atvejais).
Tiesiog ši kėdutė labaiu pritaikyta naujagimiams ir mažiems kūdikiukams, kol juos dar reikai tvirtinti veidu į mašinos galąmirksiukas.gif
Kiek teko bandyti, tai 0-18 kg kėdutė pirmiesiems mėnesiams nepatogi, nes nėra pakankamai gulsčia, o ir automobilyje veidu į galą nepatogiai tvirtinasi.
Be to, 0-18 kėdutė nėra nešiojama, tai kaskart kūdikiuką reikės įsodinti ir išimti jau pačioje mašinoje, kai tuo tarpu 0-13 kg kėdutė atlieka ir nešynės funkciją, galima užmigusį kūdikiuką joje neštis mirksiukas.gif
Taip pat 0-13 kg kėdutė labai pravesčia namuose tiek kaip žaidimų kėdelė, tiek kaip maitinimo kėdutė, tiek kaip supynė mirksiukas.gif
O ką jau kalbėti apie tai, kad dauguma 0-13 kg kėdučių saugesnės už 0-18 kg thumbup.gif

Taip kad tikrai nuoširdžiai rekomenduoju pirkti 0-13 kg, o paskui apie metukus pereiti prie 9-18 kg autokėdutės mirksiukas.gif

Jeigu spuadžia finansai, tai galima pirkti naudotą 0-13 kg kėdutę, paprastai jos parduodamos labai geros būklės, nes vaikučiai nespėja jų sunaudoti smile.gif O kaina iškart gerokai pigesnė - siūlau pasidairyti skelbimuose mirksiukas.gif

Atsakyti
Tai va butent, kad nespeja. Nes pagal mamu atsiliepimus, tai tas kedutes naudoja vos iki 5-6 menesiu g.gif Oj, galvosukis... smile.gif
Atsakyti