[quote=laumi,2008 10 28, 23:24]
Sveikos,
Mum tai tiktu Team Alu S4, mums dvynukams reikia, bet kiek suprantu jis atitiktu Spirit S3, tik dvigubas...
Man idomu daug dalyku, gal kas jau susiduret?
1. kaip del vaziavimo minkstumo, ar nedarda ratukai, ar era amortizacija?
2. Idomu kiek ten tie minskti lopsiukai kainuoja...
3. Del gamintojo... man kazkaip keista... Karolis internete raso kad imanoma 8 spalvu. Va kai gamintojo psl. atsiverti - raso kad galimas tik juodas
kazkaip man baisiai juodas vezimas atrodo
Ir tada kyla klausimas, is kur Karolis veza, kad gali gaut ir kitu spalvu, jei tiesioginis gamintojas tokiu nesiulo... ir apskritai, kai atsiverti gamintojo galima spalvu skale, jis tokiu kodu spalvu nesiulo kaip Karolis... nebent kazkur info neatnaujinta...
tai va tokios dvejones...
jei turit klausimeliu, tai visada galit ne tik pardaveju paklausti, bet ir internetu parasyti jolanta@karolis.lt
visada nuodugniai atsakysiu i visus rupimus klauimelius
o del siu klausimu, atsakau:
1 vaziuoja labai minkstai, nedarda, nes ratai turi dviguba amortizacija: amortizuoja is virsaus, ir is priekio-gerai vaziuoja ir per duobutes, ir atsitrnkus i koki akmeni ar bordiura, irgi minsktai praeina...
2. minksti lopsiukai kainuoja :
Lopšys minkštas be čiužinio 459,00
lopšys Alvi kpl.
lopšys Alvi Team Alu ( su čiužiniu Alvi , be apsaugos) 449,00
Kpl. lopšio Team Alu (2 x lopšys, 2 x čiužinys Alvi Klima+1 x apsauga nuo vėjo Team Alu ) 1.019,00
3. KAROLIS veza is gamintojo: o ju tinklapyje is tikruju yra tik viena spalva, del to ir KAROLIUI dirbti sunkiau, nes neturi is kur nuotrauku nusikopijuot, bet, jei jus ju uzklausite, tai is tikruju jie jums atrasys, kad imanomos 8 vezimuku spalvos-butent sio modelio, nes kitu modeliu vezimukai gali buti net 34 spalvu...
tikiuosi, kad dveojes truputi isklaidziau....