Sveikos,paskaiciau visa tema ir supratau,kad teutonia mistras P nei viena nesirinko...idomu ar labai nepatogus vezimas su vienodo dydzio pripuciamais ratais ir priekiniais nemanevringais ? Man nereikes jo niekur kilnoti,nesioti,gyvenam name,tai svoris ne esme. Gal turit butent apie si modeli nuomone ?
QUOTE(Kapri @ 2012 11 21, 18:43)
Sveikos,paskaiciau visa tema ir supratau,kad teutonia mistras P nei viena nesirinko...idomu ar labai nepatogus vezimas su vienodo dydzio pripuciamais ratais ir priekiniais nemanevringais ? Man nereikes jo niekur kilnoti,nesioti,gyvenam name,tai svoris ne esme. Gal turit butent apie si modeli nuomone ?
Pati turiu Teutonia Be you. Vienintelis man jo minusas - sunkus. Ypač sportinė dalis, bet važiavimas suuuuper.
Mistral P irgi buvo mūsų variantas kai rinkomes. Tai pagalvojome, kad dan dažnai važinėjames po visokias parduotuves, tai tarp lentynų laviruoti lengviau su manevringais ratais. Jei daugiausia ketiname važinėtis lauke mažai manevruojant, tai aš tik už 4 didelius ratus. Beje, nežinau ar reikia pripučiamų. Tiek Teutonios tiek Emmaljungos tie nepripučiami ratai pakankamai minkšti. Išvis tie pripučiami ratai mano supratimu labai išpūstas burbulas...
As taip pat pirkciau Teutonia su manevringais ratais. Gali buti lopsys ir sportine dalis arba visos 3 dalys
Ar tiesa, kad sportine dalis labai erdvi? nes man aktualu, kad butu daug vietos sportunuke, nes mano maziukas daugiausia laiko praleis butent sportinuke
Ar tiesa, kad sportine dalis labai erdvi? nes man aktualu, kad butu daug vietos sportunuke, nes mano maziukas daugiausia laiko praleis butent sportinuke
QUOTE(Jadzka @ 2012 11 21, 19:10)
Beje, nežinau ar reikia pripučiamų. Tiek Teutonios tiek Emmaljungos tie nepripučiami ratai pakankamai minkšti. Išvis tie pripučiami ratai mano supratimu labai išpūstas burbulas...
Nesutikčiau, nors kiekvienam savo turim ir teutonia ir xlanderi, pastarasis man patinka žymiai labiau
Sveikos mamytės,
aš turiu Teutonia Mistral - S ir tikrai likau patenkinta.
rinkausi vežimėlį pagal šiuos kriterijus:
1) Sėdima dalis turi pilnai atsilekti iki gulimos;
2) Lopšys neturi būti per mažas;
3) Rankena turi persimesti (patogu važiuojant prieš saulę arba nuo kalno, kad vaikas lopšiuke žemyn galva nevažiuotų);
4) Ratai manevringi, o vežimas ne per sunkus.
Teutonia Mistral - S atitiko mano lūkesčius. Pirkau su atskiru uždedamu lopšiu, nes man žymiai gražiau, nei tas minkštas, kuris įsideda į vežimėlį.
aš turiu Teutonia Mistral - S ir tikrai likau patenkinta.
rinkausi vežimėlį pagal šiuos kriterijus:
1) Sėdima dalis turi pilnai atsilekti iki gulimos;
2) Lopšys neturi būti per mažas;
3) Rankena turi persimesti (patogu važiuojant prieš saulę arba nuo kalno, kad vaikas lopšiuke žemyn galva nevažiuotų);
4) Ratai manevringi, o vežimas ne per sunkus.
Teutonia Mistral - S atitiko mano lūkesčius. Pirkau su atskiru uždedamu lopšiu, nes man žymiai gražiau, nei tas minkštas, kuris įsideda į vežimėlį.
i | Skelbimai forume draudžiami. |
Mes uzsakeme Teutonia Be You
Pasirinkome butent si del permetamos rankenos, kompaktiskumo (sis modelis kompaktiskesnis nei Mistral S), sportinuko gulimos padeties, lopsiuko dydzio...
Mmmm, negaliu sulaukti kada jau savo turteli jame veziosiu...
Pasirinkome butent si del permetamos rankenos, kompaktiskumo (sis modelis kompaktiskesnis nei Mistral S), sportinuko gulimos padeties, lopsiuko dydzio...
QUOTE(Katinas79 @ 2013 03 10, 12:15)
Mes uzsakeme Teutonia Be You
Mes jau daugiau nei 9 mėn su Teutonia Be You Tik nelabai sutikčiau, kad tai kompaktiškas vežimas Pvz į seną liftą tikrai netelpa ir ne visada Maximoje pro lentynas pravažiuoja. Aišku retai prireikia... bet
Pliusas jo tas, kad patogiai susilanksto ir lengvai į bagažinę telpa. O panaudojus sportinę dalį vis tiek dairausi skėtuko Taigi jei dabar pirkčiau vežimą, tai matyt rinkčiausi pradžiai tiesiog gulimą vežimėlį ir paskui gerą sportinuką.
Iš esmės tai patenkinta esu vežimu Tik jei atsukčiau laiką atgal - nežinau ar tiek beinvestuočiau
QUOTE(Jadzka @ 2013 03 10, 16:09)
Mes jau daugiau nei 9 mėn su Teutonia Be You Tik nelabai sutikčiau, kad tai kompaktiškas vežimas Pvz į seną liftą tikrai netelpa ir ne visada Maximoje pro lentynas pravažiuoja. Aišku retai prireikia... bet
Pliusas jo tas, kad patogiai susilanksto ir lengvai į bagažinę telpa. O panaudojus sportinę dalį vis tiek dairausi skėtuko Taigi jei dabar pirkčiau vežimą, tai matyt rinkčiausi pradžiai tiesiog gulimą vežimėlį ir paskui gerą sportinuką.
Iš esmės tai patenkinta esu vežimu Tik jei atsukčiau laiką atgal - nežinau ar tiek beinvestuočiau
Pagal ismatavimus jis i sena lifta telpa, tik reikia rankena nuleisti.
Kompaktiskumas - salyginis dalykas. Renkantis is Milly, Zipuko ar panasiu - sis tikrai kompaktiskesnis.
QUOTE(Katinas79 @ 2013 03 10, 15:51)
Pagal ismatavimus jis i sena lifta telpa, tik reikia rankena nuleisti.
Kompaktiskumas - salyginis dalykas. Renkantis is Milly, Zipuko ar panasiu - sis tikrai kompaktiskesnis.
Be you per galiniu ratus nelenda į liftą nesulankstytas Tiegiog per lifto duris nepratelpa. Nebent abu ratus nuimti Su lopšiu dar galima taip gyventi - nusiimti lopšį ir ratus susilanksčius neštis į liftą, bet su sportinuku laaabai nepatogu. Tiesa, dažniausia naudojam didelį liftą, tai nelabai reikia to lankstymo Tiesiog gal perkančioms bus naudonga ši info
Dar nepatiko, kad pro balkono duris išvežti negalėjau. IRgi per galinius ratus netilpo, taigi tekdavo sulanstytą nešti.
Su Milly, Zipuku ar pan, net nelyginu, ne ta kainų kategoriaj visiškai.
Mes rinkomės iš Emmaljungos, Brio ir Teutonios. Už Emmas jis tikrai kompaktiškesnis (nors jei lyginti su Nitro city, tai nepasakyčiau). Brio go irgi kompaktiškesnis man pasirodė.
Teutonios pagrindiniai privalumai man - patogi rankena ir super tvirtas daiktų krepšys. Na ir spalvų pasirinkimas.
QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 03 21, 18:37)
merginos, o perkant deveta, i ka reiktu kreipti demesi? kokios silpnos vietos? as noreciau su permetama rankena modelio.
Jei modeliukas Be You, tai jis labai neseniai gaminamas (pora metų). Tai ir su silpnomis vietomis nelabai žinau ką ir pasakyti. Man per beveik metus jokių problemų neiškilo.
QUOTE(Jadzka @ 2013 03 22, 13:35)
Jei modeliukas Be You, tai jis labai neseniai gaminamas (pora metų). Tai ir su silpnomis vietomis nelabai žinau ką ir pasakyti. Man per beveik metus jokių problemų neiškilo.
aciu . be you kol kas neradau skelbimuose, kad kas parduotu. visur dar mistral S eina.
jei pastebesite kokia silpna vieta, parasykite.