QUOTE(siuper @ 2012 06 27, 13:56)
Sveikos, merginos,
mes palnuojame pirkti Teutonia vezimeli musu zieminukui. Mes su vyru esame tikrai nezemi, tai tikriausiai ir musu aukselis bus nemazas. Apziurejom lopsiuka, bet jis mums toks mazas pasirode (siauras ir trumpas). Labai bijom, kad leliukas net iki 6 men. neisbus lopsiuke. Ar telpa vaikai iki 6 men.??
Sedimoji dalis irgi siauroka pasirode. Ar komfortabilu mazyliui?
Na lopšiukas tikrai nėr trumpas, o jei jūsų vaikutis gims žiemą, tai kaip tik vasarai bus gerai, nes mažiau aprengti reiks, o gal vasaros vidury persėsit į sėdimą dalį, kuri pasidaro pilnai gulima.
Sėdima galis man tikrai neatrodo siaura lyginant su nemažai kitų vežimų... Kaip tik sakoma, kad siauresnė sėdima dalis ir patogesnė mažyliui, nes stabiliau sėdi joje.
Mes Teutonia rinkomės, nes pasirodė tarpinis variantas tarp klasikinių ir sportinių vežimėlių. Turime Be You, tai Comfort lopšys nėr labai platus, bet ilgio tikrai užtenka.
Pvz lopšys man atrodo didesnis nei MAxi cosi, Mutsi ar net X-Lander, net ir už Emmaljungos City corg lopšį. Sportinė dalis irgi nėr iš siauriausių... Gal audinio kiek mažiau ir mažiau išpūstas nei dalis kitų vežimų. Tiesiog matuokit ir lyginkit.
Dėl sportinės dalies, kažkuri mamytė skundėsi dėl Emmaljungos, kad ji net per plati vaikui, tabaluojasi ir pan.
DAr nežinau kiek argumentas, tačiau man patinka kaip atrodo autokėdutė ant Teutonios vežimėlio (Kalbu apie Tario kėdutę). Nes ant Emmaljungos tai man pobaisiai...