Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis Teutonia

Jo ir pastumdziau ir apziurejau ir pirmini uzsakyma padariau, siandiena vaziuoju padaryt galutini wink.gif ir laukt kol parves 4u.gif nes laiko jau vis maziau ir maziau lieka.
Atsakyti
QUOTE(MGP @ 2010 11 22, 13:49)
Jo ir pastumdziau ir apziurejau ir pirmini uzsakyma padariau, siandiena vaziuoju padaryt galutini wink.gif ir laukt kol parves 4u.gif  nes laiko jau vis maziau ir maziau lieka.

Labai idomu, koki modeliuka issirinkai? bigsmile.gif

p.s. klausiau parduotuvevaikams.lt - sake, kad jeu nebeturi Tetutoniju
Atsakyti
Mistral P thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinote kuo skiriasi Teutonia vežimėlių modeliai? Tarkim, Mistral, Cosmo, Fun system, Lambda... Nes man atrodo, kad juose skiriasi tik rėmas blush2.gif.
Atsakyti
Svoris, remo tipas, ar persimeta rankena, ar uzsideda kedute, ar galima apsukti lopsiuka ir t.t. priekiekvieno modeliuko yra paveiksliukai kur parodyta kokias funkcijas jis turi wink.gif
Atsakyti
isigijom teutonia cosmo,- mano nuomone vienas patogesniu modeliuku,- vaziuokle siaura, tik 57cm todel nereikia vargti liftuose ir autobuse ir pan,-visur lengvai manevruojamas. Amortizacija daug geresne nei Fun,- pastarasis gana kietas ir vaikiukas tarta per kiekviena nelyguma vaziuojant. Sedima dalis turi pilnai gulima padeti, dirziukai reguliuojasi per tris aukscius, gali fiksuotis i mama arba i kelia, o "stogelyje" yra ventiliacines angos, atsvaitai ir tt. Ratai nepripuciami, bet turi oro tarpa, spec. technologija,-nereikia pusti ir nebijai pradurti o ratai lengvi ir gerai amortizuoja.
Lopsys nera pats didziausias, 75 cm berods, bet iki pusmecio turetu pakakti, o pusmetukai jau nori stebet pasauli, tai kaip ir laikas kraustytis i sportine dali.
pirkiniu krepsys taip pat pasirode gan talpus ir nesunkiai prieinamas, musu vezimo stabdis tik kojinis, bet fiksuoja stabiliai, nebandziau kombinacijos su rankiniu.

dar vienas privalumas,-galima montuoti net keliu rusiu automobilines kedutes, taip kad teveliams paliekama galimybe rinktis kedute o ne butinai imti ta, kuri tinka , nors galbut kelia abejoniu del saugumo. Ant teutonijos kiek zinau tinka pacios teutonios Tario kedute, paskui Britax Römer, Maxi Cosi ir dabar net Akta Graco logico kedutes,-tikrai yra is ko pasirinkti.

zodziu, rekomenduociau sita vezimaiti visiems. visa eile tinkanciu priedu galima irgi isigyt papildomai internetu arba per parduotuves, o vokiska kokybe manau neteks nusivilti. Sekmes visiems Teutonia seimininkams ))))
Atsakyti
Smagu skaityti gerus atsiliepimus, nes ir mes uzsisakeme Teutonia Cosmo rolleyes.gif Laukiame kai galesime isbandyti. Tikiuosi, maziukui jis bus patogus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julala: 01 gruodžio 2010 - 19:50

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(easy @ 2010 12 01, 17:36)
isigijom teutonia cosmo,- mano nuomone vienas patogesniu modeliuku,- vaziuokle
zodziu, rekomenduociau sita vezimaiti visiems. 


Pritariu, vežimas super, štai jau ir pusnis didžiausias išbandėm-kaip su tanku, jokių problemų, nors priekiniai ratai mažiukai thumbup.gif Kolkas jokių trūkūmų neradau, galiu vardint tik pliusus tongue.gif
Atsakyti
Daugiausiai rašote apie Cosmo, gal kuri naudojate Fun? Kokie būtų atsiliepimai, ar jų važiuoklė tikrai labai kieta?
Atsakyti
Mes beveik du metus dziaugemes savo Teutonia Fun system thumbup.gif . Nors turejom ir Maclaren sketuka, bet ji naudojom tik vaziuojant i prekybos centra, ar keliaujant i uzsieni. Del vaziuokles, tai galiu drasiai pasakyti, kad gyvai pati nesu maciusi patogesnes. Kompaktiska, super manevringa, visur pravaziuoja, nors ratukai ir nedideli. Kazkas rase, kad kietoka... nezinau... nelyginau su Cosmo. Bet galiu tik pasakyti, kad migdant vaika, taikydavom specialiai vaziuoti per nelygumus, nes jam tai patikdavo ir veikdavo migdanciai. Bet, kad nebarska tai faktas. Zodziu, liuksiska. Vis tik kokybe tikrai jauciasi. Man dar didziulis privalumas, kad gali sportine dali vezti vaizdu i save. Ypac gerai saltuoju sezonu. Apsaugo vaika nuo vejo, lietaus ir pan. Nors jau pora menesiu nenaudojam, nes musu vaikinukas jau nori eiti i lauka pesciomis, o ir nebemigdom lauke, bet iki siol nepardavinejom, nes planavau laikyti antram vaikui. Bet pagalvojau, kad gal noreciau kitokio lopsio, nes Teutonios man tokie jie labiau vasariniai. O laikyti bute du vezimus, kol priaugs sportine dali, nera vietos sad.gif Tai galvoju dabar parduoti, o kai prireiks mums sportines dalies, visko gali buti, kad vel pirksim tokia pacia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė Orchidėja @ 2010 12 31, 15:05)
Daugiausiai rašote apie Cosmo, gal kuri naudojate Fun? Kokie būtų atsiliepimai, ar jų važiuoklė tikrai labai kieta?



QUOTE(hexa @ 2011 01 08, 23:35)
Mes beveik du metus dziaugemes savo Teutonia Fun system  thumbup.gif .


drinks_cheers.gif visiškai sutinku, mes išbandėm ne vienus ratus ir fun sistem 100% pasiteisimo.
hexa , kadangi mūsų mažoji pavasarinukė tai lopšys vasarą irgi buvo laaabai liux thumbup.gif
Kas dėl kietumo, tai lygoai taip pta kaip ir Hexa migdom ant trinkelių, nes mažoji mėgsta būti kratoma lotuliukas.gif doh.gif O štai per pusnis irgi išbandėm-ką galiu pasakyt, nors ratai priekiniai ir maži bet pravažumas kaip džipo thumbup.gif
Atsakyti