QUOTE(Laura_Vilnius @ 2010 08 21, 16:49)
Noriu pasiteirautijau mamu, kurios jau naudoja sportine dali: ar jums kapisonas nera per zemas? Pabandysiu paaiskinti, sedimoje padedytje su kapisonu viskas gerai. Bet padarius 180 gulima padeti, kaip ir nebelieka vietos vaiko galvytei (kapisonas gulinciam vaikui per daug remiasi i galvyte). Vaika patraukus zemiau, visiskai neatitinka dirzu padetis.
Pasidalinkite, tos kurios naudojates sportine dalimi, ar jums neuzkliuvo toks dalykas? Gal manoji panele (6,5men) dar per maza, del to kazkas cia man ne taip..
Siaip vezimu buvau ypatingai patenkinta (ypatingai minksta vaziuokle, lengvumu, manevringumu, ir t.t) bet dabar uzdejus sportine dali, kazkas man cia nelabai patogiai atrodo.
Aciu uz nuomone
Mums po lopsio uzdejus sportine dali, kazkaip irgi keistai atrode tie dirzai, bet mes vaika segdavome tik su apatiniais, virsutinius patraukeme i sona, ir tada viskas puikiai. Vietos vaikui uztenka, tiesiog pradzioje nereikalingi virsutiniai dirzai. Veliau, kai jau vaikas vien sededavo, segdavome ir per pecius, jie gerai tinka vaikui, tikrai ne per aukstai, tiesiog 6 -7 men vaikui ju dar nereikia:) As kaip tik labai patenkinta dideliu kapisonu, nes jei stiprus vejas, ji galima visaip paversti, kad vaikui nepustu.