Įkraunama...
Įkraunama...

Vežimėlis Teutonia

esam uzsisake Ministral P,iki uzsakymo ivykdymo liko 1-2sav.gondola Fashion trumpoka,patare imti vezimelio prailginima+mininesta= 90cm.su amortizacijom ten viskas tvarkoj,gamintojo garantija 3 metai ir tt...bet kaip sakoma"geriau karta pamatyti,nei simta kart isgirsti".kai atsivesiu namo,idesiu vaizdines informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taškas @ 2009 08 31, 14:35)
Mes jau užsisakėme Fun system su lopšiu fashion, taip pat vokeli ir taše kaip ir Jurgaaa, tik kodėl su spalvom sudėtinga? kad didelis pasirinkimas?  4u.gif

Dėl lopšio dydžio galėtų būti ilgesnis, čia jau nuo leliuko priklauso koks gims  smile.gif

*Ievka* nuvažiuok į Karolį, tai tau viską papasakos dėl amortizacijos, jie turėtų žinoti.

Tai kad lopšio reikia pačiai ten kombinacijas sudarinėti, o iš katalogo, ar ten duodamų medžiagų pvz. sunku įsivaizduoti..
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2009 08 31, 16:04)
Tai kad lopšio reikia pačiai ten kombinacijas sudarinėti, o iš katalogo, ar ten duodamų medžiagų pvz. sunku įsivaizduoti..

Aišku, man tai nebuvo sunku nes derinys ruda su ružava (3620+3645) man taip patiko, kad kitų derinių net nesvarsčiau.... smile.gif (lopšiuko vidus ružavas, išorė ruda)

ir visgi kokį išsirinkot?
Atsakyti
*Ievka* nuvažiuok į Karolį, tai tau viską papasakos dėl amortizacijos, jie turėtų žinoti.

Labutis smile.gif

Karolyje aš buvau smile.gif bet pavyzdžio neturėjo, išklausinėt, tai atrodo viską išklausinėjom, bet man rūpi tų žmonių kas turi šiuos vežimėlius nuomonė smile.gif nes vienas dalykas yra gamintojo informacija, kurią ir žino pardavėjai (šiaip man ten labai patiko, nes labai išsamiai viską pasakojo), bet visai kitas dalykas yra nuomonė žmogaus, kuris tą vežimėlį naudoja smile.gif
  esam uzsisake Ministral P,iki uzsakymo ivykdymo liko 1-2sav.gondola Fashion trumpoka,patare imti vezimelio prailginima+mininesta= 90cm.su amortizacijom ten viskas tvarkoj,gamintojo garantija 3 metai ir tt...bet kaip sakoma"geriau karta pamatyti,nei simta kart isgirsti".kai atsivesiu namo,idesiu vaizdines informacijos smile.gif

Laaaaabai lauksiu atsiliepimo smile.gif mes kaip tik svarstom ar paprastą lopšį, ar minkštą imt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2009 08 31, 19:04)

Matai, man irgi tavo išsirinkta spalva labai graži.. bet aš rinkau berniukui, mergaitei irgi būčiau greit išrinkusi.. smile.gif bet po ilgų svarstymų pasirinkau 3640 lopšys, o vidus - 3610. sportinukas - 3485. O Jūs kokios spalvos sportinuką užsisakėt?
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2009 09 03, 04:52)
Matai, man irgi tavo išsirinkta spalva labai graži.. bet aš rinkau berniukui, mergaitei irgi būčiau greit išrinkusi.. smile.gif bet po ilgų svarstymų pasirinkau 3640 lopšys, o vidus - 3610. sportinukas - 3485. O Jūs kokios spalvos sportinuką užsisakėt?

supratau, nu tikrai berniukui ružavo nesinori, bet sakiau jei antras vaikelis bus berniukas tai vežiosiu tam pačiam biggrin.gif tik va skirtumas užsakyti tokį ir kad nuo sesės liko ax.gif smile.gif

gražiai išsirinkai, labai vyriškai smile.gif sūnelis bus patenkintas 4u.gif

o sportinuką išrinkau kaip ir lopšys - rudą 3620

o kokią auto kėdutę išsirinkot, ar nerinksit tokios, kad tvirtintusi ant vežimuko rėmo?

Papildyta:
QUOTE(*Ievka* @ 2009 09 02, 06:19)
Labutis smile.gif

Karolyje aš buvau smile.gif  bet pavyzdžio neturėjo, išklausinėt, tai atrodo viską išklausinėjom, bet man rūpi tų žmonių kas turi šiuos vežimėlius nuomonė smile.gif  nes vienas dalykas yra gamintojo informacija, kurią ir žino pardavėjai (šiaip man ten labai patiko, nes labai išsamiai viską pasakojo), bet visai kitas dalykas yra nuomonė žmogaus, kuris tą vežimėlį naudoja smile.gif

drinks_cheers.gif o taip tiesa visiška
Atsakyti
smile.gif
Neiškenčiau laukdama nuomonės ax.gif šiandien užsisakėm vežimuką smile.gif Mistral S, lopšiuką paprastą pasirinkom, nes kai uždėjom minkštą, kažkaip labai sunkiai ten įsivaizdavau vaiką su kombinzoniuku įdėtą smile.gif labai jau siauras... smile.gif
3405 spalva, tik tiek, kad laukti dabar 2 mėnesius... unsure.gif
ir tikiuosi tik, kad laukiama mergaitė pokšto neiškrės pavirsdama berniuku doh.gif lotuliukas.gif nors tokiu atveju, karolyje sakė, kad galima susitart dėl pakeitimo spalvos, tik tada reiks rinktis iš to ką jie turės tuo momentu, nes juk nebebus laiko laukti dviejų mėnesių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ievka*: 05 rugsėjo 2009 - 20:12
QUOTE(taškas @ 2009 09 04, 22:35)
supratau, nu tikrai berniukui ružavo nesinori, bet sakiau jei antras vaikelis bus berniukas tai vežiosiu tam pačiam  biggrin.gif  tik va skirtumas užsakyti tokį ir kad nuo sesės liko  ax.gif    smile.gif

gražiai išsirinkai, labai vyriškai  smile.gif  sūnelis bus patenkintas  4u.gif

o sportinuką išrinkau kaip ir lopšys - rudą 3620

o kokią auto kėdutę išsirinkot, ar nerinksit tokios, kad tvirtintusi ant vežimuko rėmo?

Papildyta:
drinks_cheers.gif  o taip tiesa visiška

nusipirkau MAXI-COSI kėdutę. O jūs?
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2009 09 05, 21:10)
smile.gif
Neiškenčiau laukdama nuomonės  ax.gif šiandien užsisakėm vežimuką smile.gif  Mistral S, lopšiuką paprastą pasirinkom, nes kai uždėjom minkštą, kažkaip labai sunkiai ten įsivaizdavau vaiką su kombinzoniuku įdėtą smile.gif  labai jau siauras... smile.gif
3405 spalva, tik tiek, kad laukti dabar 2 mėnesius...  unsure.gif
ir tikiuosi tik, kad laukiama mergaitė  pokšto neiškrės pavirsdama berniuku  doh.gif  lotuliukas.gif  nors tokiu atveju, karolyje sakė, kad galima susitart dėl pakeitimo spalvos, tik tada  reiks rinktis iš to ką jie turės tuo momentu, nes juk nebebus laiko laukti dviejų mėnesių  smile.gif

Sveiki smile.gif Tai vis dėl to Mistral S, o ne Mistral P. smile.gif
Mes Mistral S naudojam jau gerą pusmetį, bet tik sportinę dalį. Anksčiau turėjom lopšinį su lingėm, dideliais ratais ir griozdišku lopšiu tongue.gif Sportinio jau norėjosi manevringais ratais, su permetama rankena, patogia sėdyne, gera amortizacija biggrin.gif Tokį radau. Žinau, kad jį pasiliksiu ir antram lialiui, nes iš išbandytų (4vnt) jis tikrai geriausias. smile.gif

Pasiskaitinėjus šioj temoj susimąsčiau apie lopšius, nors dar ir ne laikas. Mano požiūris labai panašus į Ievka dėl lopšio dydžio. Tai kažko tinkančio ir neradau. Iš bėdos gal fashion ir tikrų, bet.... doh.gif

O šitie, kaip supratau, didesni ir tvirtinasi tiesiai ant rėmo. Kažkuo panašūs į elegance lopšį. g.gif Gal ir dydžiu blush2.gif

http://www.teutonia....ssins-2008.html
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2009 09 06, 16:36)
Sveiki smile.gif  Tai vis dėl to Mistral S, o ne Mistral P.  smile.gif

Pasiskaitinėjus šioj temoj susimąsčiau apie lopšius, nors dar ir ne laikas. Mano požiūris labai panašus į Ievka dėl lopšio dydžio. Tai kažko tinkančio ir neradau. Iš bėdos gal fashion ir tikrų, bet.... doh.gif

O šitie, kaip supratau, didesni ir tvirtinasi tiesiai ant rėmo. Kažkuo panašūs į elegance lopšį.  g.gif Gal ir dydžiu  blush2.gif

http://www.teutonia....ssins-2008.html

Labutis smile.gif
Va, taip ir pasirinkom smile.gif žiūrėjau žiūrėjau ir vis dėlto sugundė manevringumas wink.gif buvau įsitikinusi, kad su mažais priekiniais nepirksiu, dar stabdė nepripučiami ratai (turėjau tokį įsitikinimą, kad pripučiami labai didelis privalumas), bet gavosi visai kitaip lotuliukas.gif
tiesiog mane galutinai įtikino tai, kad jeigu kas, tai rankeną permetam ir pirmyn dideliais ratais smile.gif
o lopšiuką būtent tą iš nuorodos ir pasirinkom, aš jį paprastu pavadinau, nes jis ne Fashion, o už Elegance šiek tiek mažesnis (porą cm ) parduotuvėje realiai išmatavom, fashion dar šiek tiek mažesnis smile.gif
Šiaip jau paskutiniu metu be proto daug vežimėlių peržiūrėjau, bet taip kaip Teutonia nieks neprilipo, tikiuosi nenusivilsim wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ievka*: 06 rugsėjo 2009 - 20:28
QUOTE(*Ievka* @ 2009 09 06, 21:28)
Labutis smile.gif
tiesiog mane galutinai įtikino tai, kad jeigu kas, tai rankeną permetam ir pirmyn dideliais ratais smile.gif

o lopšiuką būtent tą iš nuorodos  ir pasirinkom, aš jį paprastu pavadinau, nes jis ne Fashion, o už Elegance šiek tiek mažesnis (porą cm ) parduotuvėje realiai išmatavom, fashion dar šiek tiek mažesnis smile.gif 

Geras daiktas permetama rankena mirksiukas.gif Taip pagalvojau, kad aš dažniau važiuoju dideliais ratais į priekį g.gif Iš pradžių keistai valdėsi, bet kai pripratau, tai thumbup.gif Taip minkščiau ir pravažiuoja visus kemsynus (dažniausiai važinėjam parke ar miško takeliais), tik parduotuvėj sunku.
Jei neseniai lopšius parduotuvėj matavot, gal cm prisimenat blush2.gif Nes paskaičiau lopšių išmatavimus SM ir Karolyje, tai jie skiriasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2009 09 06, 07:04)
nusipirkau MAXI-COSI kėdutę. O jūs?

Nu va šiandien nuvažiavom į Karolį ir nusipircom Graco kėdutę su baze.
ir už labai gerą kainą, pasisekė labai mums kažkaip 4u.gif
Atsakyti