Niekad nieko nepirkau iš Maybelline Kažkaip nedrįstu išbandyti, nes vis prisiperku ką nors netinkamo Gal jūsų nuomonės padės atrinkti tikrai gerą produktą? Ką naudojat, kas patinka/nepatinka? Paliginti su kitais gamintojais Maybelline geresnė ar blogesnė? Ar Lietuvoje galima tik padirbtą versiją nusipirkti?
Man labai patinka blakstienu tusas Volum express melynoj pakuotej ir lupu blizgesys water shine liquid diamonds Daugiau lyg nieko ir neturejau bet visalaik perku si blizgesi ir tusa Ai pamirsau pamineti meginau naujaja pudra pure makeup is meginuko, tai irgi
man tušas Volume Express kurį laiką buvo Bet dabar noriu, kad blakstienos būtų ilgos, o tas tušas užriečia ir storina Lūpų dažai faini kažkurie O dabar visos labai giria šitą krempudrą
Man labai tusas Sky High Curves. Jau kelerius metus naudoju vien tik maybelline krempudras, tikrai neblogos. Ir lupu blizgezys Water Shine Diamonds toks malonus ant lupu.
tusai tikrai labai neblogi, ypac uz tokia kaina. nors kai pabandziau bourjois, tai perku tik ji dabar. o ka galiu pasakyt blogo apie maybelline, tai kad seseliai visiskai tragiski siaip tik vienus ir bandziau, bet nu tokie nekokybiski buvo
as irgi esu turejusi keleta tusu, pastoviai perku lupu blisgesius, turiu nagu laku...labai patinka kokybe, pagal tokia kaina, tikrai kokybe gera, ai dar turiu vienus slapius seselius, tai labai skalsus ir gerai dengiasi...
tusas volume express laaabai patinka nagu lakai ypac funky feet o ta pudra pure make up tai tepasi fainai bet pabuvus ant odos labai sausina... riebiai odai turetu tikti Papildyta: o koks blizgesys geriausias?
Turėjau MAYBELLINE pudrą tą putų pavidalo (kaip dabar AVON yra), tai labai patiko Tušus irgi 2 turėjau: tokį šviesiai mėlynoj pakuotėj ir tą XXL , tai taipat neblogi
turiu: rutulinius seselius. super spalva neryski, nebyra gerai laikosi, uztenka bele kiek, jau 2 metus gal tik 20proc tesunaudojau, metyt jau greit baigsis galiojimmas. tusai xxl arba blackest (priklausomai nuo finansu) abu super
turejau blizgi watershine diamonds labai patiko, tik man per brangu.
dabar meginuke isbandziau ta pure krempudra tai labai noriu bet siandie ziurejau nei droge nei sarmoj nemaciau pirkti dar.
kažkuri minėjo birius rutulinius šešėlius, tai ir aš turiu juos pagirti, turiu juos jau porą metų, bet niekaip nesibaigia, ir blizga labai gražiai ir laikosi