gal kazko nesusikalbejot
. tikrai visiems lauko rubams. vakar pirkau kombikelnes, del striukes dar abejonese
![]()
kaip tikra lietuve apsidziaugiau, kad nera nuolaidu kepurems, nes mes praeita sav. isigijom ta su velniuko rageliais

kaip tikra lietuve apsidziaugiau, kad nera nuolaidu kepurems, nes mes praeita sav. isigijom ta su velniuko rageliais

pardavejos tikrai klausiau del kombinezonu vaikams, sake tik striukems...
tai greiciausia pardaveja nebuvo iki galo informuota

o jei taiko, tai zinoma dziugu

Dar paemiau mazajai is nukainuotu suknyte ir dzinsiukus skiniukus, tai isejo po 15Lt, kur cia forume vien uz devetas kelnytes kitos 30Lt nori

Vakar nupirkau Fix ziemine striuke ir kelnes ski bet ne fix, tai su nuolaida uz viska sumokejau apie 208Lt. Norejau dar pirstines paimt bet sake kad nera nuolaidos tai as ir neemiau palauksiu jamam
Dar paemiau mazajai is nukainuotu suknyte ir dzinsiukus skiniukus, tai isejo po 15Lt, kur cia forume vien uz devetas kelnytes kitos 30Lt nori

mes tai siandien nupirkom kepuryte su ragiukais

Papildyta:
Sunelio kepuriukas Lindex.Dar pirkau vyresneliui analogiska su velnio ragiukais,bet dar ,,nepapozavo"...

va sitas kombis
http://www.lindex.co...tyleId=15356459
mes tai siandien nupirkom kepuryte su ragiukais

O tai pritaike kepurei nuolaida?30proc?
Pasirodom su naujausiais lindexiukais.
Gal ir neisskirtiniai rubai,bet man grazu.O dar elniukai,svaigstu del elniuku ir ,,skandinavisko stiliaus"
Negaliu ramiai praeiti pro storus megztukus su pynem,elniukais ir snaigiu motyvais.
![]()
Papildyta:
Sunelio kepuriukas Lindex.Dar pirkau vyresneliui analogiska su velnio ragiukais,bet dar ,,nepapozavo"...![]()

Papildyta:
Sunelio kepuriukas Lindex.Dar pirkau vyresneliui analogiska su velnio ragiukais,bet dar ,,nepapozavo"...

o jau gražumai

Kažkaip nerandu aš internetinėje parduotuvėje

Ar būna Lindexe apatinių maikučių?

buna

buna

Ačiū, tada ieškosiu

Man ir gražūs Varinijos vaikučiai