Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Pasiskambinau i panoramos lindexa sake taiko 30%kombinezonams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2011 10 29, 09:41)

gal kazko nesusikalbejot wink.gif. tikrai visiems lauko rubams. vakar pirkau kombikelnes, del striukes dar abejonese  rolleyes.gif
kaip tikra lietuve apsidziaugiau, kad nera nuolaidu kepurems, nes mes praeita sav. isigijom ta su velniuko rageliais  hihihi.gif

gal kazko nesusikalbejot wink.gif. tikrai visiems lauko rubams. vakar pirkau kombikelnes, del striukes dar abejonese  rolleyes.gif
kaip tikra lietuve apsidziaugiau, kad nera nuolaidu kepurems, nes mes praeita sav. isigijom ta su velniuko rageliais  hihihi.gif

pardavejos tikrai klausiau del kombinezonu vaikams, sake tik striukems...
tai greiciausia pardaveja nebuvo iki galo informuota g.gif
o jei taiko, tai zinoma dziugu thumbup.gif
Atsakyti
Vakar nupirkau Fix ziemine striuke ir kelnes ski bet ne fix, tai su nuolaida uz viska sumokejau apie 208Lt. Norejau dar pirstines paimt bet sake kad nera nuolaidos tai as ir neemiau palauksiu jamam bigsmile.gif

Dar paemiau mazajai is nukainuotu suknyte ir dzinsiukus skiniukus, tai isejo po 15Lt, kur cia forume vien uz devetas kelnytes kitos 30Lt nori thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegne2: 29 spalio 2011 - 14:01
QUOTE(gegne2 @ 2011 10 29, 14:57)

Vakar nupirkau Fix ziemine striuke ir kelnes ski bet ne fix, tai su nuolaida uz viska sumokejau apie 208Lt. Norejau dar pirstines paimt bet sake kad nera nuolaidos tai as ir neemiau palauksiu jamam bigsmile.gif

Dar paemiau mazajai is nukainuotu suknyte ir dzinsiukus skiniukus, tai isejo po 15Lt, kur cia forume vien uz devetas kelnytes kitos 30Lt nori thumbup.gif

mes tai siandien nupirkom kepuryte su ragiukais bigsmile.gif
Atsakyti
Pasirodom su naujausiais lindexiukais. 4u.gif Gal ir neisskirtiniai rubai,bet man grazu.O dar elniukai,svaigstu del elniuku ir ,,skandinavisko stiliaus" tongue.gif Negaliu ramiai praeiti pro storus megztukus su pynem,elniukais ir snaigiu motyvais. doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Sunelio kepuriukas Lindex.Dar pirkau vyresneliui analogiska su velnio ragiukais,bet dar ,,nepapozavo"... tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Nusipirkau kombinezona ,mamytes kurios turit,parasykit kaip su tom pirstinem,man nelabai patinka kad jos yra prisiutos,nenusisega kaip batukai doh.gif mastau gal grazint,o gal nukirpt g.gif
va sitas kombis
http://www.lindex.co...tyleId=15356459
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 10 29, 19:27)

mes tai siandien nupirkom kepuryte su ragiukais  bigsmile.gif

mes tai siandien nupirkom kepuryte su ragiukais  bigsmile.gif

O tai pritaike kepurei nuolaida?30proc?
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2011 10 31, 08:45)

Pasirodom su naujausiais lindexiukais. 4u.gif Gal ir neisskirtiniai rubai,bet man grazu.O dar elniukai,svaigstu del elniuku ir ,,skandinavisko stiliaus" tongue.gif Negaliu ramiai praeiti pro storus megztukus su pynem,elniukais ir snaigiu motyvais. doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Sunelio kepuriukas Lindex.Dar pirkau vyresneliui analogiska su velnio ragiukais,bet dar ,,nepapozavo"... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

o jau gražumai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar būna Lindexe apatinių maikučių?

Kažkaip nerandu aš internetinėje parduotuvėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 11 01, 19:14)

Kažkaip nerandu aš internetinėje parduotuvėje  ax.gif

Kažkaip nerandu aš internetinėje parduotuvėje  ax.gif

buna 4u.gif
Atsakyti
man irgi labai gražūs Varinijos vaikučiai ir parinkti rubeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2011 11 01, 20:52)

buna 4u.gif

buna 4u.gif

Ačiū, tada ieškosiu bigsmile.gif

Man ir gražūs Varinijos vaikučiai wub.gif Ypač, kur mergytė su kepure meškiuko smile.gif
Atsakyti