Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(asedita @ 2013 01 04, 19:55)
Turetu buti nuolaidos visuose Lindexuose visuose miestuose

Nuolaidos tai turbūt visuose miestuose visose parduotuvėse, bet Vilniaus Gedimino9 šiandien buvo tik iki 50%, tikrai ne 70% rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar buvau OZO Lindex'e, tai irgi tik 50 proc. 4u.gif

Kažin ar dar Akropolyje liko kas gero?
Atsakyti
buvom siandien Kaune megoj tai nuolaidos iki 50 %,bet ziemines striukes berniukiskos jau tik 3 like buvo(neskaitant visai mazu dydziu),gerai dydis tiko tai nusipirkom (su 50 % nuolaida)thumbup.gif o del Vilniaus akropolio tai pardavejos sake visai uzsidaro del to tokios kainos,as jau irgi uzklausiau,sakau kodel cia nera 70 % lotuliukas.gif
Atsakyti
Klaipedos Big daug nukainuotu rubu. Labai daug tuniku mergaitems po 29Lt. ir dar kitu rubeliu. Striuke Fix 89Lt
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2013 01 05, 00:40)
gal ir ne visuose, o tik Vilniaus akropolio lindexe, nes pardaveja minejo, kad uzsidaro sausio gale remontui.

Aga, sausio gale užsidaro remontui. Sakė, kad kažkur mėnesiui.
Atsakyti
Mamos, gal matete kurnors isparduodamu kombinezonu 110 dydzio? Aciu uz info. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 01 05, 08:36)
Vakar buvau OZO Lindex'e, tai irgi tik 50 proc.  4u.gif

Kažin ar dar Akropolyje liko kas gero?

Ir man idomu, g.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamite @ 2013 01 23, 16:21)
Ir man idomu, g.gif .

Nieko ten jau gero tikrai nebeliko...
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Vakar buvau Vilniaus Akropoly. Tai yra 86cm rubu, o didesniems tai ne. Pripirkau smelinuku, kelniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2013 01 24, 15:43)
Vakar buvau Vilniaus Akropoly. Tai yra 86cm rubu, o didesniems tai ne. Pripirkau smelinuku, kelniu thumbup.gif

O kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
sakykit, o norint apsipirkti internetineje parduotuveje butinai reikia kreditines, ar tinka ir paprasta kortele? pirkdama gavau 30% nuolaidu kupona vienai prekei internetine parduotuveje, kaip tik labai reikia maziui vienu kelnyciu, bet, jauciu, neissisuksiu su paprasta kortele sad.gif
Atsakyti