Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:22)
Informacija - tai brangiausia preke. As esu profesionalas savo srityje, todel labai gerbiu kitos srities profesionalus.

Niu pritariu tau warwara visais 200 proc. 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man visi tie pamastymai daryti ar nedaryti, kad tai komercija, kad pinigu metimas i bala, kad gydytojai kalti ir t.t. ir pan. Nu visa tai briedas totalus, cia tik saves saviguoda smile.gif
Taip pesimistiskai galvojant, tai gal geriau is viso nieko nedaryti g.gif
Jei tos visos proceduros nebutu moksliskai irodytos, niekas ju nedarytu. Juk net ne visoms norincioms is karto IVF daro, siulo bandyti natur, ar IUI ir pavyksta mirksiukas.gif

Warwara cia tau 4u.gif uz ateinanti sekminga IVF mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
Maciau buvo klausimas ar visos daremes kiausintakiu pratekamumo tyrima, ar LP ar dar kazka, tai as LP nesu dariusis, as tik kiausintakiu pratekamuma esu pasitikrinus.

Dar maciau apie Afrodite kalbejot truputi, tai jai diagnozavo gimdos kaklelio vezi... sad.gif darys operacija, salins dali gimdos kaklelio... sad.gif

O kas yra GN? blush2.gif as dar nesu tokia pazengus toj srity tai ne viska dar cia susigaudau ax.gif
Papildyta:
ai tiesa, dar del duphastono, tai del jo mano BT nepakyla, maciau cia raset kad jums pakyla del jo BT, tai man jis itakos visiskai jokios nedaro rolleyes.gif
Atsakyti
astukijus
Dar maciau apie Afrodite kalbejot truputi, tai jai diagnozavo gimdos kaklelio vezi... darys operacija, salins dali gimdos kaklelio...

Kam? Afroditai69? Ne damos... Nu duodat. Jai tik PAP buvo blogas, tik biopsija darys, niek liktais nesneka apie kaklelio vezi, toli grazu. Tfu-tfu-tfu ant jos, garbes zodis!!!!

Irėnė
wub.gif Aciu
Nu visa tai briedas totalus, cia tik saves saviguoda
O po to, damos, jums gims vaikas. O vaikas tai dar didesne atsokomybe ir bet koks jusu veiksmas, bet koks jusu zingsnis ir sprendimas itakos vaiko givenima. Ir nei veinas gyditojas, nei vienas pedagogas negales jums tiksliai pasakyti kaip geriau bus jusu vaikui. Tai bus tik jusu sveiko proto pasirinkimas. Ir tik jusu atsokomybe.
Va taip.

As tik norejau kad Kitty nusiramintu, nes prisnekejo jai Kieve tikrai daug ir tikrai laaabai abejotinos informacijos. Nes puikiai zinau kas yra Ukraina smile.gif Ir kad tikrai yra pasirinkimas kitoks, nei tie drastiski metodai toje klinikoje. Bet, manau, jinai nusiramins ir pati supras ka reikia daryti wub.gif
Atsakyti
[quote=Warwara,2011 10 03, 20:51]
astukijus
Kam? Afroditai69? Ne damos... Nu duodat. Jai tik PAP buvo blogas, tik biopsija darys, niek liktais nesneka apie kaklelio vezi, toli grazu. Tfu-tfu-tfu ant jos, garbes zodis!!!!
Irėnė

geriau paskaitykit ne Afroditai69 o Afrodite
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 10 03, 19:17)
Geltonink mane jau smile.gif ..mm nenormalios-patepliojo dvi dienas ir tiek ziniu..visada penkios dienos budavo-plaukdavau upemis...matyt nuo dufastono cia taip...ir BT 37,3 matyt nuo dufastono laikos....o testai tik isdziuve pavaiduokliauja biggrin.gif zodziu..iseinu atostogu nuo vaiku darymo iki kitu metu smile.gif

Nu čia dabar, BT laikosi, NT vaiduokliauja, tai ne geltonint laikas o Hcg mirksiukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:22)
Bum dare 10. Nezinau kodel butent 10, bet tai buvo jos pasirenkimas.

Na aš 8 IUI išties dariausi biggrin.gif O dėl to kad po 2 IUI buvo kibimas, tik nesivystė, tai po to dar 6 išbandėm, o sako kad nuleist rankas 'patartina' po 6 nepavykusių ax.gif Užtat pirma IVF pavyko rolleyes.gif Pritariu kad gydytojai nesistengia daryti lepsusų, deja, užtenka ir kad gamta taip surėdo jog ne iš karto pavyksta ax.gif Vien į IUI statistiką pažiūrėjus galima matyti kad daugiausia sėkmingų atvejų įvyksta su 1 ir 2 IUI, o kuo toliau tuo mažiau sėkmės atvejų. Jei visi gydytojai tik pasipelnyt galvotų gi būtų statistika atvirkščia arba bent jau tolygi visų IUI rolleyes.gif Aišku apie visus gydytojus negaliu kalbėti, tikiu kad pasitaiko ir nelabai sąžiningų g.gif Bet tam ir yra čia tas forumas kad pasidalinti su likimo draugėm ax.gif

Virusiukas visom mergytėm 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Tik nenuleiskit rankų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 03, 19:36)

O kas yra GN?  blush2.gif  as dar nesu tokia pazengus toj srity tai ne viska dar cia susigaudau  ax.gif
Papildyta:
ai tiesa, dar del duphastono, tai del jo mano BT nepakyla, maciau cia raset kad jums pakyla del jo BT, tai man jis itakos visiskai jokios nedaro  rolleyes.gif

GN- gimdos nuotrauka smile.gif kaip ją daro nežinau, nes man jos nedarė...
o dėl duphastono, tai ir aš manau, kad BT jis įtakos nedaro, jurmarta[B] man atrodo negali patikėti, kad jai pasisekė nestuke.gif , tai ir meta bėdą duphastonui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 20:10)

griebiu virusiuką clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 03, 20:36)
Dar maciau apie Afrodite kalbejot truputi, tai jai diagnozavo gimdos kaklelio vezi... sad.gif darys operacija, salins dali gimdos kaklelio... sad.gif

doh.gif o jezusmarija.... doh.gif unsure.gif o kada diagnozavo?
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 03, 21:13)
GN- gimdos nuotrauka smile.gif kaip ją daro nežinau, nes man jos nedarė...
o dėl duphastono, tai ir aš manau, kad BT jis įtakos nedaro, jurmarta man atrodo negali patikėti, kad jai pasisekė  nestuke.gif , tai ir meta bėdą duphastonui biggrin.gif
[b]Papildyta:

griebiu virusiuką  clap_1.gif

aa, tai tada vadinasi dare man ir GN, nes kai man dare kiausintakiu pratekamumo tyrima tai tuo paciu ir gimdos foto padare smile.gif
Papildyta:
[quote=jurgitux1978,2011 10 03, 21:02]
[quote=Warwara,2011 10 03, 20:51]
astukijus
Irėnė
geriau paskaitykit ne Afroditai69 o Afrodite
mirksiukas.gif
[/quote]
as cia gal nevisai tiksliai parasiau, as apie Afrodite69. Nezinau ar apie ta pacia mes cia kalbam blush2.gif nenoriu gandu nesiot blush2.gif jei kam idomu tai IVF temutej ji yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 10 03, 21:10)

gaudau virusiuka 4u.gif wub.gif , ir labai dziaugiuosi, kad pagaliau tau pavyko, yahooo thumbup.gif wub.gif wub.gif

Warwara
pritariu tau ir 1000 proc mirksiukas.gif , prisimenu tave labai gerai, tikiuosi, kad si karta tau jau pavyks wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras , niu ir priraset ,vos speju skaityti biggrin.gif
Visoms po 4u.gif mums tikrai pasiseks auksciau nosiukus wub.gif

Gal galit paaiskinti kas tos snaigutes ? blush2.gif
Atsakyti
astukijus
as cia gal nevisai tiksliai parasiau, as apie Afrodite69. Nezinau ar apie ta pacia mes cia kalbam nenoriu gandu nesiot jei kam idomu tai IVF temutej ji yra

Nu as esu is IVf temutes ir tikrai Afroditei69 nera juokio vezio!!!! blink.gif Jai tik PAP testas teigiamas! Ir juokio kaklelio jai neoperuos, o tik darys biopsija ir tiek! Jietau, Afrodite, nu tikrai dabar galiam garantuoti, kad ner nieko pas tave ten!

diana_j aciu! wub.gif Taip ir bus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 03 spalio 2011 - 20:28
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 21:27)
astukijus

Nu as esu is IVf temutes ir tikrai Afroditei69 nera juokio vezio!!!!  blink.gif  Jai tik PAP testas teigiamas! Ir juokio kaklelio jai neoperuos, o tik darys biopsija ir tiek! Jietau, Afrodite, nu tikrai dabar galiam garantuoti, kad ner nieko pas tave ten!

aciu dievui nuraminai 4u.gif as kazkaip kazkuria diena netycia uzmaciau ir matyt persigandus beskaitydama ne taip supratau blush2.gif sekmes jai didziausios, kad tik viskas butu gerai 4u.gif
Atsakyti