Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Hmmm.... Kitty-Kitty... Is esmes.. Del gydytoju koncentracijos i IVF.. Supranti, gali pradeti uzsiimti vyro gydymu. Butent gydymu, o ne vaiko darymu. Tada kokie 3 metai gydymo. Kaip tu manai, kokia endo stadija tu tada turesi? O LV neeina ISCI padaryti priedo prie IVF? Matai, kai surasei kas ieina i tuos 25 000 $ ir apie ta isimima.. Tai logiska. Labai net logiska. Ir dabar aisku, kodel musiskes po 3 IVF nepastoja, nes kaip pakomentavai - suplaka i viena bliuda, sumakaluoja ir laukite. Ir ideda nezinia kokius.. Apvaisintus ar ne.. Nu zodziu...
Pagal mane - jeigu jau pradejai si kelia, tai jau ir eik iki kol neprieisi rezultato. Niekas nesake, kad bus lengva.
Atsakyti
Maidenana
Ir dabar aisku, kodel musiskes po 3 IVF nepastoja, nes kaip pakomentavai - suplaka i viena bliuda, sumakaluoja ir laukite.

Maidenana, nu kodel tu galvoji kad visoms "suplaka"? Pastojo ir po suplakimo ir ne pastojo su ICSI. Man, pvz. dare ISCI per IVF. ISCi daro kai reikia. Man adr dare hitchinga, bet tas irgi nepadejo.

KittyKitty as tau cia pasakisiu savo nuomone. Nes turiu labai daug draugiu Kieve ir Ukrainoje. Ir Kieve yra kitu kliniku, tikrai neprastesniu. Bet as ne apie tai noriu pasakyti. As pvz. neeiciau i klinika, kur taiko nenormalus metodus, nors turi gera aparatura. Tik
Apvaisintus visus deda į gimdą, taiko redukciją, jei reikia (išima)
man yra nepriimtina. Nesaldo embrionu, kodel? Visame pasaulyje saldo, visame pasaulyje ziurima pirma i moters sveikata.
Zodziu tai tame Kieve ne paskutine klinika ir yra tikrai geru, kur turedami gera aparatura ne taiko nenormaliu metodu.

P.S. nepamirsk tokio zodziu kaip komercija. Sedi profesorius ir kabina tau makaronus, prigazdina nerealiai. Vyru sperma yra keistas dalykas smile.gif Po skrydzio galejo pablogeti ir tiek. Va. As nenoriu pasakyti, kad is tikruju ta sperma tokia prasta, as tik noriu tave nuraminti ir pasakyti, kad turi teise bet kokiam sprendimui. Ir visada turi teise persigalvoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 03 spalio 2011 - 16:01
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 03, 16:26)
Hmmm.... Kitty-Kitty... Is esmes.. Del gydytoju koncentracijos i IVF.. Supranti, gali pradeti uzsiimti vyro gydymu. Butent gydymu, o ne vaiko darymu. Tada kokie 3 metai gydymo. Kaip tu manai, kokia endo stadija tu tada turesi? O LV neeina ISCI padaryti priedo prie IVF? Matai, kai surasei kas ieina i tuos 25 000 $ ir apie ta isimima.. Tai logiska. Labai net logiska. Ir dabar aisku, kodel musiskes po 3 IVF nepastoja, nes kaip pakomentavai - suplaka i viena bliuda, sumakaluoja ir laukite. Ir ideda nezinia kokius.. Apvaisintus ar ne.. Nu zodziu...
Pagal mane - jeigu jau pradejai si kelia, tai jau ir eik iki kol neprieisi rezultato. Niekas nesake, kad bus lengva.

na čia jau truputi nusišnekėjai, "įdeda nežinia kokius" - čia jau netiesa, įdeda būtent tos kurie dalinasi, jau iki 8 ląstelių, o čia jau 100 proc. apvaisintas, čia klausymas tik kokios kokybės ir kaip toliau augs, spęs įsitvirtinti.
o dėl to įdėjo 10, prigijo 6, 4 iš jų krapštyti g.gif nu nežinau, pasiryžčiau aš tam? tai gi mini abortas, ar nepakenks kitiems likusiems, ir jei kitos mergytės savo 5 sav žirniuką kartais kaip vaiką apraudojai, tai "užmušti" jau įsitvirtintus nu čia ne visi galės.
mano nuomone 4u.gif
Atsakyti

maazzyyllee wub.gif kaip gražiai parašiau

jurmarta kaip supratau kol kas negeltoninsiu? ar ką nors paaiškėjo? NT gadinai?
[/quote]

Geltonink mane jau smile.gif ..mm nenormalios-patepliojo dvi dienas ir tiek ziniu..visada penkios dienos budavo-plaukdavau upemis...matyt nuo dufastono cia taip...ir BT 37,3 matyt nuo dufastono laikos....o testai tik isdziuve pavaiduokliauja biggrin.gif zodziu..iseinu atostogu nuo vaiku darymo iki kitu metu smile.gif pradedu planuot atostogas ir uzkemsu galva kitais maloniais dalykais..sakau,gal kai neuzsiciklinsiu,atsipalaiduosiu, vdrug sast ir ateis -nelauktas ir neplanuotas dziaugsmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 03, 12:02)
mergaites, man smalsu ar visoms pries IUI buvo istirtas kiausintakiu praeinamumas? klausiu del to, kad man nei LP, nei GN nebuvo daryta... gyd. sako, kad nera indikaciju taikyti LP... nors pasitikiu O.K. kompetencija, kazkaip neramu man del to... tiesa, gyd. siunte pasikonsultuot del GN pas gyd. G.Meceju (itare pertvaras gimdoj), tai jis nemate priezasciu ja daryti, jam viskas echoskopuojant atrode grazu kaip is vadovelio...

sveikutės 4u.gif
man ginė aiškino, kad be GN arba LP niekada 100% nežinosi apie tai, kas yra pas mus viduje (praeinamumas, endo ar dar kas...) ir po hormonų tyrimų, kurie buvo normos ribose, liepė darytis LP...
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 16:57)
Maidenana

Maidenana, nu kodel tu galvoji kad visoms "suplaka"? Pastojo ir po suplakimo ir ne pastojo su ICSI. Man, pvz. dare ISCI per IVF. ISCi daro kai reikia. Man adr dare hitchinga, bet tas irgi nepadejo.

P.S. nepamirsk tokio zodziu kaip komercija. Sedi profesorius ir kabina tau makaronus, prigazdina nerealiai. Vyru sperma yra keistas dalykas smile.gif Po skrydzio galejo pablogeti ir tiek. Va. As nenoriu pasakyti, kad is tikruju ta sperma tokia prasta, as tik noriu tave nuraminti ir pasakyti, kad turi teise bet kokiam sprendimui. Ir visada turi teise persigalvoti  wub.gif

nes komercija. Uz 3 IVF galima uzsidirbti daugiau, nei uz viena... as nebezinau, kazkaip pas mus daro IUI ir IVF... daro. ir daro ir vel daro, ir po 11 kartu daro. Tai plia, jeigu po 9 kartu nepavyko, tai gal tada jau reiketu tyrimus kazkokius pasidaryti o ne dar daryti IUI ir IVF..

O tavo pacios kokie planai? Snaigutes?

QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 03, 17:02)
na čia jau truputi nusišnekėjai, "įdeda nežinia kokius" - čia jau netiesa, įdeda būtent tos kurie dalinasi, jau iki 8 ląstelių, o čia jau 100 proc. apvaisintas, čia klausymas tik kokios kokybės ir kaip toliau augs, spęs įsitvirtinti.
o dėl to įdėjo 10, prigijo 6, 4 iš jų krapštyti  g.gif  nu nežinau, pasiryžčiau aš tam? tai gi mini abortas, ar nepakenks kitiems likusiems, ir jei kitos mergytės savo 5 sav žirniuką kartais kaip vaiką apraudojai, tai "užmušti" jau įsitvirtintus nu čia ne visi galės.
mano nuomone  4u.gif

kazin, o neimanoma ju paauginti ilgeliau, kad issiaiskinti kokybe ir nors kokia minimalia augimo prognoze tureti..

del to krapstymo dar neturiu susiformavusi nuomones, nes ir tas rezultatas kaip ir yra, bet ir moraliskai sunku butu ryztis isemimui. Zodziu, del sito as dar nezinau.

QUOTE(jurmarta @ 2011 10 03, 19:17)
Geltonink mane jau smile.gif ..mm nenormalios-patepliojo dvi dienas ir tiek ziniu..visada penkios dienos budavo-plaukdavau upemis...matyt nuo dufastono cia taip...ir BT 37,3 matyt nuo dufastono laikos....o testai tik isdziuve pavaiduokliauja biggrin.gif zodziu..iseinu atostogu nuo vaiku darymo iki kitu metu smile.gif pradedu planuot atostogas ir uzkemsu galva kitais maloniais dalykais..sakau,gal kai  neuzsiciklinsiu,atsipalaiduosiu, vdrug sast ir ateis -nelauktas ir neplanuotas dziaugsmas smile.gif
as nebesuprantu, tu negali kraujo priduoti? vaidoklioja - tai gerai, nu ir kas kad tik isdzuves. ar sunku nueiti i klinika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 03 spalio 2011 - 18:49
[quote=jurmarta,2011 10 03, 18:17]
maazzyyllee wub.gif kaip gražiai parašiau

jurmarta kaip supratau kol kas negeltoninsiu? ar ką nors paaiškėjo? NT gadinai?
[/quote]
Geltonink mane jau smile.gif ..mm nenormalios-patepliojo dvi dienas ir tiek ziniu..visada penkios dienos budavo-plaukdavau upemis...matyt nuo dufastono cia taip...ir BT 37,3 matyt nuo dufastono laikos....o testai tik isdziuve pavaiduokliauja biggrin.gif zodziu..iseinu atostogu nuo vaiku darymo iki kitu metu smile.gif pradedu planuot atostogas ir uzkemsu galva kitais maloniais dalykais..sakau,gal kai neuzsiciklinsiu,atsipalaiduosiu, vdrug sast ir ateis -nelauktas ir neplanuotas dziaugsmas smile.gif
[/quote]

tai gal kraujo tyrimuką pasidartk g.gif kaži ar nuo duphastono taip būna...
Atsakyti

[/quote]

skaiciau kad nuo dufo pakyla BT,va cia as ir issiduriau doh.gif ner prasmes daryt kraujo tyrima,nes testas jau seniai butu normaliai ka nors parodes,o cia,kad po puses dienos pasirodo kazkoks seselis tai nieko nereiskia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 03 spalio 2011 - 18:56
Maidenana
Atsiprasau, bet tu sneki pati nesupranti apie ka ir kaip.
As noriu pabriezti, kad isiterpiau tik tam, kad nebutu dezinformacijos.

Tai plia, jeigu po 9 kartu nepavyko, tai gal tada jau reiketu tyrimus kazkokius pasidaryti o ne dar daryti IUI ir IVF..

realiai gali pvz duoti? Kam dare 9 IVF be tyrimu? Nieko nekeiciant? Pvz. pliiizzz!

kazin, o neimanoma ju paauginti ilgeliau, kad issiaiskinti kokybe ir nors kokia minimalia augimo prognoze tureti..

Ne kazin, a tiksliai. Isodinimas vyksta arba 3 arba 5 diena po apvaisinimo. Nera statistikos ir irodymu, kad blastocistos (t.y. 5 dienos embrionas) tai didesne tikimybe nei 3 dienu. Ilgiau nieks neaugina. Yra daug teoriju, bet visos sueina i viena - gimda neatstos nei viena gera terpe.

Uz 3 IVF galima uzsidirbti daugiau, nei uz viena...
Aha, sedi gyd. ir delioja: va sitai porai padarysiu 3 kartus nesamone, po to 4 karta padarysiu gerai. Maidenana, nu taip nebuna, profesionalas taip nedaris. Ir klinika kuri daro visiems po 11 IVF (jietau, nors viena gyva zmogu pamatyti, kuris pasiraso daryti IVF po IVF, nieko nekeiciant...) neigyvens.

O tavo pacios kokie planai? Snaigutes?

Ne, dar vienas IVF.

Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 03, 20:00)
Maidenana
Atsiprasau, bet tu sneki pati nesupranti apie ka ir kaip.
As noriu pabriezti, kad isiterpiau tik tam, kad nebutu dezinformacijos.
realiai gali pvz duoti? Kam dare 9 IVF be tyrimu? Nieko nekeiciant? Pvz. pliiizzz!

Aha, sedi gyd. ir delioja: va sitai porai padarysiu 3 kartus nesamone, po to 4 karta padarysiu gerai. Maidenana, nu taip nebuna, profesionalas taip nedaris. Ir klinika kuri daro visiems po 11 IVF (jietau, nors viena gyva zmogu pamatyti, kuris pasiraso daryti IVF po IVF, nieko nekeiciant...) neigyvens.
Ne, dar vienas IVF.

Afrodite, man atrodo jo nikas buvo, bet galiu ir painioti. Turetum prisiminti jos 11 nevykusiu IUI. Praeita rudeni jai dare. Ne Afrodite69, o kita.

Ne, nu 11 IVF tai as nezinau, nebent oligarchai sau gali leisti. As tai ir vieno negaliu pasiaryti.

Mano svajone, kad daktarai pasedetu ir pagalvotu, kaip padaryti maidei iui-ivf, kad nesigautu. Nes tada jie zinotu kaip padaryti taip, kad gautusi.
Atsakyti
Maidenana
Afrodite, man atrodo jo nikas buvo, bet galiu ir painioti. Turetum prisiminti jos 11 nevykusiu IUI
.
Bum dare 10. Nezinau kodel butent 10, bet tai buvo jos pasirenkimas.

Mano svajone, kad daktarai pasedetu ir pagalvotu, kaip padaryti maidei iui-ivf, kad nesigautu. Nes tada jie zinotu kaip padaryti taip, kad gautusi.

Tu manai kad is lubu gyd. paima schema? Gi pamasto, paziuri kaip ir kas pas tave buvo ir kaip yra. Net IUI schemos visos skirtingos. Visi vaistai skirtingai veikia skirtingus organizmus. Man per 1 IVF pritaike klasikine schema mano atveju. Neisejo. Dabar schema pakeista truputuka, pasiskaicius informacija internete as matau, kad gyd. tikrai padare teisingos isvados. Neiseis si karta, nu reiskia neiseis. Bet tai nebus gyd. kalte.
Informacija - tai brangiausia preke. As esu profesionalas savo srityje, todel labai gerbiu kitos srities profesionalus.
Atsakyti
[quote=jurmarta,2011 10 03, 18:55]
[/quote]
skaiciau kad nuo dufo pakyla BT,va cia as ir issiduriau doh.gif ner prasmes daryt kraujo tyrima,nes testas jau seniai butu normaliai ka nors parodes,o cia,kad po puses dienos pasirodo kazkoks seselis tai nieko nereiskia schmoll.gif
[/quote]

aš pažįstu ne vieną merginą, kuriai pastojus buvo mmm, tik tokios keistesnės nei įprastai, na panašiai kaip tau...o tie NT tai kitom tik nuo 18 dpi parodo vaiduoklius...taip, kad pirmyn kraujo priduot irnesakyk.gif
Atsakyti