QUOTE(Grim @ 2011 10 19, 22:17)
Jau dariausi
(žinau, žinau, greit...
) Ir liko neaišku. HCG 8,6. Nei šis, nei tas. Teks kartot...
O kelinta tau DPI? Nei sis nei tas butu jei HCG =0, o dabar tai jau sis tas
kada kartoji?Testo nedarai?
QUOTE(Glamour @ 2011 10 19, 22:43)
Po šiandieninio vizito pas daktarą man liko daug neaiškumų. Keista , kad nereikia MB tirti, nors tirtas prieš metus. Sakė, jei darysim IUI, tai tada ir ištirs. Ar man skirs kokių skatinamųjų irgi neaišku. Bet jei MB turtas prastas bus, tai ar nebus čia bereikalingas manęs nuodijimas. O jei manęs neskatins, tai ar tikslinga žaisti su tokiu IUI, kai man II endometriozės stadija o ir MB turtas neįpatingas.Tiesą pasakius iš vis nesu tikra ar šį mėnesį startuosim su IUI. Ir dar vis nepramuša mmm, bet mano ciklas dabar keičiasi, kai susigrąžinau hormonus į normą, tai dar vis kantriai laukiu. Požymiai artėjančių mmm yra.
Sveika
zinok musiske gydytoja irgi pries IUI netirtdavo vyro, nes per pacia procedura juk ir mato visus rezultatus, zinant koks kintantis buna tas vyriskas turtas, tikrai neverta tirti du kartus per menesi
ziurek ar pavyks su komandiruote susiderinti, tada stimuliuokis ir bandyk IUI, del to bereikalingo nuodijimosi, tai zinok pirmas kartas daznai buna nei sioks nei toks, vaistai kartais iskraipo organizma, niekas negarantuoja, kad vaistai iskarto uzaugins tobulus folius...kad ir kaip butu liudna, pirmieji kartai daznai buna tokie eksperimentiniai-stebima organizmo reakcija i vaistus, keiciamos schemos, bet buna ir labai sekmingu pirmu kartu
O ziurek gal taip ir nesulauksi savo mmm
When the world says - give up, Hope whispers - try it one more time.