Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinsa @ 2011 10 02, 19:32)
ir mano pilvas isiputes, net itraukt negaliu, jauciuos kaip gerai pavalgius, o dar tik 1d po iui.
olialia2001 mes su astraja abi ta pacia diena darem iui , lygtai tu jos neitraukei i saraseli.  ax.gif

pasitaisiau saule, sorry jei ką praleidau, rašykit man i a.ž.
nu va, teks man traukti iš pogrindžio geltoną spalvą, o taip nesinori
mergytėms, kas sulaukė mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif

maazzyyllee wub.gif kaip gražiai parašiau

jurmarta kaip supratau kol kas negeltoninsiu? ar ką nors paaiškėjo? NT gadinai?
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 02, 20:51)
tai va sakau ir as buciau ramesne jei ka jausciau  g.gif  dieve dar savaite laukti  doh.gif
ai tiesa, snd sakau man tai tas tai anas smirda  lotuliukas.gif  dar kazkokia nervinga buvau visa diena, ir vakar darytas tortas nesigavo, tai vyras neapsikentes prajuokino mane sako tai gal tu nescia?  lotuliukas.gif  biggrin.gif

nu o visai gali buti...

Labas rytas.

Atsakyti
Labas rytas merginos mirksiukas.gif
jurgitux1978 liko paskutinė laukimo savaitė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 10 03, 09:56)
Labas rytas merginos  mirksiukas.gif 
jurgitux1978 liko paskutinė laukimo savaitė  drinks_cheers.gif

JO PASKUTINĖS 5 DIENOS IR BUS VISKAS AIŠKU, mirksiukas.gif NORS NIEKO VISIŠKAI NEJAUČIU O NT SAKIAU NEGADINSIU EISIU TIK KRAUJUKO NULEISTI

LABAS RYTAS MERGINOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 10 01, 15:12)
Namai prasideda dideliais dvigubais virusais AAAAAPCCYYYYYYYY
2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif  2.gif  soske.gif 
jei jau ikisot nosi, tai esat apciaudetos ir be pilvu is cia neiseisit nestuke.gif 
sekmes visoms laukiancioms IUI, KANTRYBES toms, kurios po IUI ir netiketu, bet labai maloniu likimo pokstu, toms, kurios cia tik "trinasi" thumbup.gif

griebiu virusiuką...
Atsakyti
Sveikos,
gal ir ne į temą,bet tik šitoj temoj bendrauju, tai galvoju, parašysiu.
Pagal rekomendacijas buvom nuskridę į Kijevą, į vaisingumo kliniką, pažįstama ten darės IVF, dabar apie IVF gal nerašysiu, ne ta tema, bet ką norėjau pasakyti... Mes važiavom pasidaryti tyrimų, turėjau vilčių,kad gal atras kažką, ko čia nemato. Mano tyrimai ok, nieko naujo, bet jau aparatūra, jau galimybės... doh.gif Pirmą kartą gyvenime mano gimdos kaklelis į mane iš nuotraukos žiūrėjo biggrin.gif , o vat spermograma... blink.gif Daroma kompu, diagramos, schemos, spermiuko uodegyčių ir galvyčių foto, vienu žodžiu..Bet esmė ta, kad vyro rezultatai gerokai blogesni negu LT blink.gif Galvoju, gal nurašyti dar tamoxio pabaigai, nes baigė gerti gegužės pabaigoj, gal dabar tas pablogėjimas po to...Esmė ta,kad tiek judrumas, tiek kiekis tragiški, LT visada svyruodavo A netoli 20 ir B virš 20, ten A - 1, B virš 30, klausiau,kodėl , sako, metodikos niuansai, truputį pasijuokė, sako, kas pas jus per metodai, sėdi bobulytė prie mikroskopo ir skaičiuoja, viskas subjektyvu, jei jai gera nuotaika, kad tas spermatozoidas atrodys greitas, jei bloga-gal lėtas.. čia viską įvertina kompas, tiksliai ir be nukrypimų. Tai va, dėl judrumo galiu suprasti, bet kiekis.. unsure.gif seniau būdavo apie 50 mln/ml, pernai krito iki 13, tada pradėjo gerti Tamoxifeną, pakilo iki 24, vasarą darėm IUI, buvo 21, o dabar..8 blink.gif Kartosime LT, žiūrėsime, ar tiek pakrito per tuos 3 mėnesius (tada klausimas, kodėl), ar visgi skiriasi skaičiavimas, ir jei skiriasi..Ką noriu pasakyti...kad su ta sperma taip viskas neaišku, ir kad tiek daug priklauso nuo technologijų, metodikų, galimybių, ai,beje, man gimdoj įžiūrėjo endo užuomazgas, sakė, mažai, pastoti tikrai netrukdys, bet ateityje gali vystytis, tik kad pakeisti nieko negalima). ir kai parodė realiai paveiksliukuose, kaip vyksta tas apvaisinimas, kas turi sutapti, suveikti,kaip jie daro, nežinau, įspūdis, kad tai taip sudėtinga, ir kad jeigu pasako,kad viskas gerai, tai dar ni figa nežino,a r tikrai viskas gerai, beje, apie IUI nuomonė iš viso... Labai labai prasta. Nežinau, galvojau, papasakosiu jums, nors turbūt nepasakiau nieko naujo. rekomendacija- kelias į IVF ir tiek, sako, galite pastoti ir natūraliai, gali būti, kad pasiseks, vieną kartą pasisekė, gali ir per 20metų nepasisekti.
Atsakyti
Nežinau, galvojau, papasakosiu jums, nors turbūt nepasakiau nieko naujo. rekomendacija- kelias į IVF ir tiek, sako, galite pastoti ir natūraliai, gali būti, kad pasiseks, vieną kartą pasisekė, gali ir per 20metų nepasisekti.
[/quote]

oho blink.gif
Atsakyti
spinsa,
cia pirmasis musu IUI, iki tol buvo tik ovuliacijos stimuliacija (clostilbegyt + ovitrelle) ir meginom naturaliai, deja, nepavyko... verysad.gif
su vyro turtu iki paskutinio spermos tyrimo (pries IUI) dideliu bedu lyg ir nebuvo, du spermos tyrimai buvo su normospermijos diagnoze, visi rodikliai tilpo i normos ribas, tik gyd. atkreipe demesi, kad progresyviai judriu spermiuku mazoka, bet A+B buvo apie 70%. Pries sest. IUI atlikus spermograma paaiskejo, kad A grupes judruoliu turim tik 9%... tiesa, po atplovimo rezultatai pagerejo, A+B buvo apie 90%.
mano hormonai visi normoj, ovuliacija vyksta, mm reguliarios, niekada del to neturejau problemu...aiskios nepastojimo priezasties iki siol gyd. neivardijo.

mergaites, man smalsu ar visoms pries IUI buvo istirtas kiausintakiu praeinamumas? klausiu del to, kad man nei LP, nei GN nebuvo daryta... gyd. sako, kad nera indikaciju taikyti LP... nors pasitikiu O.K. kompetencija, kazkaip neramu man del to... tiesa, gyd. siunte pasikonsultuot del GN pas gyd. G.Meceju (itare pertvaras gimdoj), tai jis nemate priezasciu ja daryti, jam viskas echoskopuojant atrode grazu kaip is vadovelio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Astraja*: 03 spalio 2011 - 12:03
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 03, 13:02)

mergaites, man smalsu ar visoms pries IUI buvo istirtas kiausintakiu praeinamumas? klausiu del to, kad man nei LP, nei GN nebuvo daryta... gyd. sako, kad nera indikaciju taikyti LP... nors pasitikiu O.K. kompetencija, kazkaip neramu man del to... tiesa, gyd. siunte pasikonsultuot del GN pas gyd. G.Meceju (itare pertvaras gimdoj), tai jis nemate priezasciu ja daryti, jam viskas echoskopuojant atrode grazu kaip is vadovelio...

na man ji buvo daryta, kai tik pradejom ieskot priezasties dar iki IUI dariausi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 03, 13:02)

na manau kad prieš IUI būtina pasidaryti LP ar nors bent GN, pas mane prieį IUI buvo atlikta LP
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 03, 11:45)
Sveikos,
gal ir ne į temą,bet tik šitoj temoj bendrauju, tai galvoju, parašysiu.
Pagal rekomendacijas buvom nuskridę į Kijevą, į vaisingumo kliniką, pažįstama ten darės IVF, dabar apie IVF gal nerašysiu, ne ta tema, bet ką norėjau pasakyti... Mes važiavom pasidaryti tyrimų, turėjau vilčių,kad gal atras kažką, ko čia nemato. Mano tyrimai ok,  nieko naujo, bet jau aparatūra, jau galimybės... doh.gif  Pirmą kartą gyvenime mano gimdos kaklelis į mane iš nuotraukos žiūrėjo biggrin.gif , o vat spermograma... blink.gif  Daroma kompu, diagramos, schemos, spermiuko uodegyčių ir galvyčių foto, vienu žodžiu..

Ispudingas pasakojimas. Tai LT atsilikusi apvaisinimo prasme? Papasakok dar:
1. kiek kainavo visa jusu su vyru apziura.
2. ar siule IVF ir kokiom salygom
3. ar rekomenduotum vaziuoti ten bent jau apziurai ir tyrimams
4. koks klinikos pavadinimas (jeigu ne paslaptis), nes ju ten kazkaip daug.
5. ar jie rekomendavo kazka vyrui gerti, kad pagerinti rezultatus?
6. ar vaziuosi ten IVF`ui?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 03, 14:53)
Ispudingas pasakojimas. Tai LT atsilikusi apvaisinimo prasme? Papasakok dar:
1. kiek kainavo visa jusu su vyru apziura.
2. ar siule IVF ir kokiom salygom
3. ar rekomenduotum vaziuoti ten bent jau apziurai ir tyrimams
4. koks klinikos pavadinimas (jeigu ne paslaptis), nes ju ten kazkaip daug.
5. ar jie rekomendavo kazka vyrui gerti, kad pagerinti rezultatus?
6. ar vaziuosi ten IVF`ui?

smile.gif Kadangi gavau ir kelias až, rašau čia bendrai visoms 4u.gif

1. Mums abviems išėjo apie 500 litų (tikrai nedaug, echo, kolposkopija, onkocitologinis, hormonai (tiesa, ne visi, PRL, FSH, LH, spermograma). bet, aišku, kaina su kelione tai.. doh.gif
2. Taip, esmė ir yra, kad jie siūlo IVF. Jie nelabai gilinasi į kitas galimybes, pratęsiu 5 punkte.
IVF...visai kitaip daroma, pradedant įrankiais (jie daro tik ICSI/IMSI, nes, jų nuomone, paprastas IVF yra absurdas, sumeti į lėkštę ir žiūri, ar vaisinasi, už ką čia pinigus mokėti), bet serijiniai vokiški pincetai jiems netiko,nes spermiukas ir kiaušinėlis būna įvairaus dydžio ir t. t., jie gamina kiekveinai porai individualiai. Apvaisintus visus deda į gimdą, taiko redukciją, jei reikia (išima) unsure.gif )galvojau šito niekam nepasakot, bet..ai...) Mano veidelis atrodė atitinkamai, tai jis tik davė pastabą, kad einant link vaisingumo gydymo ir kišimosi į gamtą, kiekveinas pats nusibrėžia ribą, kada pradėti nervintis dėl "prarastos gyvybės",jų riba - nuo 12 savaičių, taip sakant, pagal PSO. Taigi..jų duodama tikimybė 60-80proc. reikia ten gyventi,kol leidiesi stimuliuojančius,nes kasdien daro echo, po įsodinimo arba važiuoji namo, arba dar būni, priklausomai nuo rezultato. kaina..deja deja..9 000 dolerių už procedūrą ir apie 2000 dolerų už vaistus. Jų labai siūlomas, populiarus paketas - "Viskas įskaičiuota, 100 proc garantija", t. y., daro tiek kartų, kiek reikia, po persileidimo, jei įvyksta, kartoja, prižiūri iki gimdymo su visais tyrimais ir t.t. tai va tas paketas kainuoja....25 000 dolerių unsure.gif Jiems čia normalu, mūsų susukti snukučiai buvo neįdomūs, neturit pinigų-nedarykit..aš čia taip sakau, šiaip aptarnavimas super, klinika super, viskas ok, tiesiog..miestas didelis, žmonių daug, laukiamajame sėdi bent 10 žmonių visą laiką, nėščiosios irgi, pilnas kabinetas rėmelių su vaikučių foto, žodžiu..Kitos apimtys ir tiek.
3. Apžiūrai, ko gero, rekomenduočiau,nors 100 proc negaliu pasakyti, realiai..aš turbūt nieko naujo nesužinojau,bet dabar saugiau jaučiuosi, kad tikrai man nieko blogo,nes, manau, matytų gal su tokiom galimybėm. Bet viskas priklauso ir nuo turimų pinigų. čia labai daug "už" ir "prieš", kad žinotum, kaip viskas pasisuks, galėtum planuotis, bet nežinau..mūsų 3 IUI + diagnostinis Kijevas sudaro jau beveik 1 latvišką IVF. Bet..kas žinojo,kad nepasiseks IUI,kas žino, ar pasiseks IVF...jei nepasiseks,labai greitai priartėsim ir prie tos ukrainietiškos kainos..
4. Aš buvau tau davus nuorodą, atsimeni, diskutavom,kodėl taip brangu. www.icsi.com.ua, vadinasi "klinika problem planirovanija sem'i", sorry, tingiu ieškot ru.
5. Ne, nieko nerekomendavo, nes, pasak to daktaro (jis klinikos vadovas), PSO tyrė kažkiek metų ir pernai paskelbė,kad neįrodyta, kad kokie nors medikamentai ar kitos priemonės iš tikrųjų paveiktų vyro spermą. atseit tiesiog dažnai būna atsitiktinumas, liaudies medicinos sėkmė neaišku dėl ko ir pan, bet tai neįrodyta, todėl jie mano, kad nieko daryti neverta. Sakau,jie labai koncentruojasi į IVF. kaip jis pasakė, pasidarysi IVF ir koks tau skirtumas, kokia paskui bus ta sperma. Jie orientuojasi ne į gydymą, o į IVF unsure.gif
6. Vat nežinau...Pinigai žiaurūs. Beje, ta pažįstama minėjo visaikitas sumas, Nežinau, kur šaknys, nepažįstu jos tiek, kad išsiaiškinčiau, ar jai kažkokias super nuolaidas pritaikė, ar ji susipainiojo, ar su vyru nesusišnekėjo. Nežinau. Neturiu beveik 40 000 litų, tai yra trijų IVF kaina, labai tikiuosi, kad pvz užteks kokio vieno Latvijoje doh.gif , bet jeigu ne..ir dar redukcijos tema.. vat tai savyje dar reikėtų susidėlioti. aišku, didžiausia tikimybė- kad to visg neprireiks. Jis aiškino taip: išpunktuoja kiaušinėlius, tada apvaisina, ne visi vystosi. Jeigu iš tų, kurie vystosi, atrenki du, kitus užšaldai -labai didelė tikimybė, kad prarandi tą ciklą, nes pagal tikimybes iš 8-10 embrionų įsitvirtina, sėkmingai išsivysto ir prieina iki gimimo tik vienas arba du. Pirmąsias paras nesimato, kurie yra tie geriausi, tiesiog dar jie per maži, ir pvz įkelsi du, o iš tikrųjų geri buvo kiti du. Ir moteris lieka nenėščia. Jie prieš šaldymą, nes, pasak jų, maža tikimybė + pavojinga. Todėl sudeda visus, tarkim, 10, danžiausiai teprigyja vienas ar du. Tuo ir paremta ta jų duodama didesnė tikimybė, kad kai dedi visus, nereikia aklai atsirinkti, kuriuos dėti ir galbūt nepataikyti. Būna, kad keli įsitvirtina, bet blogaivystosi ir juos tada išima, būna ,kad organizmas pats atmeta (kaip supratau, dažniausiai). Pasak to daktaro, tikslas yra sveikas vaikas, ir jie siūlo daryti viską, kad tai užtikrintume, ir nekišsi sentimentų, kur nereikia.

Tai va tokia info. aš pati labai pasimetusi kol kas, tiesiog kažkaip gal mane nuleido "ant žemės", kad ta sperma visgi bloga, kad aš kiekvieną mėnesį,ko gero, be reikalo tikiuosi to natūralaus stebuklo ir kad mūsų laukia ilgi keliai..
Naktį prabudau, vyrui sakau, nenoriu,nedarysiu, jis sako, suprantu, bet palauk, jeigu praeis dar keli metai, dar daug daug š pamatysi, gal vėl labai stipriai viskas širdyje pasikeis. Gali būti...
Atsakyti