QUOTE(diana_j @ 2011 10 19, 14:25)
spinde, laikykis mazute
na matai, pas mane buvo mioma isorine sieneleje gimdos i nugaros puse, norejp daryt LP, bet kadangi mioma buvo nugarinei pusei tai gan sudetinga ir dare paprasta pjuvi pilvo apacioj, pjuvis apie 13cm... tai kai ispjove ta mioma man, rado endo I stadijos... kadangi ji yra I stadijos, kaip daktare sako jos gydyt nereikia, ji gali ir pasisalint mmm keliu.... mmm buna skaudzios pirma po tepliojimu, kai jau normaliai pramusa, skausmas tikrai buna nemazas... bet iskenciu, ka jau padarysi... Kol kas mane stebi ir sako kad I stadija dauguma pastoja, bet jei didesne stadija, tada jau gydo ir salina ja . tai tiek info tau apie ja... Ja gali rasti tik atliekant LP ar kaip man dare .
Labas visoms
dėkui už atsakymą
man tai visai neskausmingos mmm, tik galvą labai skauda kelias dienas ir tas tepimas prieš mmm
, gal čia man su kokiu hormonu truputi blogai, nes kai po IUI pradėjau gerti duphastoną, tai ciklas pailgėjo 4 d. ir lyg ne taip smarkiai tepa, na man tas duphastonas visai patinka
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2011 10 19, 18:19)
Tai va, as maniau, kas tas tingiu spermiuku pavezejimas iki gimdos padaro stebuklus, bet cia tiek reikia itaikyt i ta O..
Beje, del paties malonumo- IUI skausminga? Tikiuosi nieko baisesnio uz GN nebus?
man tai IUI visai neskausmingas, nieko išvis nejaučiu kai daro, bet skaičiau,kad kitoms merginoms kartais skauda, bet gal nuskausmina...