QUOTE(spinde @ 2011 10 19, 13:17)
Ir jei vel tik vienas folis...
Man po viena ir be stimuliacijos budavo.
man vienas naturaliai uzauga. O su clostu 2xdienoj tai visi 4
QUOTE(Shira @ 2011 10 19, 13:35)
o kas nors kada nors pasako, kokios priežastys , kad nepavyksta tos procedūros ??
Shira, nu kokios priezastis, akd jus naturaliai nepastojate? Tai tokios pacios. IUI beveik natur, tik uzsiaugini foli ir kelias iki kiausialastes trumpesnis. Viskas. Situo ir skiriasi IUI nuo ND. Nu - dar kaina ir malonumu :DDDDD
QUOTE(indreT @ 2011 10 19, 13:44)
Sveika
pojuciu jokiu. Siandiena 6dpi. Laukiam
dar pagal laika net neisinplantavo. O atrodo jau amzinybe praejo
man kaip amzinybe atrodo...
QUOTE(spinde @ 2011 10 19, 13:49)
Na neaisku kodel daugiau neauga, gal per mazi vaistuku kiekiai...
O kad nepavyksta su vienu foliu, reiskia nepataikom tiksliai i ovuliacija ( cia as taip manau). Gydytoja nieko neaiskina, nes juk virs jos yra D ir jis turbut dar viska pakoreguoja
reiskia is viso nepataikote i 24 val ir 24 valandas. Kur kiausialaste gyva 12-24 val ir spermijai iki 72 val (retais atvejais), o paprastai jie gyvena tiek pat kiek ir neatplauti. As ta klausima S buvau uzdavusi, tad tai ne mano ismyslas.
QUOTE(musyte @ 2011 10 19, 13:55)
O TU NENORI PABANDYT VIENA GONALIU, JIS AUGINA GERA GLEIVINE, KAS LABAI SVARBU, IR SIAIP GERESNIS JIS UZ CLOSTA, MAN JIS LABAI GREIT IR FOLI IR GLEIVINE UZAUGINO, NET PATI NUSTEBAU
uoooj, o man ir clostas kaip isprotejes augina. O dabar bus dar clostas su gonaliu... nu nu...
QUOTE(spinde @ 2011 10 19, 14:14)
Atplauti ir iki 3 paru....., na man atrodo nerealiai tiek
realiai.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.