Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Shira @ 2011 10 19, 13:51)
As siame reikale dar visai zalia, bet ar verta daryt IUI antra, trecia ir tt.karta. Ar geriau IVF iskart, po nesekmingo IUI? Ka jums specialstai pataria?
Ir dar- gal kas nors zino, ar trukdo pastojimui aukstas progesterono kiekis ciklo pradzioj? As is susijaudinimo gines paklaust pamirsau...

jei kas man atsuktu laika - net nesvarstydama daryciau ivf ax.gif visos tos stimuliacijos, iui, jau vargstu 2,5 metu kas menesi, tai gali isivaizduot kiek as pinigu palikau? doh.gif buciau tikrai kokias 2 tai tikrai ivf pasidarius. pasidaryk lp, pasibandykit naturaliai, tada 3 iui ir jei nieko, negaisk laiko
cia tik mano nuomone
Atsakyti
As pries pirma iui stimuliavausi clostylbegitu, uzaugo 1 folis, kuris jau buvo ovuliaves per procedura. Pries antra iui stimuliavausi clostylbegitas + gonalis, uzaugo 1 folis, dar bebuvo ovuliaves. Abiem kartais rezultatas - 0. Stimuliaciju kaina vis dideja, o reikiamo rezultato ner ( daugiau foliu neauga) verysad.gif
Rytoj pradedu stimuliuotis puregonu. Kaina dar didesne. Vos nenugriuvau, kai vakar sumokejau didele apvalia suma. Gydytoja sake, kad dar reiks kazkokiu ar tai pristabdanciu, ar blokuojanciu... Jauciu ir ju kaina bus gana solidi. Zodziu esu liudna... Ir jei vel tik vienas folis... verysad.gif Man po viena ir be stimuliacijos budavo.
Gal zinot merginos, puregonas gal stipresnis ir uzaugina daugiau foliu? blush2.gif
Atsakyti
Indre T, nu kaip tu? kokie pojučiai? ir šiaip kaip sekas? kelinta diena tau po IUI? man regis tu 13 d. dareisi, na tai liko tiek pat palaukti ir bus aišku ar pavyko.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 19, 14:11)
jei kas man atsuktu laika - net nesvarstydama daryciau ivf  ax.gif  visos tos stimuliacijos, iui, jau vargstu 2,5 metu kas menesi, tai gali isivaizduot kiek as pinigu palikau?  doh.gif  buciau tikrai kokias 2 tai tikrai ivf pasidarius. pasidaryk lp, pasibandykit naturaliai, tada 3 iui ir jei nieko, negaisk laiko
cia tik mano nuomone

Tai va, man gydytoja minėjo, jei nepavyks IUI, darysim LP. Gal kas paaiškės. Nes laikas spaudžia..
Ilgai jau bandot, įsivaizduoju, kiek išgyventa, jau nekalbant apie pinigėlius.

QUOTE(spinde @ 2011 10 19, 14:17)
As pries pirma iui stimuliavausi clostylbegitu, uzaugo 1 folis, kuris jau buvo ovuliaves per procedura. Pries antra iui stimuliavausi clostylbegitas + gonalis, uzaugo 1 folis, dar bebuvo ovuliaves. Abiem kartais rezultatas - 0. Stimuliaciju kaina vis dideja, o reikiamo rezultato ner ( daugiau foliu neauga) verysad.gif
Rytoj pradedu stimuliuotis puregonu. Kaina dar didesne. Vos nenugriuvau, kai vakar sumokejau didele apvalia suma. Gydytoja sake, kad dar reiks kazkokiu ar tai pristabdanciu, ar blokuojanciu... Jauciu ir ju kaina bus gana solidi. Zodziu esu liudna... Ir jei vel tik vienas folis... verysad.gif  Man po viena ir be stimuliacijos budavo.
  Gal zinot merginos, puregonas gal stipresnis ir uzaugina daugiau foliu?  blush2.gif

o kas nors kada nors pasako, kokios priežastys , kad nepavyksta tos procedūros ??
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 10 19, 14:35)
Indre T, nu kaip tu? kokie pojučiai? ir šiaip kaip sekas? kelinta diena tau po IUI? man regis tu 13 d. dareisi, na tai liko tiek pat palaukti ir bus aišku ar pavyko.

Sveika smile.gif
pojuciu jokiu. Siandiena 6dpi. Laukiam smile.gif dar pagal laika net neisinplantavo. O atrodo jau amzinybe praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2011 10 19, 13:35)
o kas nors kada nors pasako, kokios priežastys , kad nepavyksta tos procedūros ??

Na neaisku kodel daugiau neauga, gal per mazi vaistuku kiekiai... g.gif
O kad nepavyksta su vienu foliu, reiskia nepataikom tiksliai i ovuliacija ( cia as taip manau). Gydytoja nieko neaiskina, nes juk virs jos yra D ir jis turbut dar viska pakoreguoja

Gal zinot kiek buna gyvybingi spermiukai po atplovimo? Gal jie nesulaukia kada spogs folis... gal... Daug gal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 19, 12:17)
Rytoj pradedu stimuliuotis puregonu. Kaina dar didesne. Vos nenugriuvau, kai vakar sumokejau didele apvalia suma. Gydytoja sake, kad dar reiks kazkokiu ar tai pristabdanciu, ar blokuojanciu... Jauciu ir ju kaina bus gana solidi. Zodziu esu liudna... Ir jei vel tik vienas folis... verysad.gif  Man po viena ir be stimuliacijos budavo.
  Gal zinot merginos, puregonas gal stipresnis ir uzaugina daugiau foliu?  blush2.gif

smile.gif O TU NENORI PABANDYT VIENA GONALIU, JIS AUGINA GERA GLEIVINE, KAS LABAI SVARBU, IR SIAIP GERESNIS JIS UZ CLOSTA, MAN JIS LABAI GREIT IR FOLI IR GLEIVINE UZAUGINO, NET PATI NUSTEBAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 19, 13:55)
smile.gif O TU NENORI PABANDYT VIENA GONALIU, JIS AUGINA GERA GLEIVINE, KAS LABAI SVARBU, IR SIAIP GERESNIS JIS UZ CLOSTA, MAN JIS LABAI GREIT IR FOLI IR GLEIVINE UZAUGINO, NET PATI NUSTEBAU 4u.gif

Pas mane tiek su clostu, tiek su gonaliu tik po viena foli, o mums noris ju bent du turet, o gleivine gera.
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 19, 13:00)
Pas mane tiek su clostu, tiek su gonaliu tik po viena foli, o mums noris ju bent du turet, o gleivine gera.

o letrozole nebandet, mergaites sake, kai ji pabande pastojo 4u.gif
bet vien gonaliu ar stimuliavaisi, be closto? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musyte: 19 spalio 2011 - 13:05
QUOTE(musyte @ 2011 10 19, 14:04)
o letrozole nebandet, mergaites sake, kai ji pabande pastojo 4u.gif
bet vien gonaliu ar stimuliavaisi, be closto? ax.gif

Vien gonaliu tai nebandem, bet siam ciklui jau turiu puregono
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 19, 14:49)
Gal zinot kiek buna gyvybingi spermiukai po atplovimo? Gal jie nesulaukia kada spogs folis... gal... Daug gal  verysad.gif

IKi 3paru
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 19, 13:10)
Vien gonaliu tai nebandem, bet siam ciklui jau turiu puregono

nes vat vien gonalis gerai viska augina, letrozoli galima bandyt, bet aisku ir puregonas gal gerai, nieko apie ji dar negirdejau, svarbiausiai keisti gydymo schema, gal nuo kito vaistuko pavyks wub.gif 4u.gif
Atsakyti