Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

spinsa, nagi nagi nagi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2011 10 19, 08:27)
spinsa, nagi nagi nagi  bigsmile.gif

verysad.gif labas rytas verysad.gif
vakar vakare pramuse tikros mmm. deja... verysad.gif nu ka sekanti cikla bandysim naturaliai (kaip iseis), nes viska pristabdo finansai. pas gine nusipirksiu sprogduku, sudarysim plana. po menesio kibsiu vel i iui.
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 19, 07:11)
verysad.gif  labas rytas  verysad.gif
vakar vakare pramuse tikros mmm. deja... verysad.gif    nu ka sekanti cikla bandysim naturaliai (kaip iseis), nes viska pristabdo finansai. pas gine nusipirksiu sprogduku, sudarysim plana. po menesio kibsiu vel i iui.

verysad.gif
console.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 19 spalio 2011 - 07:14
QUOTE(spinsa @ 2011 10 19, 08:11)
vakar vakare pramuse tikros mmm.

doh.gif doh.gif laikykis, spinsut console.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 19, 09:19)
doh.gif  doh.gif laikykis, spinsut console.gif

Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2011 10 19, 09:19)
doh.gif  doh.gif laikykis, spinsut console.gif

idomu kaip Astrajai sekasi? mes iui darem ta pacia diena viena po kitos g.gif gal jai pasiseke?
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 19, 08:11)

vakar vakare pramuse tikros mmm. deja... verysad.gif    nu ka sekanti cikla bandysim naturaliai (kaip iseis), nes viska pristabdo finansai. pas gine nusipirksiu sprogduku, sudarysim plana. po menesio kibsiu vel i iui.

verysad.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spinde @ 2011 10 18, 22:21)
Galit mane geltonint, siandien visiskai pramuse. Startuoju su nauju iui, bet tai jau bus poaskutinis. Spaudzia finansai ir metai sad.gif

labai gaila verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 10 18, 23:42)
Oi ir mano laikas jau pribrendo. Apsilankydavau čia retokai. Bet dabar , kai mano PRL grįžo į normas, galiu pagaliau pagalvoti apie IUI. Tik... nesenai sužinojau, kad mane siunčia komandiruotėn kaip tik tuo laiku, kai planavau IUI . Rytoj laukiu naujo ciklo pradžios ir deja, nesu užsiregistravusi pas daktarą. Turiu gerus PRL ir PRG tyrimus, MB tyrimai jau seni. Ryt bandysiu dar skambinti į kliniką ir prašytis pas daktarą . Nesu tikra ar įmanoma bus susisukti greitai šį ciklą. Jei nespėsim , tai prarasim dar du ciklus sad.gif, kas man , deja, labai ne į naudą, nes turiu endometriozę. Jaučiuosi kažkokia pasimetusi  unsure.gif

O kas svarbiau - darbas ar vaikas? IMHO, atsisakyti komandiruotes butu itin naudingas ir protingas sprendimas.
Atsakyti
LABAS RYTAS MERGYTĖS

visoms kas turi mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif , bet žinot kaip pasakė mano daktarė, kad pats derlingiausias metas su IUI yra lapkritis ir gruodis...tai kad mergytės, judam į priekį 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sveiki prisijungusioms mergytėms, linkim ilgai čia ne užsibūti ir papildyti nestuke.gif buri

tai rugsėjo statistika nekokia (iš 17 - 1 wub.gif ), nors vieną spindulėlį turim, Rudde mergyt, skleisk kuo daugiau čia virusiukų, mums labai labai reikia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 19, 08:23)
Papildyta:
idomu kaip Astrajai sekasi? mes iui darem ta pacia diena viena po kitos  g.gif  gal jai pasiseke?

labuka,

spinsa 4u.gif 4u.gif 4u.gif liudna, kad nepasiseke...
o as, deja, tikriausiai irgi papildysiu geltonuju gretas verysad.gif siandien lyg ir tepliot bando, ryte pastebejau, pilvas kazkoks keistas - tai paburbuliuoja, tai vel nusiramina...jokiu nestumo pozymiu nejauciu, tai manau, kad mm tik laiko klausimas... verysad.gif dufa dar geriu, kol istikruju nepramus, o sirdy tokia neviltis, kad kaukt norisi...
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 19, 09:11)

verysad.gif 4u.gif
Na kas cia vyksta doh.gif negi ruduo nederlingas doh.gif verysad.gif

Labas rytas uogytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 22:59)
fe, as apie profertil esu tokiooos prastos nuomones, kad vajej. Zodziu, nuperki vyrui cinko, folio rugsties ir "maistas sportui" ar panasioje pardeje nuperki tribulus terresteris kapsules, kokias nors itin koncentruotos. Ir gauni - cinkas - 15 lt, foline - 10, tribulus - nu kokie 60. Prasau tau profertilis uz 85 lt.

Gaila babkių, aišku. Juolab , kad turiu visą maišiuką gryno L karnitino. Daugiau nepirksim, gerai, kad pasisakiau, gavau gerų patarimų biggrin.gif .

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 18, 23:01)
sėkmės tau 4u.gif o mano vyrą beria nuo profertilio, tai nelabai gali juos gerti verysad.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 23:12)
Shira, prasau:

PROfertil sudėtis
Veikliosios medžiagos
Per dieną (2 kapsulėse) 100 g L-karnitinas 440 mg 25,8 g L-argininas 250 mg 14,6 g Kofermentas Q10 15 mg 0,9 g Vitaminas E 120 mg 7,0 g Cinkas 40 mg 2,3 g Folio rūgštis 800 mcg 46,9 mg Glutationas 80 mg 4,7 g Selenas 60 mcg 3,5 mg

O dabar prasau:

L-karnitine 54 LT
Argininas - 60 lt as ji pati geriu prioes treniruotes
o visi kiti vitaminai yra laisvai perkami popigiai vaistineje. Viskas. Visas tau profertilis uz nepilnus 200 litu. Be to, arginino ir karnitino doze geresne, o beje, kur tas tribulus terresteris? Ogi - vieno svarbiausio ir nera zymiam profertl sarase.

dėkui už nuorodas, pasinaudosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
As siame reikale dar visai zalia, bet ar verta daryt IUI antra, trecia ir tt.karta. Ar geriau IVF iskart, po nesekmingo IUI? Ka jums specialstai pataria?
Ir dar- gal kas nors zino, ar trukdo pastojimui aukstas progesterono kiekis ciklo pradzioj? As is susijaudinimo gines paklaust pamirsau...
Atsakyti