Sveiki, ir man nusimato pirmas IUI. Pasidariau GN, lyg viskas tvarkoj, tyrimai geri isskyrus progesterona, kuris per aukstas kaip ciklo pradzioj. Vyro grikiai irgi ne stebuklas. Nuo 5 cd geriu clostylbegita, po to tris dienas estrofema ir pas gine. Vyrui profertilio nupirkau. Kaina tai joooo...Jauciu gimtadienio dovanai priskirsiu:). Neramu. Nezinia.
QUOTE(Ladina @ 2011 10 18, 20:52)
Praeitą savaitę pasidarėm spermogramą,šiandien buvau pas ginę pasikonsultuot,tai jos manymu natūraliai būtų laiko gaišimas. Kai planavom pirmą vaiką,užtrukom 1,5m. Tiek,kad tada problemų ieškojau pas save. Vyro netyrėm,bet aš įtariu,kad jau tada sperma buvo nekokia. Kai pradėjom planuot antrą,po pusmečio nuėjau pas ginę,ji nerado prie ko prikibt (pati matavau BT,dariausi OT,viskas gerai),hormonų netyrė,bet pasiūlė ištirt spermą,o pagal tai ką pamatė,tai sakė vitaminai nepakenks,bet vargu ar ką pakeis. Nenoriu laukt,neturiu laiko (man 31). Man vienintelė problema- į visą šitą "veiklą" įtraukt vyrą...
o tai kiek tu milionu jis turi? matai, as cia geriausiai galiu pasigirti is visu, nes nuo nekrospermijos diagnozes pakeliau vyro turta iki 56 mln.. Vat, kokia as saunuole. Tai sakyks drasiai, mes cia jau ipratome. Siaip, Lietuva pastojo su 7 milijonais, o planavo 10 metu. Irgi IUI.QUOTE(Ladina @ 2011 10 18, 21:28)
Jei galit,paaiškinkit man ar gerai supratau- per tą patį ciklą galima daryti 2 IUI? 2 kartus per kažkokį laiką sušvirkščia?
Galima, tai vadinasi dvugubas IUI. Kai tau susvikscia pirma karta ir ant poryt antra. Taciau, antra karta susvirksciant sperma nebebus tokia "didele" kaip ant uzvakar. Bet mes to nepraktikojam - nera itin dideles prasmes. Na, nebent vyro sperma gera ir zut-but norisi dabar.QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 18, 21:32)
oi kaip man patinka tavo pasakymas "Bet vistiek tu laimesi"
QUOTE(Shira @ 2011 10 18, 21:35)
Sveiki, ir man nusimato pirmas IUI. Pasidariau GN, lyg viskas tvarkoj, tyrimai geri isskyrus progesterona, kuris per aukstas kaip ciklo pradzioj. Vyro grikiai irgi ne stebuklas. Nuo 5 cd geriu clostylbegita, po to tris dienas estrofema ir pas gine. Vyrui profertilio nupirkau. Kaina tai joooo...Jauciu gimtadienio dovanai priskirsiu:). Neramu. Nezinia.
fe, as apie profertil esu tokiooos prastos nuomones, kad vajej. Zodziu, nuperki vyrui cinko, folio rugsties ir "maistas sportui" ar panasioje pardeje nuperki tribulus terresteris kapsules, kokias nors itin koncentruotos. Ir gauni - cinkas - 15 lt, foline - 10, tribulus - nu kokie 60. Prasau tau profertilis uz 85 lt.
QUOTE(Shira @ 2011 10 18, 20:35)
sėkmės tau o mano vyrą beria nuo profertilio, tai nelabai gali juos gerti
man ginius sake, kad kai vyras pradeda vartoti vit., tai spermai rezultatas pasimato po 3 men tai be perstojo vit. jam reiktu gert minimum 3 men, ir dar sake kad spermos kazkoks 'inkubacinis' ar kaip ten vadinasi, kazkoks periodas, yra du menesiai, kaip supratau spermiukai atsinaujina kas du men o gal as jau cia i lankas krypstu
Shira, prasau:
PROfertil sudėtis
Veikliosios medžiagos
Per dieną (2 kapsulėse) 100 g L-karnitinas 440 mg 25,8 g L-argininas 250 mg 14,6 g Kofermentas Q10 15 mg 0,9 g Vitaminas E 120 mg 7,0 g Cinkas 40 mg 2,3 g Folio rūgštis 800 mcg 46,9 mg Glutationas 80 mg 4,7 g Selenas 60 mcg 3,5 mg
O dabar prasau:
L-karnitine 54 LT
Argininas - 60 lt as ji pati geriu prioes treniruotes
o visi kiti vitaminai yra laisvai perkami popigiai vaistineje. Viskas. Visas tau profertilis uz nepilnus 200 litu. Be to, arginino ir karnitino doze geresne, o beje, kur tas tribulus terresteris? Ogi - vieno svarbiausio ir nera zymiam profertl sarase.
Papildyta:
tai vadinasi spermatogeneze. sperma atsinaujina kas 89 dienas. t.y. jeigu siandien vyras geria antibiotikus, del ju poveikio spermos kiekis sumazes tik po 89 dienu. ir atvirksciai, jeigu jis geria kazka spermai gerinti, rezultata pasieksite tik po 89 dienu. Bet gal savaite ten, savaite sian..
PROfertil sudėtis
Veikliosios medžiagos
Per dieną (2 kapsulėse) 100 g L-karnitinas 440 mg 25,8 g L-argininas 250 mg 14,6 g Kofermentas Q10 15 mg 0,9 g Vitaminas E 120 mg 7,0 g Cinkas 40 mg 2,3 g Folio rūgštis 800 mcg 46,9 mg Glutationas 80 mg 4,7 g Selenas 60 mcg 3,5 mg
O dabar prasau:
L-karnitine 54 LT
Argininas - 60 lt as ji pati geriu prioes treniruotes
o visi kiti vitaminai yra laisvai perkami popigiai vaistineje. Viskas. Visas tau profertilis uz nepilnus 200 litu. Be to, arginino ir karnitino doze geresne, o beje, kur tas tribulus terresteris? Ogi - vieno svarbiausio ir nera zymiam profertl sarase.
Papildyta:
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 18, 22:01)
sėkmės tau o mano vyrą beria nuo profertilio, tai nelabai gali juos gerti
nuo sudedamosios dalies, gal su cinku pereboras.QUOTE(astukijus @ 2011 10 18, 22:06)
man ginius sake, kad kai vyras pradeda vartoti vit., tai spermai rezultatas pasimato po 3 men tai be perstojo vit. jam reiktu gert minimum 3 men, ir dar sake kad spermos kazkoks 'inkubacinis' ar kaip ten vadinasi, kazkoks periodas, yra du menesiai, kaip supratau spermiukai atsinaujina kas du men o gal as jau cia i lankas krypstu
tai vadinasi spermatogeneze. sperma atsinaujina kas 89 dienas. t.y. jeigu siandien vyras geria antibiotikus, del ju poveikio spermos kiekis sumazes tik po 89 dienu. ir atvirksciai, jeigu jis geria kazka spermai gerinti, rezultata pasieksite tik po 89 dienu. Bet gal savaite ten, savaite sian..
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 22:12)
matai, as seniau to nezinojau, galvodavau kad ji atsinaujina iskart po nuleidimo
QUOTE(spinde @ 2011 10 18, 22:21)
Galit mane geltonint, siandien visiskai pramuse. Startuoju su nauju iui, bet tai jau bus poaskutinis. Spaudzia finansai ir metai
QUOTE(spinde @ 2011 10 18, 23:21)
Galit mane geltonint, siandien visiskai pramuse. Startuoju su nauju iui, bet tai jau bus poaskutinis. Spaudzia finansai ir metai
Kaip gaila
QUOTE(spinde @ 2011 10 18, 22:21)
Oi ir mano laikas jau pribrendo. Apsilankydavau čia retokai. Bet dabar , kai mano PRL grįžo į normas, galiu pagaliau pagalvoti apie IUI. Tik... nesenai sužinojau, kad mane siunčia komandiruotėn kaip tik tuo laiku, kai planavau IUI . Rytoj laukiu naujo ciklo pradžios ir deja, nesu užsiregistravusi pas daktarą. Turiu gerus PRL ir PRG tyrimus, MB tyrimai jau seni. Ryt bandysiu dar skambinti į kliniką ir prašytis pas daktarą . Nesu tikra ar įmanoma bus susisukti greitai šį ciklą. Jei nespėsim , tai prarasim dar du ciklus , kas man , deja, labai ne į naudą, nes turiu endometriozę. Jaučiuosi kažkokia pasimetusi