Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

Sveikutės 4u.gif

Jei nieko prieš,norėčiau prisijungti prie jūsų... Dar tik pradedu atsikvošėt po praeitos savaitės žinių,ieškau informacijos kas,kaip,kada,su kuo... Vieną vaiką turim natūraliai,antram kažkaip labai pesimistiškai nuteikė. Gydytoja rekomendavo gyd. H.Stankevičių. Gal kuri lankotės?
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif liudna kad neatsiranda nauju nestuke.gif sad.gif
o as per si cikla kol bus pertrauka nutariau pagerti uzginos arbatos ax.gif dar nesu jos gerus, tai galvoju pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 18, 19:17)

o mane galite geltoninti jau pasirodė mmm verysad.gif  cray.gif

užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
maazzyyllee sad.gif 4u.gif

QUOTE(Ladina @ 2011 10 18, 19:20)
Sveikutės 4u.gif

Jei nieko prieš,norėčiau prisijungti prie jūsų... Dar tik pradedu atsikvošėt po praeitos savaitės žinių,ieškau informacijos kas,kaip,kada,su kuo... Vieną vaiką turim natūraliai,antram kažkaip labai pesimistiškai nuteikė. Gydytoja rekomendavo gyd. H.Stankevičių. Gal kuri lankotės?

O kokios tos zinios? Kokios bedos pas jus?

Kaip noreciau, kad sitas nesekmiu ruozas baigtusi doh.gif Zinokit as neisiu pas nestuke.gif tol, kol neturesiu kompanijos, nes nieko ten nepazistu ir vienai nedrasu biggrin.gif Taip kad ciumpat visos bent po viena 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif ir einat krautis daiktu kraustymuisi ax.gif
Atsakyti
Mazyyyyle - balionas ir uzuojauta.. Bet vistiek tu laimesi. Gal vaikiukas nori veziu ar liutu gimti, tai ir renkasi sau laika.

Ladina - nepataisomu problemu nebuna. Klok kas per bedos pas jus ir mes cia ir tave ir tavo vyra greitai atgaivinsim. per pora menesiuku, manau, sutvarkysime smile.gif

Rudde - kaip savijauta? A jau labiau pykina? Silke tonomis valgai ir del agurku gali bet ka nuzudyti? Ka pilvas sako - maudzia, tempia ar tiesiog buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 18 spalio 2011 - 19:22
Sveikos 4u.gif

Visom sulaukusiom mmm 4u.gif

Rudde gaudau tavo virusiuka 4u.gif Pasipasakok kaip tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 18, 19:12)
O kokios tos zinios? Kokios bedos pas jus?

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 19:21)
Ladina - nepataisomu problemu nebuna. Klok kas per bedos pas jus ir mes cia ir tave ir tavo vyra greitai atgaivinsim. per pora menesiuku, manau, sutvarkysime smile.gif

Praeitą savaitę pasidarėm spermogramą,šiandien buvau pas ginę pasikonsultuot,tai jos manymu natūraliai būtų laiko gaišimas. Kai planavom pirmą vaiką,užtrukom 1,5m. Tiek,kad tada problemų ieškojau pas save. Vyro netyrėm,bet aš įtariu,kad jau tada sperma buvo nekokia. Kai pradėjom planuot antrą,po pusmečio nuėjau pas ginę,ji nerado prie ko prikibt (pati matavau BT,dariausi OT,viskas gerai),hormonų netyrė,bet pasiūlė ištirt spermą,o pagal tai ką pamatė,tai sakė vitaminai nepakenks,bet vargu ar ką pakeis. Nenoriu laukt,neturiu laiko (man 31). Man vienintelė problema- į visą šitą "veiklą" įtraukt vyrą...
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 18, 19:17)
Labas visoms 4u.gif

o mane galite geltoninti jau pasirodė mmm verysad.gif  cray.gif

stiprybes mazute 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2011 10 18, 20:12)
maazzyyllee sad.gif  4u.gif
Taip kad ciumpat visos bent po viena  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif ir einat krautis daiktu kraustymuisi  ax.gif

jamu viena riebu virusiuka thumbup.gif wub.gif

Ladina
, del metu sukti galvos nera ko, o plius vau viens yra smile.gif , isbandykit sia procedura ir matysit kas gaunasi, taip ne visiem vyrasm tie vitaminai padeda - tai tiesa... man va bus 30 bet dar bei vieno zuikelio neturim dar... dar vis stengiames viska daryt kad pavyktu ax.gif

maazzyyllee, man ir teplioja visad pries mm, ir rado pas mane ta endo I stadijos... bet tai nereiskia kad ir pa stave tas pats unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 18 spalio 2011 - 20:03
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 20:21)

Rudde - kaip savijauta? A jau labiau pykina? Silke tonomis valgai ir del agurku gali bet ka nuzudyti? Ka pilvas sako - maudzia, tempia ar tiesiog buna?

QUOTE(Drovute @ 2011 10 18, 20:30)
Rudde gaudau tavo virusiuka 4u.gif Pasipasakok kaip tu? mirksiukas.gif

Pas mane nelabai kas pasikeite. Bloga tai pastoviai, bet nevemiu schmoll.gif Darbe nuo pykinimo gelbsti guminukai, tuoj man pilvas nuo ju augti prades doh.gif Kazkokio specifinio maisto nevalgau (buvo tik viena karta, kad labai uzsireike baltos misraines), tik zinau, ko tikrai nenoriu. Vyras siandien labai norejo cenaku, bet vien nuo minties kaip nuo ju smirdes namai gera daresi. As ir siaip niekada nesiskusdavau uosle, bet dabar tai kazkoks kosmaras - darbe i rubine negaliu ieiti, nes man paltai kvepalais smirda, kai pries mane sedinti kolege pasidaro kavos ir i ja isipila brendzio (pas mus darbe labai salta), tai atrodo isvis nudust galeciau doh.gif O del pilvo, tai va uzvakar ir vakar nuolat tempe/dure kairi sona, jau buvo neramu pasidare. Bet lyg praejo. Ir nervas ima, nes dar buna dienu, kai pateplioja. Kai tik pamatau, tai sirdis kazkur i kulnus nusirita. Ir siaip labai del daug ko bijau, bet stengiuosi varyti blogas mintis kur nors toli toli. Gaunasi ne visada doh.gif Taip ir balansuoju tarp minties kas antra diena darytis hcg ir tikejimo, kad viskas turi buti gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 18, 19:12)
maazzyyllee sad.gif  4u.gif

Kaip noreciau, kad sitas nesekmiu ruozas baigtusi  doh.gif  Zinokit as neisiu pas  nestuke.gif  tol, kol neturesiu kompanijos, nes nieko ten nepazistu ir vienai nedrasu  biggrin.gif  Taip kad ciumpat visos bent po viena  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif ir einat krautis daiktu kraustymuisi  ax.gif

ačiu visoms už 4u.gif ir palaikymą, žinai, Rudde, labai smagu, kad dar lankaisi pas mus mirksiukas.gif , palauk, palauk mūsų, mes greitai apsikrėsime tavo nestuke.gif virusiuku ir skubėsime visos į jų skyrelį smile.gif griebiu virusiuką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 18, 19:58)

Ladina
, del metu sukti galvos nera ko, o plius vau viens yra  smile.gif , isbandykit sia procedura ir matysit kas gaunasi, taip ne visiem vyrasm tie vitaminai padeda - tai tiesa... man va bus 30 bet dar bei vieno zuikelio neturim dar... dar vis stengiames viska daryt kad pavyktu  ax.gif

Tai,kad vieną kažkaip pasigavom- ko gero stebuklas bigsmile.gif Mes su vyru beveik 16m kartu ir 15 metų nesugebėjom netyčia pastot. Vat kodėl man atrodo,kad vyro turtas niekada nebuvo kokybiškas g.gif

QUOTE(Rudde @ 2011 10 18, 20:05)
Taip ir balansuoju tarp minties kas antra diena darytis hcg ir tikejimo, kad viskas turi buti gerai  rolleyes.gif

Žinok man šiokia tokia ramybė atėjo su judesiukais rolleyes.gif Teks pakentėt biggrin.gif

Jei galit,paaiškinkit man ar gerai supratau- per tą patį ciklą galima daryti 2 IUI? 2 kartus per kažkokį laiką sušvirkščia?
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 18, 19:58)
stiprybes mazute  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
jamu viena riebu virusiuka thumbup.gif  wub.gif

Ladina
, del metu sukti galvos nera ko, o plius vau viens yra  smile.gif , isbandykit sia procedura ir matysit kas gaunasi, taip ne visiem vyrasm tie vitaminai padeda - tai tiesa... man va bus 30 bet dar bei vieno zuikelio neturim dar... dar vis stengiames viska daryt kad pavyktu  ax.gif
maazzyyllee, man ir teplioja visad pries mm, ir rado pas mane ta endo I stadijos... bet tai nereiskia kad ir pa stave tas pats unsure.gif

o kaip tau gydo tą endo? ar ją LP darant aptiko? ar mmm tau būna skaudžios?
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 19:21)
Mazyyyyle - balionas ir uzuojauta.. Bet vistiek tu laimesi. Gal vaikiukas nori veziu ar liutu gimti, tai ir renkasi sau laika.

oi kaip man patinka tavo pasakymas "Bet vistiek tu laimesi" thumbup.gif
Atsakyti