Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinsa @ 2011 10 18, 10:25)
pas mane kazkas idomaus vyksta - vakar ryte pradejo tepliot, tai vakare jau nebegeriau dupho, sian ryte kaip ir neprasidejo mano mmm. ryte atsikeliau ir vel kaip niekur nieko, vis dar mmm nera. tai sugeriau del visa ko tabl dupho.
ar jums ilgai teplioja pries mmm?  g.gif

gal padaryk dar vierna testa, ka? nu jau baisiai man i Rudde panasu...
Man neilgai.. puse dienos.
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 18, 11:51)
gal padaryk dar vierna testa, ka? nu jau baisiai man i Rudde panasu...
Man neilgai.. puse dienos.

as nesitikiu jokio nestumo schmoll.gif tiesiog dar pas mane taip nebuvo, jokiu tepliojimu. tiesiog nesitikiu krutine atslugus nieko neskauda, nei pilvo nieko
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 18, 10:25)
pas mane kazkas idomaus vyksta - vakar ryte pradejo tepliot, tai vakare jau nebegeriau dupho, sian ryte kaip ir neprasidejo mano mmm. ryte atsikeliau ir vel kaip niekur nieko, vis dar mmm nera. tai sugeriau del visa ko tabl dupho.
ar jums ilgai teplioja pries mmm?  g.gif

vot gausi lupt, sakoma gi vaistus nutraukti tik sulaukus MMMM, patepliojimai gali būti net jei yra nestuke.gif , nes gi laikas ateina, gleivine buvo gera, tai valosi nereikalinga

HCG ir viska išsispres
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 18 spalio 2011 - 10:02
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 18, 12:01)
vot gausi lupt, sakoma gi vaistus nutraukti tik sulaukus MMMM, patepliojimai gali būti net jei yra  nestuke.gif , nes gi laikas ateina, gleivine buvo gera, tai valosi nereikalinga

HCG ir viska išsispres

kraujo nuleist nera pas mane salygu, reikia tada varyt 100 km i vilniu, nu reiks ryte dar NT pasidaryt,bet labai abejoju, gal ciklas sutriko
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 18, 11:03)
kraujo nuleist nera pas mane salygu, reikia tada varyt 100 km i vilniu, nu reiks ryte dar NT pasidaryt,bet labai abejoju, gal ciklas sutriko

abejones davai paliksim kai jau tiksliai žinosim kad ne, o dabar suspaudžiam kumštukus ir laukiam tik geros pabaigos.
tada darik NT mirksiukas.gif nors kaip pas kai kurias mergaitės tik 18DPI vos vaidokliuka parodė , o pabaiga laiminga
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 18, 12:05)
abejones davai paliksim kai jau tiksliai žinosim kad ne, o dabar suspaudžiam kumštukus ir laukiam tik geros pabaigos.
tada darik NT  mirksiukas.gif  nors kaip pas kai kurias mergaitės tik 18DPI vos vaidokliuka parodė , o pabaiga laiminga

nu ryt ryte man kaip tik bus 18DPI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 18, 11:01)
schmoll.gif
as nesitikiu jokio nestumo  schmoll.gif  tiesiog dar pas mane taip nebuvo, jokiu tepliojimu. tiesiog nesitikiu krutine atslugus nieko neskauda, nei pilvo nieko
as, aisku, sprendziu tik pagal save, bet man krutine yra rodiklis Nr.1. Bet tai grinai mano organizmo ypatumas. jeigu man atslugsta, tai as jau nieko gero nebesitikiu. Taciau yra merginu, kurioms ir per nestuma krutine nei padideja, nei skauda, nei pakinta kazkaip. Jos visiskai nejaucia jokiu pakitimu.

QUOTE(spinsa @ 2011 10 18, 11:16)
nu ryt ryte man kaip tik bus 18DPI  ax.gif
Nu vat ryt ryte ir turi atsirasti vaiduoklis. Tiesa, ta mergina, kuriai vos vos vos iziurima parode antra juostele 18DPI, jau kokias tris savaites supoja savo dukryte 4u.gif Beje, jis buvo pastojusi dvynukais!, bet, deja, vienas pabego. Vat stai tau ir HCG. O jos HCG buvo kazkur 1500, tai ji pradzioje is kraujo suzinojo, kad laukiasi, o testas tik po keliu dienu vaidokliuka parode. Tai kad - I tavo atveju dar ne rodiklis. Davaj, padovanok mums grazu fotoreportaza ryt ryte.
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 18, 09:39)
kaip tu saulyte laikais? wub.gif kokie planai siam ciklui? mirksiukas.gif

Sveikute mirksiukas.gif , na si cikla biski nuo 5c.d. stimuliujam clostu ir viskas tada daug ND ir duphas ir laukimas smile.gif , ziuresim kas bus g.gif , vyrui nupirkau biciu pienelio wub.gif , o kaip pati jautiesi? blush2.gif

spinsa, man pateplioja kazkur pusantros paros maksimum. Rytoj ryte lauksim is taves geru ziniu, taip kad dar nenusivilk wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 18 spalio 2011 - 10:52
QUOTE(diana_j @ 2011 10 18, 10:47)
Sveikute mirksiukas.gif , na si cikla biski nuo 5c.d. stimuliujam clostu ir viskas tada  daug ND ir duphas ir  laukimas  smile.gif , ziuresim kas bus  g.gif , vyrui nupirkau biciu pienelio wub.gif , o kaip pati jautiesi? blush2.gif

spinsa, man pateplioja kazkur pusantros paros maksimum. Rytoj ryte lauksim is taves geru ziniu, taip kad dar nenusivilk  wub.gif

si cikla ilsimes, pakartosiu tyrimus 4u.gif as irgi vyrui nupirkau biciu pienelio biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
mergytes, gal zinot kaip vertinti tokius tyrimus? 4u.gif blush2.gif
LH 9,14

FSH 5,44

PRL 23,2

Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 10 18, 11:58)
si cikla ilsimes, pakartosiu tyrimus 4u.gif as irgi vyrui nupirkau biciu pienelio biggrin.gif  thumbup.gif
Papildyta:
mergytes, gal zinot kaip vertinti tokius tyrimus? 4u.gif  blush2.gif
LH 9,14

FSH 5,44

PRL 23,2

na o ka gali tiketis, gal poilsio ciklas gali iseiti i nauda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 10 18, 11:01)
na o ka gali tiketis, gal poilsio ciklas gali iseiti i nauda  wub.gif

yra tokiu minciu wub.gif , bet dar tyrimai parodys kas cia vyksta su manim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 18, 10:16)
nu ryt ryte man kaip tik bus 18DPI  ax.gif

Labas visoms 4u.gif

stipriai spaudžiu kumštukus, kad tik pamatytum II ir patvirtintum, kad IUI - ne tik pinigų švaistymas smile.gif
o mane galite geltoninti jau pasirodė mmm verysad.gif cray.gif
ir dar, merginos, noriu jūsų paklausti, jei man LP darė prieš du metus ir sakė, kad viskas ok, ar gali būti, kad per tuos du metus kokia endo atsirado ar kas g.gif man ginius net hormonų tyrimų pakartotinai nedarė, tik vieną, kur parodo ar vyksta ovuliacija...ir dar man visada prieš mmm teplioja kelias dienas, gal čia negerai g.gif
Atsakyti