QUOTE(spinde @ 2011 10 17, 11:40)
Sveikos merginos.
Esu visiškai pasimetus
Vakar rašiau, kad krutinės nebeskauda ir BT nikritusi. Vakar mmm nesulaukiau (nors man kai pakrenta BT, ta dieną ir atkeliauja mmm). Širyt vėl pasimatavau BT, ji vėl pakilus, mmm kolkas nėra. Kraujuko neturiu galimybės priduot, o su NT dar tęsiu
Jau planavau kaip čia šiandien suspėjus apsilankyt pas gyd. S, nes kiek merginos sake, kad ji išvyksta. Norėjau gaut naują planą ir pradėt vėl pasiruošimą 3iui.
Nu žodžiu jei mėmės ateis ryt ar poryt, ciklas kaip ir nurašytas
O laiko laukti, kaip ir neturiu.
tai gal nesulauksi tu memiu. Juk Rudde tas pats buvo. BT nukrito, po poros dienu pakilo ir stai jai - 7 savaites.
O as tau patarciau paskambinti i klinika siandien (dar yra kazkas, ka tik pravaziavau), pasakyti, kad stai tokia kvaila situacija, gal gydytoja uzleks ryt ir tave priims. Juk ten 2 minutes schema parasyti ir paziureti ir nera cistu ir tiek. O jeigu gydytoja neuzleks... nu ka, as tavo vietoje, kad neprarasti ciklo... mielosios, tik nepradekite manes peikti, pradeciau gerti closta 3 cd. o po triju dienu, t.y. 6 cd ir S butu, tu greit pas ja i ji pasakytu ka toliau testi, ar estrofema, as gonal ar ka. Vistiek viskas nuo clost prasideda... dazniausiai.
QUOTE(spinsa @ 2011 10 17, 15:13)
labai liudna. deja, paskutinem dienom pradejom pyktis su vyru, kad niekaip man neiseina pastoti
jis mane ragina eiti toliau darytis visokiausius tyrimus, ieskoti priezasciu, bet kur man eit ir pas ka?
jau nuleidau rankas visai....net nezinau ka toliau daryti....
1. skydliaukes TTH. Norint pastoti jis turi buti 1.0 tuomet kai norma 4.0. Eiti pas endokrinologa.
2. onkocitologini priduok del viso pikto.
3. paaiskink savo vyrui, kad vietoje moralu, jis galetu tave palaikyti, nes ne tu regulioji pastojima. Beje, jo sperma ypatingai idealios kokybes, kaip suprantu, kad jis drista skandalus kelti?
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 17, 17:53)
Sveikos merginos, kokia ciklo diena jums paskiria stimuliacija?man paskirta 5 c.d. ar ne per velu galvoju?
man pirmoji buvo 5cd, o vat si bus nuo 3 cd.
Nu va, as po vizito. clostas nuo 3cd 5 dienas ir gonal 25vv 5 dienas. Plem, atkimsau dezute ir kai pamaciau tas... menzurkes..
nu as nezinau kaip jus man aiskinsite kaip ka ten maisyti, net pamirsau ka sesele sake is issgascio. cia as apie gonal. Ka gi, beliko sulaukti mmm. A, cista labai maza, tai jau ji nebetrukdo.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.