Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(spinsa @ 2011 10 17, 13:26)
labutis mergytes  4u.gif
sestadieni vakare pasidariau NT (13 d po iui)pamaciau tokia blankia iziurima antra juostele, 14 d po iui ryte pasidariau Nt - rode tik viena riebu pagali, sian ryte pamirsau pasisiot ant testo  blush2.gif , o dabar nuejau pas nykstukus  blush2.gif  ir ka gi matau - o gi man pradejo jau tepliot  unsure.gif  taigi ir sita iui man nesekminga  verysad.gif
galite mane geltonint. idomu kaip astrajai sekasi? nes darem iui viena po kitos.

vajei kaip liudna verysad.gif
imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 17, 16:10)
vajei kaip liudna verysad.gif
imk  4u.gif

labai liudna. deja, paskutinem dienom pradejom pyktis su vyru, kad niekaip man neiseina pastoti verysad.gif jis mane ragina eiti toliau darytis visokiausius tyrimus, ieskoti priezasciu, bet kur man eit ir pas ka?
jau nuleidau rankas visai....net nezinau ka toliau daryti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 17, 14:13)
labai liudna. deja, paskutinem dienom pradejom pyktis su vyru, kad niekaip man neiseina pastoti verysad.gif  jis mane ragina eiti toliau darytis visokiausius tyrimus, ieskoti priezasciu, bet kur man eit ir pas ka?

o tai kas kliudo Jums? kokia gydytojos diagnozė???dėl ko nepavyksta pastoti? matau kad po LP 2 IUI, o kiek iš viso buvo daryta?
mes taip pat nesusilaukiam leliuko jau 5 metai, dariausi trečiąjį IUI šį mėnesį, jei nepavyks tiesog gyvensim toliau ir lauksim tikėsim kad viskas pavyks naturaliai (problemos pas mus man padidėjęs prolaktinas, geriu vaistus, ir aišku vyro turtas nekoks).
Atsakyti
QUOTE(Brituska @ 2011 10 17, 16:19)
o tai kas kliudo Jums? kokia gydytojos diagnozė???dėl ko nepavyksta pastoti? matau kad po LP 2 IUI, o kiek iš viso buvo daryta?
mes taip pat nesusilaukiam leliuko jau 5 metai, dariausi trečiąjį IUI šį mėnesį, jei nepavyks tiesog gyvensim toliau ir lauksim tikėsim kad viskas pavyks naturaliai (problemos pas mus man padidėjęs prolaktinas, geriu vaistus, ir aišku vyro turtas nekoks).

man pks, nevyksta ovuliacija, lp metu nieko nerado tik prabade kiausides ir viskas. pries lp apturejau 4 iui.
turiu trupuciuka siokio tokio antsvorio, gal del jo viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 17, 11:40)
Sveikos merginos.
Esu visiškai pasimetus  blush2.gif  Vakar rašiau, kad krutinės nebeskauda ir BT nikritusi. Vakar mmm nesulaukiau (nors man kai pakrenta BT, ta dieną ir atkeliauja mmm). Širyt vėl pasimatavau BT, ji vėl pakilus, mmm kolkas nėra. Kraujuko neturiu galimybės priduot, o su NT dar tęsiu  blush2.gif 
Jau planavau kaip čia šiandien suspėjus apsilankyt pas gyd. S, nes kiek merginos sake, kad ji išvyksta. Norėjau gaut naują planą ir pradėt vėl pasiruošimą 3iui.
Nu žodžiu jei mėmės ateis ryt ar poryt, ciklas kaip ir nurašytas  verysad.gif  O laiko laukti, kaip ir neturiu.

Zinai, kas man buvo, kai BT nukrito ir kita diena vel pakilo? Po poros dienu pamaciau savo vaiduokliuka smile.gif

Labai labai stipriai laikau kumscius ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kokia ciklo diena jums paskiria stimuliacija?man paskirta 5 c.d. ar ne per velu galvoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 17, 17:53)
Sveikos merginos, kokia ciklo diena jums paskiria stimuliacija?man paskirta 5 c.d. ar ne per velu galvoju? g.gif

Kaip del IUI tai ne per velu, 1-5 c.d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 17, 11:40)
Sveikos merginos.
Esu visiškai pasimetus  blush2.gif  Vakar rašiau, kad krutinės nebeskauda ir BT nikritusi. Vakar mmm nesulaukiau (nors man kai pakrenta BT, ta dieną ir atkeliauja mmm). Širyt vėl pasimatavau BT, ji vėl pakilus, mmm kolkas nėra. Kraujuko neturiu galimybės priduot, o su NT dar tęsiu  blush2.gif 
Jau planavau kaip čia šiandien suspėjus apsilankyt pas gyd. S, nes kiek merginos sake, kad ji išvyksta. Norėjau gaut naują planą ir pradėt vėl pasiruošimą 3iui.
Nu žodžiu jei mėmės ateis ryt ar poryt, ciklas kaip ir nurašytas  verysad.gif  O laiko laukti, kaip ir neturiu.
tai gal nesulauksi tu memiu. Juk Rudde tas pats buvo. BT nukrito, po poros dienu pakilo ir stai jai - 7 savaites.
O as tau patarciau paskambinti i klinika siandien (dar yra kazkas, ka tik pravaziavau), pasakyti, kad stai tokia kvaila situacija, gal gydytoja uzleks ryt ir tave priims. Juk ten 2 minutes schema parasyti ir paziureti ir nera cistu ir tiek. O jeigu gydytoja neuzleks... nu ka, as tavo vietoje, kad neprarasti ciklo... mielosios, tik nepradekite manes peikti, pradeciau gerti closta 3 cd. o po triju dienu, t.y. 6 cd ir S butu, tu greit pas ja i ji pasakytu ka toliau testi, ar estrofema, as gonal ar ka. Vistiek viskas nuo clost prasideda... dazniausiai. unsure.gif

QUOTE(spinsa @ 2011 10 17, 15:13)
labai liudna. deja, paskutinem dienom pradejom pyktis su vyru, kad niekaip man neiseina pastoti verysad.gif  jis mane ragina eiti toliau darytis visokiausius tyrimus, ieskoti priezasciu, bet kur man eit ir pas ka?

1. skydliaukes TTH. Norint pastoti jis turi buti 1.0 tuomet kai norma 4.0. Eiti pas endokrinologa.
2. onkocitologini priduok del viso pikto.
3. paaiskink savo vyrui, kad vietoje moralu, jis galetu tave palaikyti, nes ne tu regulioji pastojima. Beje, jo sperma ypatingai idealios kokybes, kaip suprantu, kad jis drista skandalus kelti?

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 17, 17:53)

man pirmoji buvo 5cd, o vat si bus nuo 3 cd.

Nu va, as po vizito. clostas nuo 3cd 5 dienas ir gonal 25vv 5 dienas. Plem, atkimsau dezute ir kai pamaciau tas... menzurkes.. blink.gif blink.gif nu as nezinau kaip jus man aiskinsite kaip ka ten maisyti, net pamirsau ka sesele sake is issgascio. cia as apie gonal. Ka gi, beliko sulaukti mmm. A, cista labai maza, tai jau ji nebetrukdo.
Atsakyti
spinsa, gal tikrai dar ne viskas prarasta, nenuleisk ranku 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 17 spalio 2011 - 18:21
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 17, 18:35)
tai gal nesulauksi tu memiu. Juk Rudde tas pats buvo. BT nukrito, po poros dienu pakilo ir stai jai - 7 savaites.
O as tau patarciau paskambinti i klinika siandien (dar yra kazkas, ka tik pravaziavau), pasakyti, kad stai tokia kvaila situacija, gal gydytoja uzleks ryt ir tave priims. Juk ten 2 minutes schema parasyti ir paziureti ir nera cistu ir tiek. O jeigu gydytoja neuzleks... nu ka, as tavo vietoje, kad neprarasti ciklo... mielosios, tik nepradekite manes peikti, pradeciau gerti closta 3 cd. o po triju dienu, t.y. 6 cd ir S butu, tu greit pas ja i ji pasakytu ka toliau testi, ar estrofema, as gonal ar ka. Vistiek viskas nuo clost prasideda... dazniausiai.  unsure.gif

Aciu visoms uz palaikymus, bet prasidejo tepliojimas. Iskart pasiskambinau gydytojai ir susitariau del apziuros. Ryoj ryte vaziuoju.

Noriu paklaust merginu, kurios lankosi pas S ar dovanojat gydytojai kokiu dovaneliu?
Atsakyti
o jei pasirodys p tyrimu kad mano skydliaukes TTH didesnis negu vienetas, tai kuom ji tada gydyti kad butu iki normos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 17, 19:46)
Aciu visoms uz palaikymus, bet prasidejo tepliojimas. Iskart pasiskambinau gydytojai ir susitariau del apziuros. Ryoj ryte vaziuoju.

Noriu paklaust merginu, kurios lankosi pas S ar dovanojat gydytojai kokiu dovaneliu?

Nu matai, kaip sauniai smile.gif Sakiau, kad priims butinai, jeigu yra strioko ir jeigu ji gali smile.gif

Esant teigiamam rezultatui as jai visa pasauli padovanociau.
Atsakyti