Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 17, 09:24)
Laba  smile.gif Na, tau jau paaiskino, kad veikia ovitrelle arba pregnyl. Todel matei II, o siandien ju nebera.

Labas rytas, Damos.
Siandien ir as susigadinau NT, nu siaip, paziureti ar dave rezultatu OT stebejimas ir ND darymas. Aisku, yra vienas grazus riebus I. Tai dabar svarstau, ar nuo cistos, ar vel suprastejo vyro reikalai... Bet, tikiuosi, siaip nepataikem... Nu zodziu. Sian pas S. 19-10 1 cd tuetu buti. Tai prasides vel - schemos, laukimas ir t.t. Na, cia as siai dienai taip manau, aisku, gali viskas pasikeisti.

tai tu vėl pas mus grizai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gero starto ir dar geresnės pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 17, 09:54)
tai tu vėl pas mus grizai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
gero starto ir dar geresnės pabaigos  mirksiukas.gif
Nu salyginai grizau. Jau kaip sakiau, turim problemu, tai mano atveju galiu pradeti stimuliotis, bet "nedagyventi" iki IUI dienos.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 17, 10:00)
Nu salyginai grizau. Jau kaip sakiau, turim problemu, tai mano atveju galiu pradeti stimuliotis, bet "nedagyventi" iki IUI dienos.

nu kas čia per "nedagyventi" unsure.gif , jei tik su sveikata viskas gerai, tai kitos problemos ne taip jau ir svarbu ... pasakyk mums kas tave skriaudžia, toj greitai suorganizuosim palaikymo akcija biggrin.gif gun_bandana.gif box.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 17, 10:39)
nu kas čia per "nedagyventi"  unsure.gif  , jei tik su sveikata viskas gerai, tai kitos problemos ne taip jau ir svarbu ... pasakyk mums kas tave skriaudžia, toj greitai suorganizuosim palaikymo akcija  biggrin.gif  gun_bandana.gif  box.gif

gali buti, kad vyras isvaziuos. nelabai nuo musu noru priklauso ir neeina nieko paderinti.
Atsakyti
Sveikos,

Nutariau ir as prisijungti prie Jusu smile.gif pradejau ir as IUI procedura, todel noriu truputeli daugiau apie tai suzinoti man israse puregon 900 stimuliacijai gydytojas sake, kad jie kainuoja virs 1000 Lt o kai nuejau i vaistine tai apakau kai pasake kaina 1900 Lt o man ju reikes dvieju, gal kas zino kur galima pigiau ju isisgyti as galvoju vaziuoti i Lenkija ten man atrodo pigiau radau, gal kas juos vartojo laukiu labai zinuciu is Jusu.
Atsakyti
Sveikos merginos.
Esu visiškai pasimetus blush2.gif Vakar rašiau, kad krutinės nebeskauda ir BT nikritusi. Vakar mmm nesulaukiau (nors man kai pakrenta BT, ta dieną ir atkeliauja mmm). Širyt vėl pasimatavau BT, ji vėl pakilus, mmm kolkas nėra. Kraujuko neturiu galimybės priduot, o su NT dar tęsiu blush2.gif
Jau planavau kaip čia šiandien suspėjus apsilankyt pas gyd. S, nes kiek merginos sake, kad ji išvyksta. Norėjau gaut naują planą ir pradėt vėl pasiruošimą 3iui.
Nu žodžiu jei mėmės ateis ryt ar poryt, ciklas kaip ir nurašytas verysad.gif O laiko laukti, kaip ir neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Sandro @ 2011 10 17, 11:27)
Sveikos,

Nutariau ir as prisijungti prie Jusu smile.gif pradejau ir as IUI procedura, todel noriu truputeli daugiau apie tai suzinoti man israse puregon 900 stimuliacijai gydytojas sake, kad jie kainuoja virs 1000 Lt o kai nuejau i vaistine tai apakau kai pasake kaina 1900 Lt o man ju reikes dvieju, gal kas zino kur galima pigiau ju isisgyti as galvoju vaziuoti i Lenkija ten man atrodo pigiau radau, gal kas juos vartojo laukiu labai zinuciu is Jusu.

labas, sveiki prisijungusi 4u.gif
o kur tai daro IUI? 1) šeip pigiau nei vaistinėje bus toji pačioj klinikoj, 2) dar pigiau, prašyti mergaičių , kas važinėja į LV iš ten parvežti 3) Lenkijoje reikia iš pradžiu surasti vaistinė, užsakyti ir tada tik kai jie gaus nuvažiuoti. Jei turi laiko, pats pigiausias variantas Lenkija
Papildyta:
QUOTE(spinde @ 2011 10 17, 11:40)
Sveikos merginos.
Esu visiškai pasimetus  blush2.gif  Vakar rašiau, kad krutinės nebeskauda ir BT nikritusi. Vakar mmm nesulaukiau (nors man kai pakrenta BT, ta dieną ir atkeliauja mmm). Širyt vėl pasimatavau BT, ji vėl pakilus, mmm kolkas nėra. Kraujuko neturiu galimybės priduot, o su NT dar tęsiu  blush2.gif 
Jau planavau kaip čia šiandien suspėjus apsilankyt pas gyd. S, nes kiek merginos sake, kad ji išvyksta. Norėjau gaut naują planą ir pradėt vėl pasiruošimą 3iui.
Nu žodžiu jei mėmės ateis ryt ar poryt, ciklas kaip ir nurašytas  verysad.gif  O laiko laukti, kaip ir neturiu.

ir NESULAUKSI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Sandro
didziules sekmytes tau 4u.gif

QUOTE(spinde @ 2011 10 17, 11:40)
Sveikos merginos.
Esu visiškai pasimetus  blush2.gif  Vakar rašiau, kad krutinės nebeskauda ir BT nikritusi. Vakar mmm nesulaukiau (nors man kai pakrenta BT, ta dieną ir atkeliauja mmm). Širyt vėl pasimatavau BT, ji vėl pakilus, mmm kolkas nėra. Kraujuko neturiu galimybės priduot, o su NT dar tęsiu  blush2.gif 
Nu žodžiu jei mėmės ateis ryt ar poryt, ciklas kaip ir nurašytas  verysad.gif  O laiko laukti, kaip ir neturiu.

laikau kumstukus kad nesulauktum, ir butu dar viena gera zinia musu namuciuose nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 17 spalio 2011 - 11:15
QUOTE(spinde @ 2011 10 17, 10:40)
Sveikos merginos.

linkiu kad 3 iui nebereiktų, ir būtum laiminga pagaliau tapusi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 17, 11:42)
labas, sveiki prisijungusi  4u.gif
o kur tai daro IUI? 1) šeip pigiau nei vaistinėje bus toji pačioj klinikoj, 2) dar pigiau, prašyti mergaičių , kas važinėja į LV iš ten parvežti 3) Lenkijoje reikia iš pradžiu surasti vaistinė, užsakyti ir tada tik kai jie gaus nuvažiuoti. Jei turi laiko, pats pigiausias variantas Lenkija
Papildyta:
ir NESULAUKSI  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikute,
Man daro Kaune MV klinikoje, taciau gydytojas nieko nesake man, o as is to strioko irgi pamirsau paklausti, gal zinai kur tureciau ieskoti LV arba Lenkijoje pati nuvaziuociau.

Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 10 17, 12:15)
Sveikutes  smile.gif 

Sandro
didziules sekmytes tau  4u.gif
laikau kumstukus kad nesulauktum, ir butu dar viena gera zinia musu namuciuose  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu man jos prireiks jau pradedu po truputi bijoti, skaitineju, kad reikia ne vienos IUI kad pastoti tai baugu darosi
Atsakyti
QUOTE(Sandro @ 2011 10 17, 13:17)
Sveikute,
Man daro Kaune MV klinikoje, taciau gydytojas nieko nesake man, o as is to strioko irgi pamirsau paklausti, gal zinai kur tureciau ieskoti LV arba Lenkijoje pati nuvaziuociau.

Papildyta:

Aciu man jos prireiks jau pradedu po truputi bijoti, skaitineju, kad reikia ne vienos IUI kad pastoti tai baugu darosi

LV Embrions klinikoje, yra net atskira tema, o Lenkijoje reikia per internetą rasti, kokia Suvalku vaistine
Atsakyti
labutis mergytes 4u.gif
sestadieni vakare pasidariau NT (13 d po iui)pamaciau tokia blankia iziurima antra juostele, 14 d po iui ryte pasidariau Nt - rode tik viena riebu pagali, sian ryte pamirsau pasisiot ant testo blush2.gif , o dabar nuejau pas nykstukus blush2.gif ir ka gi matau - o gi man pradejo jau tepliot unsure.gif taigi ir sita iui man nesekminga verysad.gif
galite mane geltonint. idomu kaip astrajai sekasi? nes darem iui viena po kitos.
Atsakyti