Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(Puk @ 2011 10 02, 21:31)
Ar ne per anksti g.gif  biggrin.gif

net nezinau g.gif ir BT dabar nematuoju kad nedauzyti vilciu ax.gif sunkiai tvardausi bet laikausi biggrin.gif o kaip tavo BT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 02 spalio 2011 - 20:34
QUOTE(astukijus @ 2011 10 02, 20:31)
mane tai jauciu pms veikia  ax.gif
Papildyta:

as tai pas vyra giniu vaikstau, is pradziu buvo baisoka eiti bet po to ipratau ir visai nebebaisu smile.gif

aš supratau, kad tu pas o.k. kartu su spinsa, na tikriausia pripainiojau doh.gif
gal tu ir teisi, tiesą sakant ir šuo kariamas pripranta, o ką jau kalbėti apie mus, kurios visokias LP ar GN ir dažnas apžiūras iškenčiam, tai ginius ar ginė - ech...kad tik padėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 02, 21:34)
net nezinau  g.gif  ir BT dabar nematuoju  kad nedauzyti vilciu  ax.gif  sunkiai tvardausi bet laikausi  biggrin.gif  o kaip tavo BT?

Galiu parodyti, nei šis nei tas, sakyčiau biggrin.gif Pastebėjau, kai ciklas stimuliuotas, ji pas mane nesamoninga būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 02 spalio 2011 - 20:49
QUOTE(Puk @ 2011 10 02, 21:47)
Galiu parodyti, nei šis nei tas, sakyčiau biggrin.gif Pastebėjau, kai ciklas stimuliuotas, ji pas mane nesamoninga būna.

kolkas graziai laikaisi bigsmile.gif kada sakei NT gadinsi? tada ir as pasimatuosiu BT ir jei nebus zema ji tai prisijungsiu prie NT gadinimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukijus: 02 spalio 2011 - 21:14
QUOTE(astukijus @ 2011 10 02, 22:13)
kolkas graziai laikaisi  bigsmile.gif  kada sakei NT gadinsi? tada ir as pasimatuosiu BT ir jei nebus zema ji tai prisijungsiu prie NT gadinimo  biggrin.gif

tai kritimui dar anksti, svarbu pabaigą sekti ar laikosi ax.gif
kai tik gausiu siuntinuką lotuliukas.gif turbūt nuo 10 dpi pradėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 02 spalio 2011 - 21:19
QUOTE(Puk @ 2011 10 02, 22:17)

o nuo 10 dpi sprogtuku hcg jau neduos poveikio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 02, 22:18)
o nuo 10 dpi sprogtuku hcg jau neduos poveikio? smile.gif

tai ir patikrinsiu tuo pačiu mirksiukas.gif Praitą IUI lyg ir dariau 10 dpi, tai nerodė jokių likučių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 02, 22:21)
tai ir patikrinsiu tuo pačiu mirksiukas.gif Praitą IUI lyg ir dariau 10 dpi, tai nerodė jokių likučių schmoll.gif

aisku, na, jei mano bt nebus zema, tai ir as palaikysiu tau kompanija su NT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 02, 22:22)
aisku, na, jei mano bt nebus zema, tai ir as palaikysiu tau kompanija su NT  biggrin.gif

Tik papirk 10 jautrumo, nes silpnesni tikrai tokiu metu nieko netrauks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 02, 22:17)
tai kritimui dar anksti, svarbu pabaigą sekti ar  laikosi ax.gif

na pas mane po ov ji nebuna uzkilusi aukstai, dazniausiai ji man buna 36,7-36,8 dar kartais sokteli iki 36,9, tai uztat as galvoju, kad jei ji nebus zemesne nei 36,9 tai manau NT gadinti reiks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2011 10 02, 22:25)
Tik papirk 10 jautrumo, nes silpnesni tikrai tokiu metu nieko netrauks schmoll.gif

turiu jau uzsipirkusi biggrin.gif jautrumas 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 02, 19:24)
sestadieni dariau eugenijos klinikoj pas o.k.
negi ten tu buvai? tavo vyras isigandes sedejo prie manes ir lauke.

aha, ten buvau as ir mano issigandes vyras, man ten nebuvo taip blogai, kaip atrode is lakstanciu gyd., bet vyras labai persigando, nes nesuprato kas vyksta doh.gif kaip jau rasiau, kadangi kaklelis pas mane kazkaip uzsilenkes, tai su paprastu kateteriu vis nepavyko pasiekti gimdos, gyd. teko patiesint kakliuka, betiesinant znybtelejo ir pasirode kraujas, gyd. teko pavargti, kol ji sustabde...bet viskas baigesi gerai, spermiukai nekeliavo ten, kur ir turi nukeliauti, tiesa, savaitgali teko praleisti ramiai, lovoj, bet jau sest. vakare jauciausi gerai, nekraujavo ir neskaudejo.
paskaicius mergaiciu postus juokas sueme, man irgi ziauriai pilva pucia, net nejauku darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2011 10 03, 09:00)
aha, ten buvau as ir mano issigandes vyras, man ten nebuvo taip blogai, kaip atrode is lakstanciu gyd., bet vyras labai persigando, nes nesuprato kas vyksta  doh.gif kaip jau rasiau, kadangi kaklelis pas mane kazkaip uzsilenkes, tai su paprastu kateteriu vis nepavyko pasiekti gimdos, gyd. teko patiesint kakliuka, betiesinant znybtelejo ir pasirode kraujas, gyd. teko pavargti, kol ji sustabde...bet viskas baigesi gerai, spermiukai nekeliavo ten, kur ir turi nukeliauti, tiesa, savaitgali teko praleisti ramiai, lovoj, bet jau sest. vakare jauciausi gerai, nekraujavo ir neskaudejo.
paskaicius mergaiciu postus juokas sueme, man irgi ziauriai pilva pucia, net nejauku darosi  ax.gif

kelintas tavo iui? kaip vyro rezultatai?
Atsakyti