Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 16, 12:36)
Labas visoms 4u.gif

vis dar pateplioja ir paskauda, šiandien (11dpo) matavau BT - 36,9  unsure.gif

Laukiam toliau wink.gif
Atsakyti
Man kažkas sudurniavo iš po praeitos IUI. Nuo trečios mmm dienos pradėjo mausti krūtinę, kartais suduria, maudžia pilvo apačią ir strėnas g.gif Ar būna tokie pojūčiai nuo cistos, gal sakau, ji susiformavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 16, 12:30)
spinsa, kaip tu? Gal NT dareisi?

Ir kazin kur spinde  g.gif
Papildyta:
maazzyyllee, kaip tavo tepliojimai?

Labas
As cia smile.gif Kazkaip nebesinori cia blogu ziniu, todel ir nerasiau. Uzvakar krutine atleido, skausmelio neber. Siandie BT nukrito. Si vakara ar rytoj mmm sad.gif
Kazkaip cia pas mus skyrely daugiau tokiu kaip tu nebeatsiranda smile.gif
Atsakyti
Maidenana, kazka uzsiminei kad gyd. S kazkur isvyksta. Gal zinai kada ir kuriam laikui?
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 10 16, 18:51)
Maidenana, kazka uzsiminei kad gyd. S kazkur isvyksta. Gal zinai kada ir kuriam laikui?

as zinau tik tiek kad 23-24d jau bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 16, 16:38)
Man kažkas sudurniavo iš po praeitos IUI. Nuo trečios mmm dienos pradėjo mausti krūtinę, kartais suduria, maudžia pilvo apačią ir strėnas g.gif  Ar būna tokie pojūčiai nuo cistos, gal sakau, ji susiformavo g.gif
man nuolat taip per mmm. normalia busena skaitau..

QUOTE(spinde @ 2011 10 16, 17:51)

berots 19 isvaziuoja, kazkur 3 dienom. man buvo 18 dienai vizitas paskirtas, bet perkele i 17. tai rytoj einu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 16, 19:35)
man nuolat taip per mmm. normalia busena skaitau..
berots 19 isvaziuoja, kazkur 3 dienom. man buvo 18 dienai vizitas paskirtas, bet perkele i 17. tai rytoj einu.

Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

noriu pakalbet smile.gif ilga mano nevaisingumo istorija, tad nesiplesiu, tiesiog po laparaskopijos keliems menesiams kiausintaki viena pravale, tai pasitare su gydytoja nusprendem pabandyt IUI. taigi 10.08 turejau procedura. Vakar neiskentus pasidariau ryte NT ir pasirode pakankamai ryski antra juostele. Maniau, kad matau tai ka noriu matyti biggrin.gif bet juostele nedingo, siandien pakartojau testa ir neber antros juosteles sad.gif ir nebezinau ar cia taip turi buti, ar testas blogas, ar dar tiesiog per anksti, nes realiai siandien 9 diena po IUI. Norejau pasiterauti kada jus darot NT? smile.gif ir kada jie realiai teisybe parodo?
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2011 10 16, 21:28)
Sveikos, mergaites,

noriu pakalbet smile.gif ilga mano nevaisingumo istorija, tad nesiplesiu, tiesiog po laparaskopijos keliems menesiams kiausintaki viena pravale, tai pasitare su gydytoja nusprendem pabandyt IUI. taigi 10.08 turejau procedura. Vakar neiskentus pasidariau ryte NT ir pasirode pakankamai ryski antra juostele. Maniau, kad matau tai ka noriu matyti biggrin.gif bet juostele nedingo, siandien pakartojau testa ir neber antros juosteles sad.gif ir nebezinau ar cia taip turi buti, ar testas blogas, ar dar tiesiog per anksti, nes realiai siandien 9 diena po IUI. Norejau pasiterauti kada jus darot NT? smile.gif ir kada jie realiai teisybe parodo?

na aš anksčiau nei 14 dpi nedarau NT, bet merginos yra rašę, kad iki 10 dpi (jei neklystu) dar veikia sprogtukai, kuriuos leidžiamės prieš IUI, tai nuo jų matosi NT II, bandyk po kelių dienų dar pakartoti NT, o jei nekantrauji sužinoti - kraujo tyrimą pasidaryk, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2011 10 16, 22:28)
Sveikos, mergaites,

Jei pries IUI tu leidai "sprogiukus" t.y. Ovitrell arba pregnyl, tai testai gali rodyti II dar iki 10 po susileidymo, priklausomai nuo organismo. Yodel NT geriausia gadynti nuo 12DPI
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 16, 16:38)
Man kažkas sudurniavo iš po praeitos IUI. Nuo trečios mmm dienos pradėjo mausti krūtinę, kartais suduria, maudžia pilvo apačią ir strėnas g.gif  Ar būna tokie pojūčiai nuo cistos, gal sakau, ji susiformavo g.gif

Gaali but, man taip ir buv, bet nebutinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2011 10 16, 22:28)
Sveikos, mergaites,

Laba smile.gif Na, tau jau paaiskino, kad veikia ovitrelle arba pregnyl. Todel matei II, o siandien ju nebera.

Labas rytas, Damos.
Siandien ir as susigadinau NT, nu siaip, paziureti ar dave rezultatu OT stebejimas ir ND darymas. Aisku, yra vienas grazus riebus I. Tai dabar svarstau, ar nuo cistos, ar vel suprastejo vyro reikalai... Bet, tikiuosi, siaip nepataikem... Nu zodziu. Sian pas S. 19-10 1 cd tuetu buti. Tai prasides vel - schemos, laukimas ir t.t. Na, cia as siai dienai taip manau, aisku, gali viskas pasikeisti.
Atsakyti