Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 13, 19:55)
Maidenana 4u.gif , kažkaip senokai girdėta smile.gif gal jau apleidai mus  g.gif
matai, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą  biggrin.gif  (čia dėl papukų)
nu tikrai, krutine tai... waaaw bigsmile.gif rolleyes.gif
nu senokai girdeta....

QUOTE(Puk @ 2011 10 13, 21:14)
Maidenana kitą skyrelį sukūrė, tai dabar ten gyvena, o mus tik aplanko mirksiukas.gif Turbūt artimiausiu metu ir aš ten kraustysiuos ax.gif
Visiskai teisingai. Nes IUI nedarau, nieko nedarau, kazko vis laukiu, cista auginu, tai man kolkas nei stimuliacijos, nei IUI, nei IVF nera aktualu. Nors, tiesa pasakius, man pirmadieni pas S, apziurai, israsys vaistu stimuliacijai, jeigu dings cista. Nes ji isvaziuoja, jos nebus kai reikes man eiti pas ja.. Tai nezinau, plaukiu taip pasroviui - jeigu yra diena - darau, bandau....
O pas jus visada smagu apsilankyti, teigiamu NT paziureti, apie Rudde pojucius paskaityti.
Olialia, kaip supratau, nedare IUI paskirta diena del ligos, ane? Tai visas ciklas ir visa stimuliacija ponachert? O ND daret, ar uzdraude?

QUOTE(astukijus @ 2011 10 14, 08:30)
PUK, labai liudna kad lauksit pavasario sad.gif  4u.gif

Nu o kodel tu liudi? Juk PUK pavasari sutiks jau pilvota! bigsmile.gif
Atsakyti
nu man tas pavasarsi dar kazkaip labai toli atrodo... o taip norisi jau per kaledas buti nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
visom merginom sulaukusioms tų nelabųjų mmm 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na ką užsuku pasipasakoti. buvau šiandien pas gyd pasižiūrėti kas užaugo ne stimuliuotam cikle, tai nieko ir nepamatė tik ta bjaurybe cista verysad.gif kure užsiauginau per anuos 2ciklus kai stimuliavausi ji 4mm. tai va jokių man IUI verysad.gif ir nuo kitų mėnesinių pradedu gerti kontraceptikus 1 mėnesi, o jei ir kontraceptikai nepadeda išnaikinti cistos tad LP ir tada jau IVF jau turiu receptus vaistukams ir nurodimus kokius tyrimus turim pasidaryti su vyriškiu prieš IVF
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 14, 10:16)
O pas jus visada smagu apsilankyti, teigiamu NT paziureti, apie Rudde pojucius paskaityti.
[

Tai gal nera pas mane jokiu pozymių, realiai tik kazkoks nemalonus jausmas - nei tai pykina, nei ka. Ir krutine kazkokia kieta, bet nei skauda, nei speneliai jautrus. O daugiau tai kaip ne nescia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 14, 17:09)
Tai gal nera pas mane jokiu pozymių, realiai tik kazkoks nemalonus jausmas - nei tai pykina, nei ka. Ir krutine kazkokia kieta, bet nei skauda, nei speneliai jautrus. O daugiau tai kaip ne nescia  doh.gif

Sveikutės smile.gif

aš irgi noriu paklausti tavęs ar nebuvo jokių tepliojimų, tiesiog mmm neprasidėjo ir viskas, ar po IUI paskaudėjo kada pilvą, ar visai jokių pojūčių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 14, 18:22)
Sveikutės smile.gif

aš irgi noriu paklausti tavęs ar nebuvo jokių tepliojimų, tiesiog mmm neprasidėjo ir viskas, ar po IUI paskaudėjo kada pilvą, ar visai jokių pojūčių? 4u.gif

Zinok po IUI man atrodo nejauciau visiskai nieko, kol 13DPO nepasidariau testo. Arba taip atrodo, kad nejauciau, nes is tiesu tos dvi savaites buvo tokios itemptos, kad nelabai buvo kada pozymiu ieskoti. Ai, atsimenu kelios dienos pries testa pora kartu sumaude pilva kaip pries mmm.

Man tepliojo. Vos vos po pora lasu sviesiai rudai. Bet čia jau po nesulauktu mmm.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 14, 17:33)
Zinok po IUI man atrodo nejauciau visiskai nieko, kol 13DPO nepasidariau testo. Arba taip atrodo, kad nejauciau, nes is tiesu tos dvi savaites buvo tokios itemptos, kad nelabai buvo kada pozymiu ieskoti. Ai, atsimenu kelios dienos pries testa pora kartu sumaude pilva kaip pries mmm.

Man tepliojo. Vos vos po pora lasu sviesiai rudai. Bet čia jau po nesulauktu mmm.

ačiū, kad parašei 4u.gif
aš kažkaip ir galvojau, kad kai būsiu nestuke.gif , tai pradžioje, kaip ir tu, nejausiu jokių paskaudenimų, kuriuos vis jaučiu dabar...mane visada apima liūdesys, kai pradeda skaudėti pilvą mmm skausmeliais...va ir šį kartą po IUI tą pačią dieną laabai skaudėjo pilvą, po to viskas praėjo ir paskaudėdavo tik labai retai tokiu nestipriai duriančiu skausmeliu, o šiandien, t.y. 9 DPI jau pasirodė rožinės išskyros ir pilvą maudena ir galvą skauda kaip prieš mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 14, 19:01)
ačiū, kad parašei 4u.gif
aš kažkaip ir galvojau, kad  kai būsiu nestuke.gif , tai pradžioje, kaip ir tu, nejausiu jokių paskaudenimų, kuriuos vis jaučiu dabar...mane visada apima liūdesys, kai pradeda skaudėti pilvą mmm skausmeliais...va ir šį kartą po IUI tą pačią dieną laabai skaudėjo pilvą, po to viskas praėjo ir paskaudėdavo tik labai retai tokiu nestipriai duriančiu skausmeliu, o šiandien, t.y. 9 DPI jau pasirodė rožinės išskyros ir pilvą maudena ir galvą skauda kaip prieš mmm verysad.gif

Mergyt, nepanikuok 4u.gif
Juk tu negali zinoti, kas bus, kai busi nestuke - organizmai labai skirtingi... Vienos jau savaite po O prie speneliu negali prisijausti, o as va iki siol ju nejauciu, vienoms buna implantacinis tepliojimas - o man nieko nebuvo. Man mmm pozymiu realiai nebuvo, o kitos jaucia juos visais 100%. Kai man 10DPO nukrito BT, as irgi galvojau, kad viskas, o va ziurek visai ne viskas... Jeigu vienaip buvo kazkam, visiskai nereiskia, kad bus ir tau.

Sakai 9DPO teplioja? O kiek tau DPO isvis iki mmm paprastai buna?
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 14, 18:12)
Mergyt, nepanikuok  4u.gif
Juk tu negali zinoti, kas bus, kai busi nestuke - organizmai labai skirtingi... Vienos jau savaite po O prie speneliu negali prisijausti, o as va iki siol ju nejauciu, vienoms buna implantacinis tepliojimas - o man nieko nebuvo. Man mmm pozymiu realiai nebuvo, o kitos jaucia juos visais 100%. Kai man 10DPO nukrito BT, as irgi galvojau, kad viskas, o va ziurek visai ne viskas... Jeigu vienaip buvo kazkam, visiskai nereiskia, kad bus ir tau.

Sakai 9DPO teplioja? O kiek tau DPO isvis iki mmm paprastai buna?

suprantu, kad visoms pojūčiai būna skirtingi ir kad man po didžiausių pilvo skausmų gali būti nestuke.gif , bet kažko liūdna, lyg kokia nuojauta negera...prisiekiau sau, kad būsiu optimistė po šio IUI, ir iki šiandien tokia buvau, bet emocijos daro savo...

natūraliai mano ciklas būdavo apie 20-22 d., kada tikslai O būdavo netikrindavau,1IUI darė 10 cd ir jau buvau ovuliavus, o mmm atėjo po 15 dpo, nes gėriau duphastoną, dabar IUI darė 14cd ir vėl jau buvau ovuliavus, tai lyginant su pirmu ciklu, dar ankstoka tepliojimams ir mmm... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 14, 19:59)
suprantu, kad visoms pojūčiai būna skirtingi ir kad man po didžiausių pilvo skausmų gali būti nestuke.gif , bet kažko liūdna, lyg kokia nuojauta negera...prisiekiau sau, kad būsiu optimistė po šio IUI, ir iki šiandien tokia buvau, bet emocijos daro savo...

natūraliai mano ciklas būdavo apie 20-22 d., kada tikslai O būdavo netikrindavau,1IUI darė 10 cd ir jau buvau ovuliavus, o mmm atėjo po 15 dpo, nes gėriau duphastoną, dabar IUI darė 14cd ir vėl jau buvau ovuliavus, tai lyginant su pirmu ciklu, dar ankstoka tepliojimams ir mmm... verysad.gif

Naturalu, kad emocijos savo daro, patikek manim, kokiu man tik emociju neislisdavo... Bet pati sau atsakei - mmm dar ankstoka, vadinasi viltis dar yra. Todel pasistenk susiimti, juk jei ten kas nors kabinasi, tai tokia tavo savijauta tikrai tam nepadeda, o jeigu ateis mmm - spesi dar paliudeti. Geriausia, ka dabar gali padaryti - ramiai laukti.

Taip kad imk va specialiai tau 2.gif , eik pasidaryk arbatos ir ramiai laukiam, kas bus toliau. Bus mmm - paliudesim ir su naujom jegom i kita cikla eisim. Bet dar tikim, kad ju nebus. Ok?
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2011 10 14, 19:07)
Naturalu, kad emocijos savo daro, patikek manim, kokiu man tik emociju neislisdavo... Bet pati sau atsakei - mmm dar ankstoka, vadinasi viltis dar yra. Todel pasistenk susiimti, juk jei ten kas nors kabinasi, tai tokia tavo savijauta tikrai tam nepadeda, o jeigu ateis mmm - spesi dar paliudeti. Geriausia, ka dabar gali padaryti - ramiai laukti.

Taip kad imk va specialiai tau  2.gif , eik pasidaryk arbatos ir ramiai laukiam, kas bus toliau. Bus mmm - paliudesim ir su naujom jegom i kita cikla eisim. Bet dar tikim, kad ju nebus. Ok?

ačiū tau labai už palaikymą ir 2.gif , na nusišluostau ašaras ir pradžiai einu indus išplausiu, o po to arbatos, gal ir prie arbatos ko rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 14, 20:13)
ačiū tau labai už palaikymą ir  2.gif , na nusišluostau ašaras ir pradžiai einu indus išplausiu, o po to arbatos, gal ir prie arbatos ko rasiu smile.gif

Na man belieka palinketi skanios arbatos ir ko nors prie arbatos smile.gif

Zinau, kad labai sunku tiketi, ypac dar kai statistika pas mus tokia. Net neabejoju, kad as irgi netikeciau, bet va pasiziuriu i savo pusliuko nuotrauka ir nieko kito nebelieka, kaip tik patiketi stebuklais ax.gif
Atsakyti