Labas, baisusi vakarelis. Orai tai total kosmar su kosmariukai. Dubakas. isijungiau sildyma. Nors zada +18 kita savaite (orai isprotejo?
)
QUOTE(diana_j @ 2011 10 12, 10:28)
o gal kas patars,kas padeda vyro zirniukams? neskaintan, profertil ir permen, nes ji enei velnio nepadejo o
per rusu medicinine laida patare folio rugsti + cinko vitaminai vyrams. Nezinau kaip vyrus veikia foline, bet cinkas dudoa judrumo. O kiekis... Tribulus terresteris jau ismestas is meniu?
Tiesa, dar istrauka (kodel blogeja sperma):
Testicular Trauma/Torsion
Testicular trauma or torsion may affect fertility. Testicular torsion is a condition in which the testicle twists on the cord that attaches it to the body. Approximately 30 - 40% of men with a history of testicular torsion has an abnormal semen analysis.
Hormone Abnormalities
Abnormalities in hormone production may be a factor. Failure of the pituitary gland to produce adequate amounts of Follicle Stimulating Hormone (FSH) and Leutinizing Hormone (LH) (Hypogonadotropic hypogonadism) can lead to decreased sperm counts. A morning blood sample can detect this problem, which can then be treated with hormone replacement therapy.
Medications/Drugs
A wide range of chemical substances can affect sperm quality and/or quantity, including medications. The medications listed below all have been associated with male infertility:
Allopurinol
Anabolic steroids
Antihypertensives
Chemotherapy
Cimetidine
Colchicines
Cyclosporine
Dilantin
Erythromycin
Gentamycin
Nitrofurantoin
Tetracycline
Other drugs associated with infertility include tobacco, marijuana, cocaine, heroin and methadone. Excessive alcohol and caffeine use may also affect sperm production.
QUOTE(kokyte @ 2011 10 12, 20:14)
Vis dar geriu dupha, bet jis jau i pabaiga pas mane , gal jau sakau gana man ji gerti, Nt vistiek neigiamas , gal per ji ir neparsivelka mm?
Pas mane irgi beveik baiginejasi, bet vyras tuoj nauja pakuote parvilks. S man liepe gerti nuo O dienos ir testi 10 dienu. Nu bet ka as zinau, man dupho pasalinis poveikis labai patinka, tai... gal testi...
(nebetelpu i joki liemenuka ir ziauriai grazi krutine tapo)
QUOTE(diana_j @ 2011 10 12, 20:33)
dauguma jusu kalbat apie Tamoxi, kas tai yra galit mane apsviesti, kazkaip google ziurineju nerandu
ar jis padejo kam?
Tamoxi anotacija
Visoms po
sulaukiusiems mmm. Nepergyvenkite, vistiek jos dings. Artimiausiems metams. pamatysite.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.