Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(kokyte @ 2011 10 12, 20:30)
18 DPI jau, BT nematuoju, isvaziuodama krauja pasidariau buvo 10DPI rode 0,1 , tai kaip ir viskas aisku, tik va, kad mm nepramusa niekaip , o daktare liepe dupha gerti iki normaliu mm , tai nebezinau ka ir daryti  doh.gif

tai kai gavai atsakym1, tau jau turejo pasakyti pavyko ar ne, ir is kart nutrauk tada dufa, nes jis gali velinti mmm

maazzyyllee 6eip geriausia nurodyta diena padaryti HCG tada jau tiksliai zinosi, nutraukti ar ne, nevisada NT yra informatyvus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialia2001: 12 spalio 2011 - 20:38
LABAS mergytes 4u.gif
kur visos prapuolėt ????

kas NT gadino ?
Atsakyti
Sveikos
na va as jau po savo antrojo iui. Nors po ovitrelio suleidimo buvo praeje 39h, as dar neovuliavus. Suleido dar viena ovitreli. Dabar duphastono nebereiks gert. Na tikiuosi ovuliuosiu. Nzn ar CIA judet ar ramei buti, kad tik ovuliuociau.
Turtas tai pries 11mln/ml / po 23mln/ml.
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 13, 13:32)
Sveikos
na va as jau po savo antrojo iui. Nors po ovitrelio suleidimo buvo praeje 39h, as dar neovuliavus. Suleido dar viena ovitreli. Dabar duphastono nebereiks gert. Na tikiuosi ovuliuosiu. Nzn ar CIA judet ar ramei buti, kad tik ovuliuociau.

thumbup.gif tai ka 2 IUI 2 vaikutis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, baisusi vakarelis. Orai tai total kosmar su kosmariukai. Dubakas. isijungiau sildyma. Nors zada +18 kita savaite (orai isprotejo? g.gif )

QUOTE(diana_j @ 2011 10 12, 10:28)
o gal kas patars,kas padeda vyro zirniukams? neskaintan, profertil ir permen, nes ji enei velnio nepadejo o unsure.gif  doh.gif

per rusu medicinine laida patare folio rugsti + cinko vitaminai vyrams. Nezinau kaip vyrus veikia foline, bet cinkas dudoa judrumo. O kiekis... Tribulus terresteris jau ismestas is meniu?

Tiesa, dar istrauka (kodel blogeja sperma):
Testicular Trauma/Torsion

Testicular trauma or torsion may affect fertility. Testicular torsion is a condition in which the testicle twists on the cord that attaches it to the body. Approximately 30 - 40% of men with a history of testicular torsion has an abnormal semen analysis.

Hormone Abnormalities

Abnormalities in hormone production may be a factor. Failure of the pituitary gland to produce adequate amounts of Follicle Stimulating Hormone (FSH) and Leutinizing Hormone (LH) (Hypogonadotropic hypogonadism) can lead to decreased sperm counts. A morning blood sample can detect this problem, which can then be treated with hormone replacement therapy.

Medications/Drugs

A wide range of chemical substances can affect sperm quality and/or quantity, including medications. The medications listed below all have been associated with male infertility:

Allopurinol
Anabolic steroids
Antihypertensives
Chemotherapy
Cimetidine
Colchicines
Cyclosporine
Dilantin
Erythromycin
Gentamycin
Nitrofurantoin
Tetracycline
Other drugs associated with infertility include tobacco, marijuana, cocaine, heroin and methadone. Excessive alcohol and caffeine use may also affect sperm production.

QUOTE(kokyte @ 2011 10 12, 20:14)
Vis dar geriu dupha, bet jis jau i pabaiga pas mane , gal jau sakau gana man ji gerti, Nt vistiek neigiamas , gal per ji ir neparsivelka mm?

Pas mane irgi beveik baiginejasi, bet vyras tuoj nauja pakuote parvilks. S man liepe gerti nuo O dienos ir testi 10 dienu. Nu bet ka as zinau, man dupho pasalinis poveikis labai patinka, tai... gal testi... (nebetelpu i joki liemenuka ir ziauriai grazi krutine tapo)

QUOTE(diana_j @ 2011 10 12, 20:33)
dauguma jusu kalbat apie Tamoxi, kas tai yra galit mane apsviesti, kazkaip google ziurineju nerandu  g.gif  ar jis padejo kam? blush2.gif

Tamoxi anotacija

Visoms po 4u.gif sulaukiusiems mmm. Nepergyvenkite, vistiek jos dings. Artimiausiems metams. pamatysite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 13 spalio 2011 - 18:53
Sveikos

super wub.gif , kantrybes bekaukiant, lauksim sekmingos pabaigos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreT @ 2011 10 13, 12:32)
Sveikos

Sveikutės smile.gif

indreT turi pavykti 4u.gif

Maidenana 4u.gif , kažkaip senokai girdėta smile.gif gal jau apleidai mus g.gif
matai, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą biggrin.gif (čia dėl papukų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 13 spalio 2011 - 19:02
O man šiandien trečia mmm diena ir pradėjo skaudėti (.)(.) blink.gif tai visai išderino hormonus doh.gif
Papildyta:
Sveikos

Na turbūt daugiau judėk ar namų darbus atlikit, kad viskas pajudėtų mirksiukas.gif Bet gerai atsiplovė thumbup.gif Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 13, 19:55)
Maidenana 4u.gif , kažkaip senokai girdėta smile.gif gal jau apleidai mus  g.gif

Maidenana kitą skyrelį sukūrė, tai dabar ten gyvena, o mus tik aplanko mirksiukas.gif Turbūt artimiausiu metu ir aš ten kraustysiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 10 12, 20:30)
18 DPI jau, BT nematuoju, isvaziuodama krauja pasidariau buvo 10DPI rode 0,1 , tai kaip ir viskas aisku, tik va, kad mm nepramusa niekaip , o daktare liepe dupha gerti iki normaliu mm , tai nebezinau ka ir daryti  doh.gif

as irgi galvojau kad mmm man neateis del duphastono, taciau atejo kaip laikrodukas. Man ginius liepe ji gert kol mm ateina o jei mm nera vistiek toliau ji gerti. Na, gal tau reiktu nueiti pas gine ir pasirodyti, paklausti ka daryti toliau, ar nustoti ji gerti ir laukti mm ar visgi testi vartojima ax.gif
Atsakyti
rudde as norejau paklausti taves ax.gif ar tau visa laika krutine buvo jautri? niekada neatslugo ar tik pilnesne buvo?
Atsakyti
indreT, sėkmės dideliausios, laikau kūmsčius ir laukiu riebių II drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 spalio 2011 - 07:07
PUK, labai liudna kad lauksit pavasario sad.gif 4u.gif
Atsakyti