Įkraunama...
Įkraunama...

IUI namai

QUOTE(zuzla @ 2011 10 12, 19:02)
tai daryk su narkozę, bet tada jau geriau histerogramą, esant reikalui bent patvarkys ką

O kur daro su narkoze unsure.gif Šiaip tai tik nuskausminamieji vaistai.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 12, 19:11)
O kur daro su narkoze unsure.gif  Šiaip tai tik nuskausminamieji vaistai.

manau, bet kurioj nevaldiškoj klinikoj padarytų smile.gif už pinigus, aišku
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

na kokia baisi diena šiandien... šalta, drėgna ir vėjuota ir dar taip pageltonavo mūsų sąrašiukas verysad.gif
visoms nusiminusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 10 12, 20:11)
O kur daro su narkoze unsure.gif  Šiaip tai tik nuskausminamieji vaistai.

Bent Vilniuje tikrai zinau kad daro VK mirksiukas.gif pati dariau su narkoze ten wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 12, 09:32)
Labas rytas mergytės
Laikykitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip gaila, visai liūdna, taip apmaudu dėl kiekvienos nesėkmės , taip norėsi daugiau džiaugsmo mūsų skyrelyje  4u.gif

kaip tavo sveikatėlė, lyg rašei kad sirguliavai...
Atsakyti
QUOTE(maazzyyllee @ 2011 10 12, 19:44)
kaip tavo sveikatėlė, lyg rašei kad sirguliavai...

2 dienas neturejau net balso, nose uzgulta , galva skauda, dar nekokia esu verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites 4u.gif
Rude patys didziausi sveikinimai, gaudau virusiuka wub.gif
Mergaitems sulaukusioms nekviestuju mm 4u.gif
O mano mm vis dar neparsivilko, teplioja jau nebezinau net kiek dienu doh.gif net paatostogauti normaliai negaliu , o be to ir oras ziaurus, zodziu viskas vienoj vietoj kaip visada verysad.gif
Vis dar geriu dupha, bet jis jau i pabaiga pas mane , gal jau sakau gana man ji gerti, Nt vistiek neigiamas , gal per ji ir neparsivelka mm?
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 10 12, 19:03)
2 dienas neturejau net balso, nose uzgulta , galva skauda, dar nekokia esu  verysad.gif

sveik 4u.gif
Atsakyti
aciu mergytes uz 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nesirkit 4u.gif stiprinkit imuniteta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2011 10 12, 20:14)
Labas vakaras mergaites  4u.gif
Rude patys didziausi sveikinimai, gaudau virusiuka  wub.gif
Mergaitems sulaukusioms nekviestuju mm  4u.gif
O mano mm vis dar neparsivilko, teplioja jau nebezinau net kiek dienu  doh.gif  net paatostogauti normaliai negaliu , o be to ir oras ziaurus, zodziu viskas vienoj vietoj kaip visada  verysad.gif
Vis dar geriu dupha, bet jis jau i pabaiga pas mane , gal jau sakau gana man ji gerti, Nt vistiek neigiamas , gal per ji ir neparsivelka mm?

o kelinta jau DPI? BT matuoji?
Atsakyti
QUOTE(astukijus @ 2011 10 12, 17:22)
aciu mergytes uz  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nesirkit  4u.gif  stiprinkit imuniteta  4u.gif
Papildyta:

o kelinta jau DPI? BT matuoji?

18 DPI jau, BT nematuoju, isvaziuodama krauja pasidariau buvo 10DPI rode 0,1 , tai kaip ir viskas aisku, tik va, kad mm nepramusa niekaip , o daktare liepe dupha gerti iki normaliu mm , tai nebezinau ka ir daryti doh.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz stipru palaikyma bigsmile.gif , siandien jau nauja diena ir naujos viltys ax.gif

dauguma jusu kalbat apie Tamoxi, kas tai yra galit mane apsviesti, kazkaip google ziurineju nerandu g.gif ar jis padejo kam? blush2.gif

reikes ir biciu pieneli nusipirksti, o jis visose vaistetines kazi buna? g.gif

kas del GN tai man dare tik su nuskausminamais, na taip nemaloni procedura istikruju, bet nemanau kad verta su narkzoe ja daryt, jik nera baisiai skausminga ir plius ji neuztrunka ilgai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 12 spalio 2011 - 19:59
QUOTE(kokyte @ 2011 10 12, 19:30)
18 DPI jau, BT nematuoju, isvaziuodama krauja pasidariau buvo 10DPI rode 0,1 , tai kaip ir viskas aisku, tik va, kad mm nepramusa niekaip , o daktare liepe dupha gerti iki normaliu mm , tai nebezinau ka ir daryti  doh.gif

tai gerk, jei liepė smile.gif

čia paskaitinėjau, visos duphastona geriat iki mmm, o man ginius liepia gerti 14dpi, o po to jei NT I, tai nebegert...neatsimenu kuri, bet rašė, kad tik 18dpi darydama NT pamatė II...tai kaip tas mano ginius tik 14 dpi liepia gerti g.gif
šį ciklą neklausysiu jo ir gersiu ilgiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maazzyyllee: 12 spalio 2011 - 20:25